directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Mas, cara a cara amb Lara

Amb motiu del lliurament del Premi Ferrer Salat a Lara per part de Foment del treball. Artur Mas convida Foment a apuntar-se a un nou projecte de país

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha tancat l'acte institucional de lliurament dels premis Carles Ferrer Salat convidant els empresaris de Foment del Treball a apuntar-se a un projecte de país que s'està tirant endavant i que implica una part molt important de la societat catalana. Després dels discursos de Joaquim Gay de Montellà i de José Manuel Lara, Artur Mas ha reconegut les ''incerteses i els dubtes'' del moment i s'ha manifestat molt ''satisfet'' pel lliurament de la Medalla d'Honor a la trajectòria empresarial al president del grup Planeta José Manuel Lara sobre el que ha dit que és un empresari que ''ha fet molt pel nostre país i ho seguirà fent també molt els pròxims anys''. 
El president del Grup Planeta, José Manuel Lara, flanquejat pel president de Vueling, Josep Piqué i el president de la Generalitat, Artur Mas
El president del Grup Planeta, José Manuel Lara, flanquejat pel president de Vueling, Josep Piqué i el president de la Generalitat, Artur Mas
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
El president del grup Planeta, José Manuel Lara, s'ha dirigit als empresaris de Foment poc abans de la intervenció del president Artur Mas i ho ha fet en representació dels premiats en l'edició dels guardons Carlos Ferrer Salat.
 
Després de recordar al seu amic Carlos Ferrer Salat, José Manuel Lara s'ha dirigit als empresaris dient-los que cuidin el seu ''test, el seu jardí, la seva finca i el seu latifundi''. Si cadascun dels empresaris cuida el que té, ha dit Lara, ''ni la crisi ''ni els polítics podran amb nosaltres''. 
 
Lara ha afegit, ''ara fora de bromes'', que la situació, ''i no estic parlant dels polítics'', s'està posant ''molt difícil'' però si es treballa i es treballa bé ''ens en sortirem i sinó ens sortim una part de la culpa la tindrem nosaltres''. ''Podem demanar als altres que ho arreglin però nosaltres (els empresaris) hem de cuidar el test, el jardí, la finca i el latifundi i si ho fem ens anirà molt bé'' ha reblat.
 
El president de la Generalitat, després de dir que no volia entrar en polèmica amb José Manuel Lara, ha mostrat la seva satisfacció pel lliurament de la Medalla d'Honor a la trajectòria professional que ha rebut l'empresari de Planeta i ha destacat tot el que havia fet Lara per Catalunya els últims anys i ''ho seguirà fent els pròxims anys''. 
 
En la part final de la seva intervenció, el president Mas ha reconegut les incerteses i els dubtes que desperta l'actual situació política i econòmica, però ha afegit que aquesta conjuntura també presenta ''oportunitats de caràcter, d'emocions que són importants''. 
 
Mas ha recordat l'enquesta publicada aquest dimecres per la Cambra de Comerç de Barcelona on es constata que a més d'haver moltes preocupacions per la situació també hi ha un ''corrent de confiança i un corrent que es vol apuntar a un projecte de país que implica a una part molt important de la societat i que se sent molt acompanyada'' i, ''això no ho tenen tots els països'', ha conclòs. 
 
En relació amb els premis lliurats, Artur Mas ha destacat la diversitat de sectors empresarials que representen els premiats i que demostra que Catalunya té una economia molt diversificada a diferència d'altres països que o bé tenen una economia de monocultiu o bé una economia basada en matèries primeres. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
9 de novembre de 2012, 13.24 h

Sona una mica a maleducat, no? - "this is the difference between spanish and catalan mind, isn't it.?"- el comentari d'en Lara vers els polítics ... al davant d'en Mas, no?.La cortesi és l'abc de les relacions humanes , oi?.
Vostés s'imaginen a en Mas titllant de negativa tota la classe dels editors i al davant d'en Lara?.A més a més el contingut del fet expresaria irracionalitat i fonamentalisme.. .
Com deia aquell anunci antic de sabons Camps"!:Mire, compare .. i compre!!!!.
En Mas ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
PEPO fletxa Terrassa
9 de novembre de 2012, 12.52 h

Jimmy Garrié, que hi fa aquest individu escribint articles en aquesta web??

Algú ho entén??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 de novembre de 2012, 17.35 h

Tongo premeditat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 de novembre de 2012, 07.54 h

Només fan que donar-se premis i medalles entre ells. És ridícul. A més, què ha fet Lara que no hagi fet el seu pare?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.