directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

300 ajuntaments catalans ja han donat suport a Tarragona 2016

Vol ser la Capital Europea de la Cultura d'aquí 9 anys

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

 La candidatura de Tarragona a la Capital Europea de la Cultura 2016 compta ja amb el suport de 300 ajuntaments de Catalunya que representen el 60% de la població del país. A més, 50 dels 300 ajuntaments que fins ara han manifestat el seu suport a Tarragona 2016 han expressat la seva voluntat de ser subseu de la Capital Europea de la Cultura si, finalment, Tarragona és elegida, cosa que se sabrà d'aquí a quatre anys.
tarragona 2016
Comparteix
   


Etiquetes
La tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tarragona, Rosa Rossell, coordinadora de l'àrea de Cultura, Patrimoni i Ensenyament del consistori tarragoní, ha manifestat que tenir ja 'el suport de 300 ajuntaments catalans, a més del suport per unanimitat dels sis grups polítics del Parlament de Catalunya, que donen una gran força a la candidatura Tarragona 2016'.

Fins a les eleccions municipals del passat mes de maig havien estat 240 els ajuntaments que s'havien sumat a Tarragona 2016. Després de la constitució dels nous governs municipals s'ha continuat incrementant de manera notable el suport a la candidatura.

Entre els ajuntaments de Catalunya que han expressat el seu suport a Tarragona 2016 hi ha els de Barcelona, Lleida, l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, El Prat de Llobregat, Vic, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Amposta, Barberà del Vallès, Cambrils, Cardedeu, Cubelles, El Vendrell, Esparreguera, Granollers, Igualada, Manresa, Mollet del Vallès, Mollerussa, Olot, Palafrugell, Pineda de Mar, Canet de Mar, Premià de Mar, Ripollet, Rubí, Roses, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Sant Joan Despí, Sant Sardurní de Noia, Sitges, Solsona, Tàrrega, Torredembarra, Valls, Vila-seca, Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Calella de Mar, Calonge, Constantí, Creixell, El Morell, La Pobla de Mafumet, La Riera de Gaià, Renau, Vespella de, Gaià, Villalonga del Camp, Gandesa, Guissona, L'Espluga de Francolí, Les Borges Blanques, Molins de Rei, Montblanc, Mora la Nova, Roda de Barà, Sant Carles de la Ràpita, Sant Joan de les Abadesses, Santa Coloma de Farners, Ulldecona, Vinaixa i Vielha.
Recordeu que, d'entre aquests, una cinquantena volen ser subseu de la capitalitat tarragonina.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
29 d'agost de 2007, 16.45 h

Això de deslliurar-nos d'Espanya serà difícil, mooooolt difícil, però potser el 2014 els catalans ens adonem que pertànyer a Espanya és ben ruinós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 d'agost de 2007, 08.50 h

A veure si, finalment, Catalunya té una Capital Europea de la Cultura i això ajuda a deslliurar-nos d'Espanya ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.