directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Pintades feixistes contra la consulta sobiranista de Sant Fost de Campsentelles

Desconeguts taquen un mural del referèndum amb el jou i les fletxes de Falange

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Continuen els actes vandàlics contra les consultes populars que s'han de celebrar el proper 25 d'abril al Vallès Oriental. Aquest dijous a la nit un grup de desconeguts ha tapat amb símbols feixistes, com ara el jou i les fletxes de Falange, el mural que havia pintat la plataforma Sant Fost de Campsentelles Decideix, que organitza un referèndum sobre la independència de Catalunya al municipi. Per tapar el mural de la consulta, situat a l'aire lliure, al costat d'una dels vials del municipi, els desconeguts d'extrema dreta també han pintat una bandera espanyola amb les lletres España grande y libre, diversos toros sodomitzant burros catalans i lemes com ara Arriba España.
El jou i les fletxes de Falange sobre el mural de la consulta © SFC Decideix
El jou i les fletxes de Falange sobre el mural de la consulta © SFC Decideix

Comparteix
   


Etiquetes
Les pintades a Sant Fost de Campsentelles arriben just l'endemà que l'entitat ciutadana La Roca Decideix, a través d'AraVallès, denunciés que la meitat de pancartes i cartells sobre el referèndum que la plataforma ha penjat als carrers del poble han desaparegut o han aparegut trencats durant els últims dies. "La campanya per promoure la participació ciutadana per tal de portar a terme la consulta a la Roca molesta a molta gent, una mena de gent antidemocràtica, feixista i violenta", denunciava la plataforma.

Des de Sant Fost de Campsentelles Decideix subratllen que "han arribat els falangistes per boicotejar la consulta popular, que és un acte de tolerància, democràtic i civilitzat. Davant d'això, un grup de persones d’extrema dreta han tapat el nostre mural amb símbols feixistes, mostra clara de la intenció de provocar, com també estan duent a terme en altres municipis vallesans, amb La Roca com un dels exemples més clars".

També han trencat pancartes i cartells
L'entitat que organitza la consulta a Sant Fost denuncia que al seu municipi desconeguts també han fet malbé pancartes i cartells, material de campanya que la plataforma usava per informar sobre la consulta del 25 d'abril. "Més que mai, hem d'estar units contra aquells que odien la democràcia, que utilitzen la força com a únic llenguatge en comptes dels arguments, que ignoren les regles més fonamentals de la convivència, aquells que s'amaguen rere símbols preconstitucionals a fi d'entorpir la tasca benintencionada d'una gent que tan sols pretén oferir l'oportunitat de deixar que el poble s'expressi", destaca la plataforma, que rebutja fermament aquestes accions vandàliques.

"No cedeixis davant els que neguen la democràcia, els mateixos que ens van obligar a callar durant quaranta anys. Vota el 25 d'abril amb tota la força del cor, fes sentir la teva veu, convertiràs el teu vot en una alenada de llibertat", conclou l'entitat Sant Fost Decideix.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
17 d'abril de 2010, 18.11 h

#11
Nens, teniu el cap plé d'històries de la puta mili. Potser hi ha una illa (julivert), on podrieu anar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Antonio fletxa Igualada
17 d'abril de 2010, 12.07 h

Vosotros los independentistas que solo buscais sumir a este pais en el enfrentamiento, os olvidais de que mas del cincuenta por ciento de los que vivimos en Cataluña somos y nos sentimos españoles.
Esto para nada quita de que amemos a Cataluña como nuestra patria chica que es.
Pero la estais ensuciando tanto, con vuestras traiciones, que sera dificil poderla lavar, solo le pido a Dios que no tengamos que volver hacerlo con sangre de nuestros hermanos.
En cuanto a la Falange, es mucho mas honr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Cristià fletxa Vila-real
17 d'abril de 2010, 11.28 h

Ja.....ens poden donar d´hòsties...ja, que jo els VOTARE, es la LEGALITAT, si sempre em sigut ESCLAUS....continuem ESCLAUS, els de CiU els del PSC els del PP els de ERC etc. ens ho demanen i nosaltres a obeïr com SEMPRE!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
arturo fletxa vilanova del vallés
16 d'abril de 2010, 23.47 h

Gar mesquer, cuando hablas de asesinos, me imagino que te estarás refieriendo a los anarquistas, comunistas o separatistas de ERC, que asesinaron a cerca de 10.000 personas en la retaguardia catalana entre 1936 y 1939. ¿Verdad? Porque aquello fue mucho matar. Las patrullas de control, los paseos, los asaltos a las casas en medio de la noche, los cadáveres que cada día amanecían en las cunetas de las carreteras... En las checas de Barcelona se torturaba a las víctimas con una crueldad i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Quim. fletxa PPCC.
16 d'abril de 2010, 23.07 h

#5
Sergio, ja has demostrat que al cervell només tens serradures com tots els fatxes. El dia d´Arenys de munt ens veu fer riure molt del desgraciats que arribeu a ser. Si al feixistes us emprenyen tant les consultes és que anem per bon camí. Visca Catalunya Lliure!. Feixistes ja no feu por només feu fàstic!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pau fletxa Barcelona
16 d'abril de 2010, 22.17 h

#3 Es que no volem canviar la constitució espanyola,fent-nos independents en tenim prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Aclaparat Estupefacte
16 d'abril de 2010, 21.56 h

#5

Sí, exacte, "indisoluble"; però és que això curiosament ho diuen tots els estats centralistes i pseudodemocràtics... Per tant, això, en contraposició als drets humans, per a mi té ben poca considerabilitat, per no dir gens ni mica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
sergio fletxa Sant fost de Campsentelles
16 d'abril de 2010, 21.41 h

Soy un falangista lo que vosotros llamais legal no lo es por mucho que lo digais
La Constitución se fundamenta en la indisoluble unidad de la Nación española, patria común e indivisible de todos los españoles,
y el señor que escribe los articulos deberia informarse que el yugo y las flechas son legales ya que son el emblema de un partido politico legal en España

nos vemos el dia de la votación
ARRIBA ESPAÑA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 d'abril de 2010, 20.09 h

#3
Ara surten els demòcrates de tota la vida volguent-nos donar lliçons de la unitat de la nasion ep.panyola. Quin fàstic que feu, sort que poc a poc us aneu morint de vells.
A França els partits feixistes, estan prohibits per assassins i a ep.panya encara no. Com podem formar part d'un país així?
Una bandera amb un estel, sigui d'on sigui, significa llibertat. Aixó, un feixista mai ho entendrá... ni falta que fa. Els porcs tenen els dies comptats en un estat democràtic de veritat, vul... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
arturo fletxa vilanova del vallés
16 d'abril de 2010, 19.20 h

Ahora me entero de que contravenir la legalidad es democrático. La unidad de España está consagrada en la constitución actual, como siempre lo ha estado en todas las constituciones anteriores. La constitución sólo se puede reformar con la aquiescencia de tres quintas partes de la cámara legislativa, y creo que la unidad inquebrantable de la nación española es un asunto que está muy lejos de ser reconsiderado, así que lo más democrático ahora y siempre es respetar el principio de l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.