directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez Camacho ara dispara contra els Mossos d’Esquadra

Els acusa de suposada destrucció de proves del cas Palau i recorda que Felip Puig ja va dir que la policia catalana estaria "al servei de CiU en un hipotètic conflicte".

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

“El Mundo” assenyala i Sánchez Camacho dispara, la candidata del PPC no ha descartat avui demanar la dimissió de Felip Puig si aquest no dóna "explicacions contundents" sobre la suposada destrucció de proves del cas Palau per part dels Mossos d'Esquadra. Després que aquest dilluns s'hagi publicat al diari 'El Mundo' una informació que acusa la policia catalana d'haver fer desaparèixer proves d'aquest cas, la líder del PP ha exigit la compareixença del conseller d'Interior mentre ha recordat les declaracions de Puig en les què afirmava que els Mossos estarien al costat de la Generalitat en cas de conflicte amb l'estat espanyol. Segons ha dit, ja existeix un precedent en el qual el conseller diu que la policia catalana "estaria al servei de CiU en un hipotètic conflicte".



Comparteix
   


Etiquetes
La lideressa del PP reparteix odi a cabassos
 
Alícia Sánchez-Camacho ha exigit al conseller d'Interior una explicació sobre les informacions aparegudes aquest dilluns a 'El Mundo' i que parlen d'una suposada destrucció de proves del cas Palau per part dels Mossos d'Esquadra. El PPC vol que Felip Puig comparegui i s'expliqui i, en cas que aquestes explicacions no siguin "contundents", demanarà la "dimissió immediata".

La líder dels populars catalans ha afirmat que vol creure que les informacions no són certes, però que, si ho són, seria una situació "molt greu". Sánchez-Camacho ha recordat les declaracions de Puig en les què afirmava que els Mossos estarien al costat de la Generalitat en cas de conflicte amb l'estat espanyol. Més enllà de la presumpta eliminació de proves per part dels Mossos, Sánchez-Camacho ha demanat que tots aquells que han estat assenyalats per les informacions que ha publicat aquest diari en els darrers dies diguin si tenen comptes a Suïssa i si han cobrat comissions. Donar aquestes explicacions, ha dit, seria "fàcil". Tot i això, ha declarat que respecta la seva presumpció d'innocència.
 
Els Mossos contra " EL Mundo"

Els Mossos d'Esquadra han anunciat aquest dilluns que exerciran "accions legals" contra el diari El Mundo i contra els responsables de les informacions publicades els últims dies en aquest rotatiu perquè consideren que recullen "greus falsedats" i per "defensar l'honor i la credibilitat" de la policia catalana. Aquest dilluns, el diari assegura que comandaments dels Mossos van destruir proves i en van ocultar d'altres al jutge del cas Palau. A través d'un comunicat, la Direcció General de Policia ha assegurat que "són rotundament falses totes les informacions i referències" al cos de la policia catalana i que "en cap cas" s'han "amagat o destruït elements que puguin implicar a cap persona".
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de novembre de 2012, 00.55 h

#7 Catalan president Artur Mas's party will fall short of the overall majority it needs at regional elections on 25 November to hold a referendum over Catalonia's independence from Spain, opinion polls published in several Spanish newspapers on Sunday have predicted.

A survey by the Metroscopia polling group in El País, Spain's biggest selling non-sports paper, predicted Convergència i Unió's (CiU) haul would be unchanged at 62 seats in the 135-member Catalan parliament after next Sunday's ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
20 de novembre de 2012, 12.23 h

Seguin ordres del Puig i fen l´pilota a en Pujol i Mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 09.36 h

Anatèma: "Qui estigui lliure de culpa que llenci la primera pedra"
El coneixies Camacho?
L'afair Millet, per escandalós que sigui, que ho és, no arriba ni a una dècima part dels afaires del PP arreu d'Espanya (Bankias, Gurtels, Urdangarins, Poder Judicial, Matas, Ajuntaments de Madrid, Prestiges, desprotecció de l'Estat demostrable per explocions de trens, de locals comercials, accidents d'avions de reparriació de militars, expoli fiscal a CAT de la que desapareixen millons d'euros cada d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
atema fletxa barcelonès
20 de novembre de 2012, 08.01 h



..."morritus", t'has d fer la foto amb un mosso d cartró ?
no n'hi ha cap q et deixa acostar-te....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
garriguenc fletxa LaGranadella.
20 de novembre de 2012, 07.35 h

Ja es va beure al debat de TV3,qui realment es democratic i qui no.Ara tant sols els queda durant el que resta de setmana afeixir.se a el mundo i d´altres clavegueres per enbrutar -ho tot.Aquesta gent de sol.lucions cap ni una.Fan pena i a cops pánic de pensar quina mena de persones tenim com a possibles gobernans.El bloc soberaniste OK. el bloc espanyoliste KO.Visca Catalunya lliure per decidir el que la gent creguem adient.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
19 de novembre de 2012, 23.43 h

Il mondo gira i gira il mondo. Il va de lui même. Amb Mundo i sense ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
19 de novembre de 2012, 23.05 h

Advertència de la justícia catalana a 'El Mundo'.

El fiscal superior de Catalunya adverteix que “no es permetran difamacions sense proves" i el president del TSJC rebutja "judicis paral•lels".

El món judicial català ha enviat avui dues advertències al diari 'El Mundo'. Per una banda el fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, ha avisat, durant el seu discurs commemoratiu del Dia de la Justícia, que actuarà "contra els que difamin sense cap prova".

Rodríguez Sol ha fe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
19 de novembre de 2012, 22.33 h

Per què tot és contra CAT? Fem alguna cosa bé aquí? Son perfectes allà? La veritat es que la marca Espanya es una merda punxada en un pal i com a estat, està del tot desprestigiat. Am Palau o sense, adéu Espanya. Ja arreclarem nosltres sols el nostres problemes. Que arreclin els seus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
19 de novembre de 2012, 19.39 h

Els que van amagar escrits comprometedors son els ALS MANDOS dels mossos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.