directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La barcelonina Gisela Pulido s'adjudica el quart títol mundial de surf d'estel

Té només 13 anys

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La barcelonina Gisela Pulido ha aconseguit el quart títol mundial de surf d'estel. La catalana, de només 13 anys, competia aquest cap de setmana a Alemanya, a la població de Saint Peter-Ording, amb opcions d'endur-se el guardó de manera matemàtica. La cinquena victòria de la temporada li ha servit per tornar a imposar-se. Pulido ha protagonitzat un gran duel, en la ronda final, amb la brasilera Bruna Kajiya. Tot i ser el quart títol, aquest és el primer any de participació de Gisela en el circuit de la 'Professional Kiteboard Riders Association', els altres tres han estat en la modalitat de 'Kiteboard Pro World Tour'.
La jove campiona ha assegurat que des del principi 'm'he sentit còmode' i, gràcies això, 'm'ha donat el triomf'. A més, ha afegit Pulido, que les condicions del vent eren 'molt bones, semblants a les que estic acostumada a Tarifa'.

Tot i que encara queden dues proves per disputar, el circuit permet descartar dos resultats i, aleshores, el millor de set guanya. Gisela ha signat cinc victòries, a Àustria, Itàlia, Tarifa, Fuerteventura i Alemanya, a més, de dos segons llocs. I la seva màxima perseguidora, la brasilera Kajiya, ha vençut en dues cites.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.