directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 17:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per Ridao el fracàs del TC evidencia que 'la via autonomista no dóna més de sí'

L'única sentència vàlida serà aquella 'que no toqui ni un punt ni una coma'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha valorat el nou ajornament de la sentència del TC sobre l'Estatut com 'un graó més en la carrera de desprestigi d'aquesta institució'. Segons Ridao, que aquest dissabte ha participat en el dinar de la República d'ERC, el Constitucional és 'un tribunal il·legítim, caducat i víctima de la instrumentalització política i partidista que actua al dictat de PP i PSOE' i el seu fracàs per arribar a una sentència significa 'que l'encaix no és possible, tampoc a cop de martell. Per tant, creiem que la via autonomista no dóna més de sí i està exhaurida'.
ridao, gestió prat
Comparteix
   


Etiquetes
'Portem quatre anys d'espera esperpèntica i hi ha molta gent de bona fe que no entén que el TC no vulgui aquest Estatut, que va ser referendat pel poble. I ho diem nosaltres, el defensem nosaltres, que no el varem votar perquè el varem jutjar insuficient', ha recordat el secretari general d'Esquerra, que ha reiterat que l'única sentència vàlida seria aquella 'que no toqués ni un punt ni una coma'.

'Però el PP i el PSOE no són conscients que per primer cop en la història de la democràcia volen retallar una llei aprovada en un Parlament i sancionada a les urnes', ha assenyalat Ridao, que avisa que si es tomba l'Estatut 'suposarà l'atzucac de l'estat de les autonomies'.

El secretari general d'Esquerra ha demanat una vegada més que hi hagi sentència, 'i com abans millor'. 'Volem la sentència ja perquè volem que s'acabi aquest via crucis per a poder dirimir les estratègies de futur i en les properes eleccions despullar-nos i dir allà on volem anar', ha finalitzat Ridao.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Manel fletxa Barcelona
19 d'abril de 2010, 16.05 h

#3 Pere, ERC porta quasi vint anys dient que l'autonomisme no té futur, i mentre era a l'oposició la població catalana li donava majories absolutes a CiU. Des que ERC va poder ser decisiva i va forçar la reforma de l'Estatut d'Amunt, per treure la bena dels ulls de la gent, el nombre de partidaris de la independència ha augmentat moltíssim. Però encara n'hi ha molts que no ho veuen clar. Mentrestant, què hem de fer, tornar a donar majories còmodes a CiU perquè tot torni 15-20 anys enre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pere fletxa Barcelona
19 d'abril de 2010, 14.10 h

Doncs si és això el que pensa ERC que surti immediatament del govern i forci les eleccions i juri pels seus fills que no entrarà en cap govern que no es declari independentista. Perquè per fer el gilipolle4s i fer-nos passar als seus votants per gilipolles ens quedfem a casa o votem al catxondo del Laporta que al menys ens ho passarem bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ernest fletxa Barcelona
19 d'abril de 2010, 14.07 h

L'única sortida que us queda es fer les maletes i refugiar-vos a l'Àrea metropolitana i als ajuntaments que conserveu. Pas previ per fussionar-vos amb el PSC. Així potser acomseguireu que es faci tan indpe com vosaltres. Hua Hua Hua


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim. fletxa PPCC.
19 d'abril de 2010, 08.31 h

La única sortida digna que ens queda és la independència i per assolir-la cal deixar de votar els partits continuistes col·laboracionistes, regionalistes de segona=Ciu,Psc-psoe i PP. més clar l´aigua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.