directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas espera ser l'últim president català que depengui d’Espanya

Acusa Espanya d'utilitzar les "clavegueres de l'Estat" per enfonsar la voluntat de Catalunya

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El candidat de CiU, Artur Mas, ha subratllat que espera ser l'últim president català que depengui de l'estat espanyol i hagi de patir, per tant, el seu joc brut. "Amb mi ho poden intentar, però amb el proper, si tenim la gent al costat, no el podran destruir, perquè el que em succeeixi ja no dependrà de l'estat espanyol", ha exclamat durant el míting central de CiU, on ha acusat Espanya d'estar utilitzant les "clavegueres de l'Estat" per enfonsar la voluntat de Catalunya. Mas ha demanat una majoria clara el proper 25-N: "Jo mateix molt probablement seré un president pels propers quatre anys, però ara l'exèrcit necessita anar equipat". 



Comparteix
   


Etiquetes
Davant d'unes 3.000 persones reunides a Barcelona en el míting central de CiU, Mas ha continuat amb la línia de campanya i de discurs iniciada a partir de la publicació d'unes informacions que parlen d'uns comptes corrents a Suïssa on ell i Jordi Pujol desviarien presumptament diners del Palau de la Música. Des de fa ja un parell de dies Mas parla de campanya contra ell, d'intent de destruir-lo per anular la voluntat del poble de Catalunya, però aquest diumenge ha anat més enllà i ha dit que espera ser l'últim president català que hagi de patir aquestes campanyes brutes, perquè qui el succeeixi ja no depengui d'Espanya.

"Espero que jo sigui l'últim president de Catalunya al qual l'Estat de manera bruta l'intenta destruir, perquè el proper que em succeeixi ja no dependrà de l'estat espanyol", ha exclamat. "Amb mi ho poden intentar, però amb el proper, si tenim la gent al costat, no el podran destruir", ha reblat.

Si dissabte es va preguntar si l'Estat estava fent servir les seves estructures per anar contra el procés català, aquest diumenge ho ha afirmat sense vacil·lacions. Ha augurat que els atacs aniran a més com més força tingui CiU el 25-N. Si abans feien servir altres mètodes, en democràcia han de buscar altres maneres. "Però quin valor té la democràcia quan utilitzen les clavegueres de l'Estat per enfonsar allò que al final és democràtic, que és la voluntat d'un poble?", ha preguntat.

Mas ha garantit que ho intentaran tot, però ha deixat clar que no el podran destruir tan fàcilment si té la gent al seu costat. Per això, ha demanat poder tenir un govern fort, ja que s'haurà d'enfrontar a aquest procés, a la crisi i a la majoria absoluta del PP. Ha evitat de nou parlar de majoria absoluta, fent servir altres adjectius com "rotunda o clara", però ha avisat que ara no és moment de "fer equilibris" en aquest sentit.

"Molt probablement" serà l'últim cop que es presenta

Fent servir un símil bèl·lic, Mas ha remarcat que per enfrontar-se al que ve "no es pot enviar a una batalla d'aquesta magnitud un exèrcit desarmat". Ha dit que ell "molt probablement" serà un president només pels propers quatre anys, donant per fet així que assolirà l'estat propi, però ha insistit que l'exèrcit ara mateix "necessita anar equipat".

"Jo demano amb tota modèstia, amb tota humilitat, que la gent estigui al nostre costat. Ha arribat el moment de posar el lideratge, de posar el projecte, però també els vots a les urnes", ha conclòs.

Unes 3.000 persones s'han aplegat al pavelló de la Mar Bella pel míting central de CiU, que ha estat amenitzat per l'actor Joan Pera. Pera ha comptat amb la col·laboració de diversos testimonis que han explicat per què votaran a CiU.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Roger fletxa Figueres
19 de novembre de 2012, 17.07 h

"que depengui d'Espanya"? No, no. Que és Espanya que depèn de nosaltres.

I és tan fàcil com això. Si no, tant que ens odien, ja ens haurien donat la independència.

