directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comença el debat dels set candidats a les eleccions al Parlament a TV3

Els caps de llista han estat rebuts per una pancarta de TV3 amb el cartell 'No a l'externalització', 'Tots som TV3. Defensem-la'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Ha començat ja el debat dels candidats a les eleccions al Parlament a TV3. La primera ha arribar als estudis de TV3 ha estat la candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, l'ha seguit el número 1 de Solidaritat, Alfons López Tena, que ha arribat amb moto amb el número 2 del partit per Barcelona, Uriel Bertran. El tercer ha estat el cap de llista de Ciutadans, Albert Rivera que ha aparegut amb una gran comitiva; el quart, el d'ERC, Oriol Junqueras; el cinquè, el del PSC, Pere Navarro; el sisè, el de CiU i president de la Generalitat, Artur Mas, i el darrer ha estat Joan Herrera, cap de llista d'ICV-EUiA, que també ha arribat amb una amplia comitiva. 
Els candidats a les eleccions al Parlament al debat a TV3.
Els candidats a les eleccions al Parlament al debat a TV3.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Els candidats han estat rebuts per Brauli Duart, president de la CCMA i Eugeni Sallent, director de TV3, i Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio. 

Mas revela que va pactar amb ICV i ERC intentar negociar amb Rajoy el pacte fiscal fins a la primavera o l'estiu

El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha revelat que va pactar amb ICV-EUiA i ERC intentar negociar el pacte fiscal amb el president espanyol, Mariano Rajoy, fins a la primavera o l'estiu. Ho ha explicat durant el debat de candidats de TV3, apuntant que es tractava d'un acord intern amb els partits que van donar suport al pacte fiscal al Parlament. Mas ha respost així a la candidata del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que ha acusat el president català de convocar eleccions per "justificar la seva mala gestió", assegurant que no va voler negociar amb Rajoy. "Primavera o estiu. Fixi's si hi havia ganes de poder negociar. No era un caixa o faixa", li ha contestat Mas a Camacho. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi-80 fletxa València
19 de novembre de 2012, 01.04 h

Herrera ha estat el menys roín, sent l'únic que ha fet oposició real a Mas. Junqueras semblava el vicepresident de Mas, i Tena el seu conseller d'economia díscol. Oasi convergent. Que un partit tan podrit, fals i venut com ICV siga el millor en el debat diu molt del nivell. La seua crítica social i política a Mas, que es queda curta, dita per una força com la CUP, que no té lligams amb bancs ni res a amagar, i amb un projecte clar de Països Catalans, deixa clar a qui cal votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25-N fletxa fem història
18 de novembre de 2012, 22.40 h

http://www.youtube.com/watch?v=XInI1aidccA

El 25 de Novembre els catalans hem de votar tenint en compte que hi ha un bloc de partits espanyolistes PP-PsoE-C's-UPyD-PxC-Falange que neguen que els catalans tinguem dret a decidir el nostre propi destí i perjudiquen la nostra economia perpetuant l'expoliació fiscal i un altre bloc de partits catalans CiU-ERC-ICV-SI-CUP que volen que els catalans puguem decidir el nostre fut... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.