directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sáenz de Santamaria hi posa molt de "morro"

"Creuen que l'estelada els fa impunes i no se'ls pot criticar. Però han de tenir clar que tothom és igual davant la llei i els tribunals", recorda a CiU.

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

La vicepresidenta del govern espanyol, la popular Soraya Sáenz de Santamaria, ha recriminat en un míting a Badalona ha defensat que CiU no podia presentar-se a unes eleccions amb un balanç de mala gestió i, per això, va optar per "embolcallar-se amb la bandera" i parlar d'independència. El pitjor de la situació, ha dit, és que intenti dividir a la societat catalana. Tant la vicepresidenta de l'executiu espanyol com la candidata dels populars catalans han coincidit en assenyalar que qualsevol vot que no vagi al PPC el 25-N serà utilitzat per CiU per "separar". El pitjor d'aquesta situació és, segons Sáenz de Santamaria, que Artur Mas està sotmeten Catalunya "a un esqueix interior" amb el seu procés sobiranista. "No es pot fer a tants catalans escollir", ha declarat.



Comparteix
   


Etiquetes
Titlla Mas de “telepredicador”

Tot i això, la dirigent popular li ha volgut dir a Mas que a la gent no se l'enganya "amb maneres de telepredicador". Amb "debat de laboratori" en els quals, segons ha dit, estan alguns partits "no entren les nòmines a casa, no es garanteixen les pensions, i els nostres fills no troben feina", ha assenyalat. I ha afegit que qui vol quedar-se en aquest debat és perquè no pot presentar un bon balanç de la seva gestió. Durant l'acte electoral d'aquest dilluns, Sáenz de Santamaría ha evitat fer cap referència a les informacions que en els darrers dies s'han publicat al diari 'El Mundo' i que parlen de suposats comptes a Suïssa de dirigents de CiU. No obstant això, sí que hi ha hagut alguna intervenció del públic que, mentre la vicepresidenta del govern feria altres retrets a CiU, han clamar "a la carcel con ellos".

El vot útil, al PPC

Sáenz de Santamaria ha presentat el vot al PPC com l'únic vot útil que pot garantir que, dels comicis d'aquest diumenge, surti una Catalunya "més forta i unida". La vicepresidenta del govern espanyol ha advertit que els comicis del 25 de novembre són transcendents i que cal un vot per un partit que tingui clar allò que defensa i que tingui una veu unida. En aquest sentit, ha assenyalat que el PPC és una referència "a Brussel·les, Europa i el món". A més, ha reconegut l'esforç d'Alícia Sánchez-Camacho a l'hora de defensar els interessos de Catalunya.

Frenar a CiU

En la mateixa línia que la seva companya de partit, la líder dels populars catalans ha assenyalat la necessitat que els electors optin pel "vot útil" en les eleccions al Parlament de diumenge donat el què està en joc. Alícia Sánchez-Camacho ha advertit que cada vot que no vagi al PPC serà utilitzat per CiU per separar i dividir els catalans. La candidata del PPC ha afirmat que la resta de formacions o bé estan amb el separatisme de CiU o bé no tenen força fora de Catalunya.

"El proper diumenge no podem llançar ni un vot", ha afirmat Sánchez-Camacho, que ha fet una crida als electors que no han donat suport al PPC tradicionalment. La dirigent popular ha recordat que alguns electors van optar per donar suport a CiU en les passades eleccions, tot i no ser convergents, amb l'objectiu de treure el tripartit del Govern. Ara, ha continuat, els simpatitzants de CiU "moderats" que no volen sortir de l'Estat i els votants socialistes que s'han sentit "abandonats" per un PSC que "és complexes" a l'hora de defensar una Catalunya dintre de l'estat espanyol, han de votar al PPC.

Albiol i la neteja de Badalona

L'encarregat de parlar primer en el míting d'aquest dilluns ha estat l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que ha recordat la frase que va pronunciar en la primera visita d'Alicia Sánchez-Camacho a aquesta localitat durant la campanya electoral. Llavors, García Albiol va dir a diversos veïns que el govern municipal que presideix estava "netejant Badalona". Aquesta frase li va suposar crítiques de l'oposició i de diversos àmbits, però l'alcalde s'ha reafirmat en allò que va dir i, a més, ha assegurat que no entén les crítiques. Garcia Albiol ha declarat que vol netejar Badalona de "delinqüents", "dels que es posen 25 a un pis per fer malviure a la comunitat" i d'aquells que "s'atreveixen estirar la cadena o robar la cartera a dones grans de 80 anys quan només porten deu mesos".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
PEPO fletxa Terrassa
20 de novembre de 2012, 17.14 h

Ai la Peggy, que monaaaaaa!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Roger fletxa Figueres
20 de novembre de 2012, 11.08 h

Normal, com que és una porca, té molt morro.

#3 Hola maso


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Francesc fletxa Badalona
20 de novembre de 2012, 09.17 h

No val la pena ni respondre a aquesta senyora, perquè som nosaltres els que estem en el costat bó de la història. És així de clar! No hi ha res a fer senyora. Això d'Europa i la democràcia esta bé, però res és perfecte, oi?. Ja no es poden treure tancs al carrer ni assassinar opositors com en temps de son pare, perquè hi està molt mal vist, eh?. Quina llàstima, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
20 de novembre de 2012, 08.18 h

"tothom és igual davant la llei i els tribunals".
Com PJ i la seva piscina?
Com Gürtel?
Com Capms, del PP?
Com. . . .
Com. . . .
Com. . . .
Com. . . .

Espanya és una dictadura corrupta!
Es que els ximplets unionistes encara no saben que la connexió és impossible? https://pbs.twimg.com/media/A6eDj5pCMAEB5PM.jpg
La voluntat d'un poble. Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 08.07 h

A la família us faltaba mon, xata.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 08.06 h

S'han acabat els vols rassants saez? Els temps del teu pare han passat, oi? Ho teniu bé els de la vila "ordeno y mando"... Ara qui mana és el POBLE. I d'aixó s'han diu democràcia. Si el papá no t'ho va ensenyar, ja ho aprendràs ja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 07.37 h

#7 Ja està internacionalitzat i cada vegada ho estarà més. Madrit ho té clar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Internacionalitzem el nostre cas fletxa difonguem aquest video en anglès
20 de novembre de 2012, 00.10 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs&feature=plcp

En aquest video gravat per dos nois dels Estats Units ells mateixos aprofiten la multitudinària manifestació de la diada del 11 de setembre d'aquest 2012 per explicar en anglès a tot el món què és Catalunya i que els catalans no som espanyols i volem la independència del nostre país.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
19 de novembre de 2012, 23.55 h

En camvi, el que diem o fem aquí sembla que els interessa mol. Per què?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
19 de novembre de 2012, 23.53 h

http://www.youtube.com/watch?v=B_ruO8nyJpc&feature=plcp

Catalunya dins o fora de la UE és plenament viable.

Kenneth Rogoff, professor de Harvard i execonomista en cap del Fons Monetari Internacional, considera que una Catalunya independent seria plenament viable. "Catalunya, aïllada, seria un dels països més països més rics del món".

El que no és viable és continuar com ara!


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.