directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La premsa regala una carmanyola “indigesta” a Pere Navarro

Els periodistes que segueixen al candidat del PSC regalen al socialista una carmanyola plena de fotos de líders del PSOE "perquè se'ls mengi"

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Els periodistes de la caravana que segueix Pere Navarro han rebut aquest dijous la visita del candidat a la presidència de la Generalitat a l'autobús amb el que es traslladen. La premsa ha volgut aprofitar el moment per retreure al líder del PSC que es repeteixi en les seves consignes dels mítings i li han fet veure que coneixen de memòria la referència que sempre fa, per exemple, als tres euros que han de pagar els nens per portar la carmanyola a l'escola. A partir d'aquesta anècdota han ideat un regal per Navarro que no ha estat exempt d'un cert toc malèvol en barrejar això amb els dirigents del PSOE que, amb les seves declaracions, fan anar de cap al PSC, sobretot, en el debat nacional.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Els periodistes han entregat al socialista una carmanyola amb un 'menú PSOE' a l'interior, amb les cares dels socialistes espanyols que menys han ajudat al PSC amb els seves declaracions exaltades o poc properes al discurs dels catalans. La llegenda "perquè te'ls mengis a tots" acompanyava les fotografies de l'interior del recipient.

Els socialistes espanyols que han aparegut a la carmanyola van del líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que va dir estar en desacord amb la proposta de consulta que planteja el PSC, fins a l'expresident del Congrés, José Bono, que aquest dijous mateix ha fet referència a la qüestió catalana comparant-la amb la dels jueus i els alemanys.

L'expresident d'Extremadura, Joan Carlos Rodríguez Ibarra, també hi és per la seva exigència de rectificació al PSC i l'amenaça de trencar amb el PSOE; de la mateixa manera que ha aparegut la foto de l'expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero, que no ha contribuït massa a millorar la imatge socialista a Catalunya pels incompliments del seu govern. La catalana diputada al Congrés i exaspirant a líder del PSOE, Carme Chacón, és el postre d'aquest menú per a Navarro, després de relliscar en una entrevista manifestant-se contrària al referèndum que reclama el PSC.

El candidat ha rigut en rebre el regal i ha dit que preferia menjar-se el menú en un altre moment.

Durant el viatge entre Barcelona i Mataró, on els socialistes han fet el míting aquest dijous al vespre, Pere Navarro ha reconegut que just aquest dijous estrenava iPhone, en haver retirat la seva antiga BlackBerry. I ha aprofitat per carregar l'aparell i canviar-se la llengua del terminal al català.

De la conversa amb la premsa, s'ha conegut que, tot i que mai les mostra en públic, Pere Navarro fa servir ulleres per llegir d'aprop i textos de petita dimensió.

El candidat també ha confessat sentir-se satisfet perquè, durant la seva visita, Alfredo Pérez Rubalcaba va pronunciar la paraula "federalisme", cosa que explica quasi com una heroïcitat. A més, s'ha mostrat segur que quan el president de la Junta d'
Andalusia, José Antonio Griñán, visiti Catalunya aquesta campanya també s'expressarà en els mateixos termes. Tot i això, ha ironitzat amb les relliscades d'alguns dels convidats als seus actes. "Els mítings els carrega el diable", ha dit rient.


 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Esther23 fletxa Barcelona
16 de novembre de 2012, 11.27 h

Moviment Estelada Verda



La tauromàquia a Catalunya només va ser la punta de l'iceberg del maltractament animal a casa nostra, aturem la crueltat cap als animals!



https://www.facebook.com/esteladaverda


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
PEPO fletxa Terrassa
16 de novembre de 2012, 11.15 h

Conec personalment Pere Navarro. També he de dir que jo personalment li vaig recomanar que no jugués el paper de Secretari General, abans de presentar-se. Parlo des de la meva militància d´ERC, i us he de dir que en Navaro no és cap espanyolista patriotero; ell és un federalista convençut, però que no vol escoltar que quan crides al federalisme més enllà de l´Ebre, l´únic que et retorna es l´eco, doncs no hi ha federalistes a l´Estado Español, tot i que en moments desesperats su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ramon Moreno fletxa L'Estartit
16 de novembre de 2012, 09.41 h

Potser un dia farem entre tots una reflexió sobre els periodistes que es situen més enllà del bé i del mal. A TV3 no volen signar les cròniques perquè es veu que als senyors no els agrada la llei (que potser està malament i s'ha de canviar, no dic que no) sobre el repartiment de temps als partits en campanya. Al Navarro li regalen una carmanyola perquè no els agrada el que diuen. Doncs que es quedin a casa. La seva feina és informar, si pot ser (que ja és demanar molt), amb objectivit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
16 de novembre de 2012, 08.03 h

Davant lleis foranes il.legitimes, reconeixem només les emanades de la sobirania catalana.

"A Catalunya no's cursen ni resolen causes ó sentencies de tribunals forasters." Cort de Barcelona, any 1283.

«Mireu vostres furs i constitucions, vostres llibertats i vostres privilegis i vos tindreu per els pobles mes lliures de la terra.» Pere III el Cerimoniós. Corts de Montsó de 1382.

"...Statuim i ordenem que les Constitucions de Cathalunya, Capitols, y Actes de Corts no pugan esser revoca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
16 de novembre de 2012, 00.20 h

Crec que s'ha de donar una majoria absoluta a MAS. Ara no convé deixar majories relatives pendents de les cadires i prebendes que entreguin a altres per qualigar-se. És l'hora de la veritat i considero objectivament que tenim l'home per dur-la a terme. Preparat (estudis, família, llengües, maneres, imatge), tenaç, seriós, nivell europeu alt. Després, han de venir ER i EUV. Ja arrivarà l'hora de les divisions partidistes. Ara no toca. Penseu-hi. Ah! Ni soc de C, ni de UDC, ni d'ER, ni de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
16 de novembre de 2012, 00.18 h

Com poden ser tant submissos als espanyols? El PSC ha desaparescut. Se'l ha carregat la supusda CAT real. Tant real que no sap ni parar català. No discriminen, no. Hahahahahahahahahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.