directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més places en els TGV Tarragona-Lleida-Madrid amb els nous trens S-103

Hi circulen 16 trens diaris

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Renfe incrementarà el número de places de la línia del TGV Tarragona-Lleida-Madrid a partir del dos de setembre. En concret se substituiran dos tres S-102, amb 310 places, pels nous S-103, que en tenen 404. Així, s'augmenta l'oferta diària entre l'estació del Camp de Tarragona i Madrid ja que cada tren Siemens 103 compta amb 94 places més. Durant els primers sis mesos de l'any 195.746 viatgers han utilitzat aquesta línia d'alta velocitat. En total, setze trens TGV circulen cada dia laborable entre Tarragona i Madrid.
ave tgv trens
Comparteix
   


Etiquetes
Renfe també farà ajustaments als horaris dels trens Alvia que fan el recorregut des de Barcelona fins a Madrid. En concret, els trens Alvia de Madrid (15:45) – Barcelona (19.42) i Barcelona (17.00) – Madrid (21.30) que circulaven els divendres i diumenges passaran a circular tots els dies excepte els dissabtes.

Així mateix, els trens Alvia de Madrid (19:40) – Barcelona (23.35) i Barcelona (19:00) – Madrid (23.45) que circulaven tots els dies excepte el dissabte ara ho faran els divendres i diumenges.

Trens d'última generació


Els S-103 són els primers trens dotats amb el STM (Specific Transmisión Module), el primer sistema interoperable que permet circular tant per vies equipades amb el sistema de senyalització ERTMS (línea Madrid-Tarragona) com amb el LZB (línea Madrid-Sevilla).

Una de les característiques més significatives dels S-103 és que incorporen un sistema de tracció distribuïda per tot el tren, amb la qual cosa no necessiten locomotora. Aquesta innovació permet incrementar la seguretat i guanyar espai addicional per als viatgers i serveis a bord.

El tren, que té una longitud de 200 metres, es composa de vuit cotxes amb un total de 404 places distribuïdes en tres classes: Club (37), Preferent (103) i Turista (264).



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.