directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montoro se salta la presumpció d'innocència i assenyala a Mas com a culpable

El ministre espanyol diu a Mas: "qui ha de comparèixer és qui té comptes no declarats a Suïssa"

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha relacionat el president de la Generalitat amb el frau fiscal i ha afirmat que contràriament a la petició que CiU va presentar ahir al Congrés perquè expliqui les seves manifestacions apuntant que l'Agència Tributària hauria d'investigar Artur Mas, "qui ha de comparèixer davant la societat espanyola és qui té comptes no declarats a Suïssa". Segons Montoro, cal "dir clares les coses d'una vegada" i "acabar amb aquest tipus de rendes i patrimonis no declarats". Montoro, així, s'ha carregat la presumpció d'innocència i ha atacat a la honorabilitat de les institucions catalanes malgrat que el seu govern hagi perdut els papers, tant en sentit figurat com literla, ja que no ha pogut trobar el suposat informe policial del que parla El Mundo. 

Comparteix
   

Montoro insisteix de nou d'aquesta manera en donar validesa a les informacions que el diari El Mundo ha publicat sobre el president de la Generalitat respecte a suposats comptes a Suïssa, malgrat que aquest dimecres el Ministeri de l'Interior va admetre que no troba el suposat esborrany d'informe policial en què es basen aquestes informacions. 

El ministre ha parlat de la necessitat de lluitar contra el frau fiscal i ha afirmat que com a titular d'Hisenda en dues ocasions té "l'avantatge de saber qui pagava impostos abans i qui ho fa ara" i "sap perfectament què és el pagament de tributs vist des del registre dels contribuents a l'herari públic". 

Segons Montoro, per aquest motiu considera que el debat actual a Catalunya "no és admissible ni tan sols en termes de discussió pública". "No pot ser que hi hagi iniciatives parlamentàries al nostre país on es requereixi que el ministre d'Hisenda comparegui per explicar que l'Agència Tributària està investigant", ha dit. 

Montoro feia referència d'aquesta manera a la petició de compareixença que CiU va presentar contra ell -i també perquè comparegui Fernández Díaz- per "informar sobre les greus declaracions" que va fer aquest dilluns "a menys d'una setmana de les eleccions" en les què va parlar "d'incidis de comptes en altres països i paradisos fiscals de dirigents de la Comunitat Autònoma de Catalunya". 

Lluny de fer marxa enrere, el ministre ha afirmat que "qui ha de comparèixer és qui té comptes a Suïssa no declarades" i "no al Congrés dels Diputats, sinó davant la societat espanyola, a veure si ho diem clar d'una vegada" perquè "cal acabar amb aquest tipus de situacions i rendes i patrimonis no declarats a tots els estaments de la societat perquè és inadmissible des de tots els punts de vista". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
PEPO fletxa Terrassa
23 de novembre de 2012, 10.20 h

Hispania Delenda Est! el que passa és que ells creuen que "no estamos tan mal", com deia aquell. L´autodestrucció de l´Estado Español s´ha engegat i segons avança, no hi ha res que indiqui que hi hagi aturador i, és més, els seus polítics son sords davant les veus i els senyals d´alarma que el propi Poble espanyol, els està mostrant. S´ofegaran en la supèrbia, doncs un país com España, que ara mateix no compta en el concert europeu i menys internacional, funciona pel món amb ai... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Rauric fletxa La Guingueta
22 de novembre de 2012, 15.16 h

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gD6ssXvRO8s, mireu aquest vídeo on hi ha les promeses del PP abans de governar. En Montoro hi diu també la seva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
22 de novembre de 2012, 12.28 h

El Sr (?) Montoro ha afirmado que "quien tiene que comparecer es quien tiene cuentas en Suïza no declaradas" Ello en clara referncia al infundio del Mundo referente al Muy Honorable Sr. MAS, con lo que pretende que sea el acusado quien demuestre la falsedad de la acusación.
Con ello ha demostrado su total ignorancia del Derecho formal y Constitucional de España. Quien acusa es quien tiene que probar, al acusado le basta con negar. Que el acusado tenga que probar su inocen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
JORDI fletxa GRANOLLERS
22 de novembre de 2012, 09.52 h

Per a mi aquest muntatge es una estrategia perque els "patriotes" votin a CiU en contra del PP i Mas tingui la majoria absoluta, així s'acabarà aviat el esperit independentista, seguiran negociant la clau i el duro i qui dia passa any empeny i el 2020 seguirem fent bullir l'olla de la falsedat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
maria jesús fletxa la garriga
22 de novembre de 2012, 09.38 h

Es com una rata asquerosa de clavaguera pero encara li hauren de donar gracies perque elements així multipliquen els indipendentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
jaume fletxa Esplugues de Llobregat
22 de novembre de 2012, 08.48 h

Personatges com aquest son els que ens portaran a la independencia, si algu tenia algun dubte de posible entesa amb els governants espanyols,queda totalment disipada.De totes maneras no se li pot fer massa cas,entre el seus,el coneixen per Montonto,i no vull dir res mes ......


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Synera fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 07.08 h

Ha quedat ben retratat


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
22 de novembre de 2012, 03.52 h

http://www.youtube.com/watch?v=7b9Sij2TSv4

A few days ago I got a tweet from Adina. She lives in New York and speaks Catalan. We met and talked about the oppression of the Catalan language . The more I learn about the Catalans the more their story resonates with the history of the African Americans in the USA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Irene fletxa viladecans
22 de novembre de 2012, 00.18 h

amb la cara paga el montoro aquest, mira que desagradable fins i tot quan riu, quina pena d'home


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jordi fletxa CATALUNYA
22 de novembre de 2012, 00.09 h

#24 Tranquil,per a respondre a un idiota sempre hi ha temps,PPalurdo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.