directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Querella criminal immediata contra El Mundo

CDC confirma que es presentarà "de manera immediata" una querella criminal per injúries i calúmnies contra 'El Mundo'. Pedro J, incrèdul, piulava fa unes hores: "A què no ho fa?"

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

CDC ha confirmatque es presentarà "de manera immediata" una querella criminal per injúries greus i calúmnies contra 'El Mundo' i els periodistes que publiquen una informació sobre la presumpta investigació president de la Generalitat, Artur Mas, i l'expresident Pujol i la seva família per desviar a comptes suïssos part de les comissions que les empreses haurien pagat a CDC a través de la trama del cas Palau. Artur Mas ho havia anunciat hores abans, després d'assabentar-se de la informació del diari. CDC també actuarà si es demostra que hi ha hagut actuació irregular dels funcionaris o autoritats públiques "en l'exercici de les seves funcions". Una notícia que haurà agafat per sorpresa al director de El Mundo, Pedro J Ramírez, que aquest matí piulava la informació publicada pel Directe!cat afegint-hi: "A què no ho fa?"

Comparteix
   

En un comunicat, CDC adverteix que "aquestes mentides vulneren no només el bon nom del president Artur Mas i del president Jordi Pujol sinó que volen atemptar clarament contra tot allò que han representat i representen".

CDC també assegura que es reserven les accions que es puguin derivar si es demostra "l'eventual actuació irregular de funcionaris o autoritats públiques en l'exercici de les seves funcions" després de comunicat emès aquest migdia pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en què nega que el jutge del 'cas Palau' hagués iniciat una nova investigació relacionada amb aquests fets i en el qual explica que desconeixia "l'existència de qualsevol mena d'informe" que la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) hagi pogut elaborar "recentment sobre aquest cas".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
17 de novembre de 2012, 20.12 h

A veure si algú penja les fotos de la piscina il·legal d'aquest xorizo i les de quan portava malles i sostens. Així el públic acabarà de conèixer a aquesta rata de les clavegueres oficials.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
SISET fletxa Vic
17 de novembre de 2012, 19.33 h

És curiós que el partir més corrupte de l'estat espanyol i potser està situat en un bon lloc en el ranquing europeu que és el PP i la seva trepa (El Mundo) acusin de corruptes a CiU. Ja seran els jutges que ho diran, però que ho denuncïin els que més pudor fan de corruptes d'entrada és per no creure'ls, i que ho diguin ara està clar que van contra el procés d'independència. I alguns ja donen les acusacions per sentència com la Cospedal que segur que si algú li busca també li trob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de novembre de 2012, 19.12 h

Ignoro totalment si l'Artur Mas i en Pujol tenen diners a Suissa, però una cosa tinc clara: si en Mas no s'arruga i ens porta cap a l'INDEPENDÈNCIA (empès per ANC i per ERC, és clar) se me'n fot de si té diners a Suissa o a les Illes Caiman. Per tal de perdre de vista la rància i casposa Espanya, estic disposat a recolzar Convergència i fins i tot Unió. Naturalment, el meu vot seguirà essent fidel a Esquerra Republicana, com ho ha estat en les darreres tres dècades. Només faltaria!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Alegria fletxa Barcelona
17 de novembre de 2012, 18.58 h

#34
Tot i que considero que perdo el temps parlant amb vosaltres, us vull dir que cap geperut es veu el gep. Sou vosaltres els faixistes i els nazis. ës a vosaltres a qui enganyen aquesta gent del País. Us utilitzen per atiar l'odi i la venjança. I això és política? I aquests són arguments de pes? I així es salvarà el país? Que no ho veieu que sou ninots en mans d'aquests polítics resentits que no tenen arguments, sino carregar-se la gent de la manera més vil?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
17 de novembre de 2012, 18.03 h

És bo posar aquesta querella criminal perquè han fet mèrits per entomar-la però per a nosaltres no caldria
ja que EL MUNDO ja fa temps que està condemnat a Catalunya. Dieu-me sinò quants diaris venen aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de novembre de 2012, 17.06 h

#34 Abans de donar consells neteja't la boca d'allfals,PPalurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34

Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
pellunga fletxa Osona
17 de novembre de 2012, 13.19 h

#30 #17

Us he d'agraïr la vostra inestimable contribució a la nostra diversió.

Què millor que dos espanyols sense arguments que busquen imposar el seu ego per sobre de los cobardes catalufos, per poder-te'n riure mentres veus com el procés avança i d'aquí una setmana toca votar?

És curiós: mentres ells rabien i insulten com autèntics perdedors que veuen que la seva causa serà derrotada, mentres nosaltres ens riem d'ells i disfrutem d'aquest preciós període polític. Ells tristo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
17 de novembre de 2012, 12.11 h

T'espero allà on tu diguis i parlem. Si no vols parlar, lluitem. El que quedi dret guanya.#17


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Davit fletxa Barcelona
17 de novembre de 2012, 11.42 h

No estic gens d'acord amb la política de CyU i Artur Mas però trobo que aquesta vegada l'haig de defensar. Ja està bé que els espanyols ataquin qualsevol (repeteixo: qualsevol) cosa que sigui catalana. I el discurs sobiranista d'en Mas ho és. I la taverna mediàtica no ho pot soportar. A una regió del seu imperi NO. I ja està bé de que els catalans siguem trepitjats per aquests feixistes que porten segles humiliant-nos. Tots a una contra espanya! Llibertat i independència per a tots. S... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.