directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya contra els trens de la Diada

L'Estat porta als tribunals els ajuntaments de Girona i Figueres per contractar els trens de la manifestació de l'11-S

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El Govern espanyol portarà a judici els Ajuntaments de Girona i Figueres per la contractació amb diners públics de dos trens per anar a la manifestació de Barcelona el passat Onze de Setembre. Els alcaldes han rebut aquest matí la citació judicial per una vista que es farà el 14 de gener i per la qual no havien tingut cap comunicació prèvia per part de l'Estat. Els alcaldes defensen que la contractació és "legal i legítima", que els trens els van pagar els usuaris i que van generar fins i tot un superàvit que es va destinar al Banc dels Aliments.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Llanos de Luna impulsora  de la demanda
 
La Delegació del Govern espanyol ha interposat als dos ajuntament un recurs contenciós-administratiu pel haver contractat els dos trens perquè els consistoris no tenen competències per organitzar els viatges i demana s’anul·lin les actes dels plens on es va acordar la decisió.
Els dos alcaldes, consideren "inadmissible" que el govern espanyol "usi amb interessos partidistes els instruments de l'Estat" i ho inscriuen dins la "campanya de la por del PP", a més a més, els alcaldes consideren que els arguments són " polític i no jurídics" i han assegurat que la contractació dels trens "no ha costat diners ni als figuerencs ni als gironins". Carles Puigdemont, alcalde de Girona, ha afirmat la maniobra de la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna "forma part de la campanya de la por en la que ara ens volen inscriure també als alcaldes". Puigdemont ha titllat de "ridícul que un advocat de l'Estat hagi dedicat unes hores a preparar aquest informe".



 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Toni fletxa Ripoll
21 de novembre de 2012, 11.44 h

L'altre dia un amic en plan de conya em deia que votaria PP perque era el partit més independentista que hi ha.Jo no dire tant, però potser haurem de fer una recapta popular per fer-los un monument en agraiment a tot el que han fet per la independència


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
montserrat fletxa Barcelona
21 de novembre de 2012, 09.48 h

Ah! i de passada que denunciï també els ajuntaments que incrementen el transport públic per les Festes Majors, concerts de cantants que es preveuen multitudinaris, la revetlla de Sant Joan, la "Feria de Abril" de Sta. Coloma, un esdeveniment esportiu, la cavalcada dels Reis, etc. etc. i així hi acabaran posant la cirereta a aquest indigest pastis que ens volen fer engolir.

Ells van a la seva, i nosaltres hem d'anar a la nostra! i no deixar-nos influir per totes aquestes "artimanyes" .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Rauric fletxa La Guingueta
20 de novembre de 2012, 18.22 h

Aquesta senyora, la Llanos de Luna, ja es veu acomiadada de Catalunya un cop ens deslliguem d'aquest país de pandereta anomenat España, tan sols desvia l'atenció del greu afer que ha muntat l'Estat Español per empastifar en Mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JRS fletxa Empordà PPCC ¡¡*¡¡
20 de novembre de 2012, 17.41 h

Els ajuntaments "no tenen competències" per llogar un tren?? Alguna llei els prohibeix? Si cap llei no ho prohibeix específicament, seria un disbarat portar l'afer als tribunals. Imagineu que un ajuntament lloga una màquina lleva-neu, i que el denunciïn perquè "no té competències" ... francament, de pallussades com les que està fent l'estat espanyol darrerament, crec que no se n'han vist mai de tan ridícules. I no pensen, els molt cretins, que tot això quedarà a la història i els ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 17.12 h

#3 I el maquinista es Artur Mas!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 15.06 h

En quan els trens s'acredita l'esperit funcionarisl de Madrit i no el liberal de negoci. Llogar trens, quen es fa negoci, és el que ha de fer una empresa normal. És com vendre Coca-Colas el día de la dida i dir que la Coca-Cola es partidista. Se'n ha de ser de burro!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
20 de novembre de 2012, 15.03 h

Felip II va anticipar-se al PP quan va qualificar d'"il·legal" la pretensió d'holandesos, portuguesos, bolivians, peruans, cubans o argentins d'independitzar-se d'Espanya. "I què van fer ells? Marxar"
Va, nois! Que el tren cap la llibertat esta a punt de marxar i mai mes tornarà! Qui no l'agafi, a Espanystan es quedarà! Amb les seves misèries i sent últim de la cua d'Europa!

Es que els ximplets unionistes encara no saben que la connexió és impossible? Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
20 de novembre de 2012, 15.03 h

Espanya no es mereic CAT. Com podem pertenyer a un Estat que tot el que correpongui a CAT és negat? No es donren compte? Ara resulta que Interior no troba el famós document dels comptes suïssos. Ja! Son una colla de pallosos de fira tronada. No son Europa. No ens mereixem aquest tracte ni aquest nivell subdesarrolat. ADÉU ESPANYA



Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Catalonia: fletxa Europe's Next Country?
20 de novembre de 2012, 14.57 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs&feature=plcp

En aquest video gravat per dos nois dels Estats Units ells mateixos aprofiten la multitudinària manifestació de la diada del 11 de setembre d'aquest 2012 per explicar en anglès a tot el món què és Catalunya i que els catalans no som espanyols i volem la independència del nostre país.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.