directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacón fa cas al seu amic @pedroj_ramírez i enfonsa encara més Navarro

Chacón: "Per als diners i els desfalcs, a CiU no li importen les fronteres." L'exministra socialista acusa Mas de "posar Catalunya al focus de la corrupció com mai"

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

L'Hospitalet de Llobregat (ACN).- L'exministra socialista i diputada del PSC al Congrés, Carme Chacón, ha carregat durament aquest divendres contra CiU i el seu candidat a la reelecció com a president de la Generalitat, Artur Mas, durant el míting de Pere Navarro a L'Hospitalet de Llobregat. Chacón ha acusat Mas de "posar Catalunya al focus de la corrupció com mai" i, fent al·lusió a l'esborrany de l'informe policial que parla de possibles comptes a bancs de Suïssa i Liechtenstein, ha assegurat que als dirigents de CiU "no els importen les fronteres" quan es tracta de "diners i desfalcs". "L'estat propi del que parlen no era propi dels catalans, era propi seu, per apropiar-se'l ells", ha ironitzat. 
Chacón i Pere Navarro
Chacón i Pere Navarro
© @acn


EL PSC via El Mundo
EL PSC via El Mundo

Comparteix
   


Etiquetes
La que fos candidata del PSC a les eleccions generals ha tornat a pujar-se a un escenari de míting davant el miler de persones que ha assistit aquest divendres al vespre a veure al presidenciable socialista, Pere Navarro. Carme Chacón ha dedicat la major part del seu discurs a carregar contra CiU, Artur Mas i el seu Govern. I quan més dura s'ha posat ha estat parlant de les informacions que ha publicat el diari El Mundo.

Chacón ha volgut demostrar que, pels socialistes, a CiU no tenen manies a l'hora de caure en "la corrupció". Sense embuts ha assegurat que "pels diners i pels desfalcs, als de CiU no els importen les fronteres; les fronteres ens les volen posar a nosaltres". "Per als de baix, retallades i banderes; i per als de dalt, per ells, diners i poder. És igual si a Suïssa, Liechtenstein, Argentina o Mèxic", ha sentenciat, tot animant els ciutadans a votar al PSC per "sortir a dir-los que no, que aquest és un país decent".

I és que Carme Chacón no ha tingut cap problema en lligar directament les sigles de CiU i el nom d'Artur Mas a la paraula "corrupció", i alhora ha volgut denunciar que és precisament d'això "del que no volen que parlem" els nacionalistes. "Són el Govern que ha posat Catalunya al focus de la corrupció com mai l'hem tingut", ha dit en acabar.

La socialista ha relacionat directament a "Félix Millet, l'espoli del Palau, la fiança de 3 milions imposada a CDC, la seva seu embargada i les investigacions a Oriol Pujol per manipular les concessions de les ITV". Repassant tots aquests temes i sumant les informacions aparegudes aquest divendres, Chacón ha assegurat que "ara entenem allò de l'estat propi de CiU". "L'estat no era propi dels catalans, era propi seu, per apropiar-se'l ells", ha dit enmig del míting.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Pep fletxa Sant Boi
18 de novembre de 2012, 10.57 h

Vaya titella ens ha sortit a Catalunya..!!! Es molt clar que ella només somia en tornar a madriz per continuar jugan a guerres. Ho te clar el psoe de Catalunya amb figuretes com ella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Claudiussegon fletxa Barcelona
18 de novembre de 2012, 03.57 h

Amb un ordinador i uns models autèntics de documentació bancària - per reproduir-ne el format - es poden fabricar "proves" de qualsevol cosa. Tenim l'antecedent d'en Josep Lluís Carod Rovira l'any 2004, quan van aparèixer documents de comptes conjunts amb membres abertzales i del seu propi partit (Ridao, Bonet, etc.) amb més d'un centenar d'ingressos en bancs suïssos. Eren documents falsos que no van servir per a res més que per retratar els falsaris. Les "raons d'Estat" patrocinen qual... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de novembre de 2012, 20.39 h

Podrien fer un duet les dües:"Les Camachacon Sisters".Duet de clowns és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de novembre de 2012, 19.35 h

Aquesta pobra desgraciada pateix i té rancúnia perquè la seva candidatura a la presidència del PSOE ni tan sols va ser considerada seriosament. Ella, pobra il.lusa, es va pensar que era pel fet de ser dona, i fa esforços per ignorar que la raò de veritat va ser el fet de ser CATALANA (o de semblar-ho a Madrid, perquè aquí difícilment la considerarem catalana). Amb tants coneixements de teoria política com els que tinc jo de litúrgia zoroàstrica, aquesta xicota només té un capital ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
17 de novembre de 2012, 17.59 h

Aquesta bona noia s'ha fet llesta al costat de Zapatero!, que ja és dir.Jo la faria parlar a totes les reunions
i ella sola es carregaria el que resta del PSC. Ambiciosa, al costat de la ologarquia espanyola per tal de fer
fortuna ( digue-me si això no és corrupció ) parla als catalans com si fos alguna cosa més que nosaltres
que fa molt temps que ja no ens deixem enganyar i ens riem de les sevs tonteries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Marc fletxa Barcelona
17 de novembre de 2012, 14.06 h

Chacón i Camacho, dues ambicioses malaltes d'egolatria que es vendrien a sa mare per tocar poder. Dios las cría y España las junta. Bon vent, indesitjables.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
17 de novembre de 2012, 13.54 h

“En el Ministerio del Interior no tenemos constancia de ninguna investigación sobre cuentas en el extranjero. El ministro ha pedido explicaciones sobre lo que se ha publicado, porque no sabía nada. El informe al que se hace referencia no existe. Y si se ha hecho algún informe al margen de los cauces oficiales es una chapuza, porque si en algún momento hay constancia de un delito, lo que debe hacerse es judicializar el asunto. Si el Ministerio hubiese sabido algo, lo hubiésemos puesto en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Raimon fletxa Barcelona / Ferran / Marburg
17 de novembre de 2012, 13.30 h

Les maneres de fer "política" tant cutres d'aquesta dona denoten a qui pertany i a on va. Fa la mateixa política barroera que domina a Espanya. Sigui el PP (que primer amenaça boicotejant, i després ens estima, sense poder articular perquè... el seu video és per psicoanalitzar: "los catalanes hacen cosas" diu! Es pot ser més buit?) o el PSOE que aquesta dona representa a la perfecció. Especialment pel baix nivell de la dialèctica política. Marxem, però ràpid!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
PEPO fletxa Terrassa
17 de novembre de 2012, 12.02 h

Des de la meva militància a ERC, sento VERGONYA ALIENA del que aquesta individua fa sentir als militants i simpatitzants del psc-PSOE, doncs s´ha de tenir els ovaris de la mida d´un campanar, per fer el que fa aquesta "pájara". Està posant el coll del Navarro perquè li tallin i així poder fotre fora en Rubalcaba, per haver acabat amb el PSOE en un sol mes a Galicia, Euskadi i Catalunya. És una excel.lent alumna de Maquiavel.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Josep Pinyol fletxa Cornellà de Ll.
17 de novembre de 2012, 09.29 h

El règim de la monarquia postfranquista és intrínsecament corrupte. Però, senyora Chacón, no es pot tenir doble moral. Narcís Serra va promoure la querella contra Jordi Pujol per la seva actuació a Banca Catalana quan era vicepresident de Felipe Gonzàlez. A Banca Catalana només van fer perdre diners els seus accionistes, que sabien que podia passar. En canvi la presidència de Narcís Serra a Caixa Catalunya ha fet perdre centenars de milions d'euros a petits estalviadors que van ser e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.