directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Santamaria s'amaga de la vaga justificant la seva política en la "legitimitat de les urnes" però oblida l'incompliment de les promeses electorals

Santamaría sobre el 14-N: "El govern escolta el carrer però ha de prendre decisions" amb la legitimitat "de les urnes"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest dijous a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que el seu executiu "indubtablement escolta el carrer" i és conscient de les demandes que fan les formacions de l'oposició i els sindicats, però "també ha de prendre decisions d'acord a la responsabilitat que li han donat les urnes". Les urnes, però, van ser guanyades pel Partit Popular amb un programa electoral que fins ara no ha fet res més que incomplir. 

Comparteix
   

Sáenz de Santamaría ha afirmat que el seu executiu "atén" les opinions dels sindicats i partits "en un moment de gran dificultat", però "hem de prendre les mesures que considerem més adequades en un moment de crisi en què el dèficit és molt elevat, el deute públic molt elevat i calen mesures de reestructuració del sistema financer i reformes estructurals", ha dit.

També ha reflexionat sobre la presència d'alts responsables del PSOE a les manifestacions que van tenir lloc aquest 14-N. "cadascú haurà d'explicar la seva presència a les manifestacions", ha dit.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.