directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més de 200 passatgers d'una companyia aèria turca "s'amotinen" a la plataforma d'estacionament del Prat

Els han fet embarcar i desembarcar dos cops per acabar cancel·lant el vol

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

216 passatgers del vol KK538 de la companyia turca Atlas Jet s'han 'amotinat' pocs després d'aquesta mitjanit quan per segona vegada, i per 'problemes tècnics de l'avió', el comandant de la nau ha decidit desembarcar-los i cancel·lar el vol amb destí a Istanbul, segons ha informat a l'ACN Sebastián Gentile, de l'empresa Interflait, dedicada a la representació i mediació de diferents companyies aèries. El vol havia de sortir a les 19:20 hores d'aquest dilluns.
airoport el prat avió aerolínia vueling vols aeropuerto
Comparteix
   


Etiquetes
Un cop tancades les portes, el comandant de l'avió, 'després d'una hora i mitja dins de l'avió', segons ha informat algun dels passatgers afectats, ha decidit desembarcar els passatges i portar-los dins de la terminal, perquè l'avió fos revisat pel personal de terra de la companyia Iberia, amb qui Atlas Jet té contractat el servei de manteniment.

Després d'aquesta revisió, els passatgers han tornat a embarcar de nou i, també un cop tancades les portes, el comandant de la nau ha comprovat que els 'problemes tècnics' persistien i ha decidit cancel•lar el vol definitivament. En aquesta segona ocasió, pocs després de mitjanit, els 216 passatgers s'han negat a ser traslladats a l'interior de la terminal, i s'han concentrat a l'entorn de la plataforma d'estacionament de la nau, cosa que ha provocat una certa 'tensió' per 'l'amotinament, que ha obligat a la intervenció immediata d'una dotació de la Guardia Civil desplegada a l'aeroport del Prat.

Un portaveu de la Guardia Civil ha informat que 'l'amotinament' sempre s'ha mantingut amb un cert to 'comprensiu i civilitzat' dels passatgers. Tanmateix, aquest portaveu ha confirmat que en cap moment els passatgers han sortit de l'espai de seguretat de l'entorn de la plataforma d'estacionament de l'avió 'i mai s'ha entrat dins de les pistes' d'operació aèria. No obstant això, i com és habitual amb aquests incidents, la Guardia Civil ha presentat diligències contra els passatgers que s'han amotinant davant el jutjat de guàrdia del Prat.

'L'amotinament' s'ha allargat fins les 3 de la matinada, quan els passatgers han acceptat el seu trasllat a quatre hotels contractats per la companyia Atlas Jet distribuïts entre Sant Boi del Llobregat, Castelldefels i Sabadell. La companyia Atlas Jet s'ha compromès amb els passatgers ha traslladar-los a Istanbul aquesta tarda amb un vol que ha de sortir 17,30 hores.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.