directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós: "toca canviar de model" perquè Catalunya pugui decidir sobre els seus impostos i les infraestructures

Maragall i Montilla "no reconeixen que tenim un problema que es diu Madrid"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha reiterat aquest dissabte a la tarda a Artesa de Segre (Noguera) que ara és moment de 'parlar clar' perquè Catalunya pugui decidir sobre els seus impostos i les seves infraestructures, per la qual cosa és necessari un canvi de model que vagi més enllà de la simple pressió en certs aspectes al govern de l'Estat espanyol. Puigcercós s'ha referit així de nou a les declaracions de l'expresident del Govern, Pasqual Maragall, respecte a què el dèficit en infraestructures es podria afrontar amb els peatges i també respecte a les declaracions fora de to del president José Montilla atribuint el dèficit d'infraestructures al debat identitari català, eludint així la responsabilitat dels seus companys del PSOE que manen a Madrid.
puigcercós
Comparteix
   


Etiquetes
Joan Puigcercós ha comentat aquest dissabte a la tarda en una visita que ha fet a la Fira de Sant Bartomeu d'Artesa de Segre que tant Maragall com Montilla 'amaguen el cap sota l'ala' perquè 'eludeixen el nom de Madrid' a l'hora de responsabilitzar els diferents perjudicis que té Catalunya. En aquest sentit, ha dit que el debat identitari 'no suma' i que el que cal tenir en compte és que durant anys s'han invertit molts diners a Madrid així com a d'altres comunitats i a Catalunya no.

Segons Puigcercós les coses 's'han de dir pel seu nom' perquè tant amb governs del PSOE com amb governs del PP 'veiem que es pressuposta una cosa i després se n'inverteix una altra'. Per això ha apostat perquè els partits catalans siguin valents i diguin la veritat després de 25 anys d'endarreriment i del creixement poblacional que s'ha registrat.

Així mateix, Puigcercós ha recordat que tant CiU com el PSC sempre han estat partidaris de l'autonomia i que en canvi des d'ERC s'ha defensat l'assoliment de més poder polític és a dir que 'li cal la independència'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa bcn
27 d'agost de 2007, 14.41 h

Doncs si pensa això, Sr. Puigcercós, quan pensa actuar en conseqüència. Perque de moment fer Montilla president, recolzar al ZP a Madrid gratis total i censurar els segadors a Wembley no sembla el millor camí per a arribar-hi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.