#6 Hola maso


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
19 de novembre de 2012, 16.33 h

Pel que vaig veient, el Reino està aconseguint el què es proposa.
Dividir el vot amb tota classe de medis i mitjans; mentides, suposicions, informes sense nom ni data, pressions on toca, comentaris amb molta mala intenció,..etc. Només tenim una possibilitat el dia 25, una majoria parlamentària aclaparadora que no tingui possibilitat de discussió en cap estament democràtic de decisió. Un cop el nostre Parlament ens faci lliures, ja posarem totes les coses al seu lloc. Però ho farem sobi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Josep Pages Canaleta fletxa Cardedeu Valles Oriental
19 de novembre de 2012, 05.28 h

EL DIA 25 DE Novembre se estrenara una pel--licula de TERROR que fara molta POR se titula ARTUR MAS TORNA A GUANYAR .. RETALLADES SEGONA PART . Aixo si fara por hi patir a moltes familias fara molt més pobres a familias pobres hi molt més RICS als rics que ja huson A CATALUNYA NI DEU PAGARA IMPOSTOS Mentres mandi ARTUR MAS


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Josep Pages Canaleta fletxa Cardedeu Valles Oriental
19 de novembre de 2012, 05.24 h

EL DIA 25 DE Novembre se estrenara una gran Pel--licula a Catalunya hi en Català se titula ARTUR MAS TORNARA A GUANYAR . Esque ha de fer molta por tornin a Guanyar els que ban fer els cruels hi fortes Retallades Socials Que ban fer apujar molt EL ATUR que fam patir a moltes familias catalanes que tanca tot lo ques PÚBLIC No li importa que funcioni be si es public hu vol es tenqui . FA Por mandi altra cop un Govern de DRETES QUE SON ELS DE C.I.U.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
18 de novembre de 2012, 17.43 h

#9

No, mai per aixo comentes tots i cada un dels meus post,.

Clar, Cataluña sera com Noruega i Suissa segons vosaltres. . . . . Tel el mateix petroli, randa per capota, baix nivell de deute i baixa poblacio.

No las quiero estan verdes.


Si no fos perque ARA no es bn moment per a España, us podrieu anar a pendre pel cul. Tant de bo de aqui uns anys quan la situacio economica sigui millor tingeu collons de intentar fer el mateix, puente de plata us posaria jo pero clar llavors España no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Josep Pages Canaleta fletxa Cardedeu Valles Oriental
18 de novembre de 2012, 17.41 h

SI Es Veritat que Artur Mas els de C.I.U. Son uns LLADRES uns Curoptes que paguin per lo que aixin fet amb lo de FELIX MILLET es molt posible aixo tambe sigui veritat Tambe tenin CAS PRETORIA Dos EX- Alts Carrecs Publics de JORDI PUJOL homes de molta Confiança els ban atrapar com a lladres hi Curroptes AL President de Valencia tambe Corrupta hosigui Artur Mas NO seria el Primer President la acusin de CORRUPTA HI LLADRE He els quels d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi fletxa CATALUNYA
18 de novembre de 2012, 17.30 h

#6 Alguna vegada t'hem dit que ens importa una merda la teva opinió?i en general la dels espanyols?el tema de la UE ens és igual,els Catalans sabem el que es treballar en condicions difícils,més nerviosos haurieu d'estar vosaltres,i de fet ja ho esteu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
18 de novembre de 2012, 17.25 h

Yo no estoy acojonado por la independensia de Catalunya, noooooooooooo, que vaaaaaaaa, lo que pasa es que si me paso tantas horas haciendo el jilipoyas escribiendo aquí, no es por miedo, nooooooo, es por afisiong! Mi mama me enseñó que ay que acerlo asina (cuando me hechaba de casa porque yegava un cliente)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Joan Jacques Delclos fletxa Vilafranca del Conflent (Catalunya Nord)
18 de novembre de 2012, 17.22 h

Esperem que en efecte Artur Mas sigui el darrer President soumes a Espanya. I si apres d'això puguessim reunificar la Catalunya Nord, molts catalans del nord seriem contents. Mes sera dificil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
18 de novembre de 2012, 17.21 h

A Mass lo que le esta haciendo mas daño no es lo de las cuentas en Suiza, es la mentira sobre que permaneceriamos en la UE y que TODO EL MUNDO le ha dicho que nanay.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.