directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“El Mundo i el PP, el brazo tonto de la ley”

Les acusacions de 'El Mundo' amb el vist i plau del Govern Espanyol contra Catalunya es basen en suposats testimonis anònims inclosos en l'esborrany policial

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'esborrany suposadament policial en què es basa El Mundo per a acusar Artur Mas, Jordi Pujol i a Catalunya en general ha sortit finalment aquest divendres a la llum a dos dies de les eleccions i és un document anònim i sense data, és adir que el pot fabricar qualsevol, que no conté proves ni imputacions. Parteix de referències de dues cartes anònimes, el SUP admet que l'informe no el té ni el jutge ni la policia. El document que Interior diu que no troba l'ha fet públic el Sindicat Unificat de Policia (SUP) que admet que no sap si el que s'hi diu és cert. Millor que la pel·lícula “Torrente, el brazo tonto de la ley” o més ben dit “El Mundo i el PP, el brazo tonto de la ley.”

Comparteix
   


Etiquetes
"El Mundo" amaga que segons els anònims, la FAES va rebre 1,8 milions per a la FAES

L'informe inclou una dada que El Mundo va obviar a les seves publicacins. És el suposat cobrament d'una comissió de "més d'1,8 milions d'euros" en favor de la Fundació FAES del PP per les obres del Petit Palau. Aquesta informació també es basa en la carta anònima enviada pel suposat empresari retirat.

El SUP, això no és un sindicat de policies?

El SUP ha adoptat la decisió de fer públic el document i enviar-lo al jutge malgrat que admet que no té cap constància que els fets que s'hi recullen siguin o no verídics. El secretari general del sindicat, José Manuel Sánchez Fornet, ha apuntat que els suposats policies que han filtrat el document al diari El Mundo han comès una "irregularitat" fet que és una "falta greu" i que implica l'obertura d'un expedient, però ha justificat l'acció per forçar que s'investigui possibles casos de corrupció.

El document inclou algunes dades ja judicialitzades, fa referència al cobrament de comissions il·legals per part de dirigents de CDC però cap imputació al president de la Generalitat, Artur Mas, o a l'expresident Jordi Puol. El nom d'Artur Mas només surt a la carta anònima del suposat empresari -que no forma part de l'esborrany policial- en què l'autor insta els investigadors a "preguntar" al president de la Generalitat .

Confirmat, que Espanya té infiltrats dins els Mossos d'Esquadra

Les informacions sobre el pare d'Artur Mas i la família de Jordi Pujol parteixen de les suposades afirmacions que conté una carta anònima que van rebre els Mossos d'Esquadra i que segons consta al propi informe "no ha tingut coneixement ni aquesta unitat policial ni menys el jutge" malgrat que "existeix la promesa de lliurament per part d'algun dels Mossos d'Esquadra integrants del dispositiu de registre".

Altres dades de l'informe es basen en una altra carta anònima que va enviar el 2008 "una persona ja retirada de la vida empresarial" que "en veure el programa Salvados de La Sexta" havia "recapacitat". Aquesta persona afirmava que ha viscut tota la seva vida entre Madrid i Barcelona "com a alt càrrec d'una gran empresa" que ha fet donacions a la Fundació Trias Fargas i malgrat que "sempre va creure fer les coses més o menys" després de veure les informacions del Cas Millet que no coneixia a Internet va "veure que èrem tots".

El mateix secretari general del SUP ha admès en una roda de premsa a Madrid que "no hi ha cap imputació directa a Artur Mas o Jordi Pujol", tot i que "sí als seus familiars, a CiU o a CDC. "Es tracta que vegin l'informe i que siguin vostès els que li donin o no credibilitat", ha dit als periodistes. El fet, ha afirmat, és que el que recull el document "hauria de ser investigat" i per aquest motiu el SUP ha fet arribar el document al jutge del cas Palau.

El SUP demana al jutge que admeti l'esborrany fantasma com a prova!!!!!

El Sindicat Unificat de Policies ha lliurat al jutge una còpia de la "documentació que ha arribat de manera anònima a la seu d'aquesta organització sindical" i que conté "un escrit anònim" i "un informe que porta un timbre" de la UDEF sobre "possible documentació desapareguda durant els registres efectuats per un altre cos policial". El SUP demana al jutge que "admeti" l'informe perquè "pugui contribuir a l'esclariment de fets suposadament delictius denunciats en aquests escrits".

El secretari general del SUP ha apuntat, a més, que el seu sindicat diposaria de més informació sobre casos de corrupció a l'Estat, tot i que en aquesta ocasió no l'ha feta pública perquè la considera poc contrastada.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
RAÜL PÉREZ POZA fletxa Sant Llorenç de la Muga
24 de novembre de 2012, 21.09 h

Tots a votar companys, el futur i la llibertat de Catalunya us necessiten.

Mal que pesi a molta gent a CiU hi ha molt llop amb pell de xai, i si no vigilem se la treuran quan ja sigui massa tard.

SI, jo també votaré una candidatura que vol la independència i ho diu sense embuts, ben segur que SI.

Fem que els cuiners d'enquestes es quedin amb un pam de nas.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Robert fletxa Castelldefels
24 de novembre de 2012, 15.21 h

#7 Excel·lent com ens tens acostumats, Vicenç. Quina barra (per dir-ho suaument), demostren aquells que critiquen als altres, quan són, precisament, els que més coses tenen a ocultar. Exactament igual que quan critiquen el suposat nacionalisme en els altres, i ells són els més nacionalistes (espanyols).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
RAC fletxa Rubi
24 de novembre de 2012, 09.36 h

#2 El president de Catalunya representa Catalunya, o es que encara no ho sabies?. A part de la mala llet que tenen de intentar enfonsar la campanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de novembre de 2012, 22.28 h

#5 Per a tu hauriem d'inventar els percentatges negatius,inútil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13

Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
23 de novembre de 2012, 19.12 h

Siiiiiiiiii. Fustígame MAS! Ahhhhh, Ohhhhh! MAS, MAS, MASssssssssssssssss fuiuuuuuuuuu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Recollida de firmes fletxa per il·legalitzar la Fundación Francisco Franco
23 de novembre de 2012, 19.10 h

https://www.change.org/es/peticiones/presidente-del-parlamento-europeo-sr-martin-schulz-ilegalizaci%C3%B3n-de-la-fundaci%C3%B3n-nacional-francisco-franco#

recollida virtual de signatures per demanar a Europa la il·legalització de l'entitat feixista i espanyolista Fundación Francisco Franco.
Evitem que amb din... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
23 de novembre de 2012, 19.09 h

Ahhhhh! Ohhhhh! Pega, pega, aquí nooooo! Ahhhh! Ohhhhh más, más, MAS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
23 de novembre de 2012, 18.47 h

N'estic segur el Mundo ja ha rebentat totes les porres del 25N

www.porraeleccions.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Lector fletxa Barna
23 de novembre de 2012, 18.01 h

Au, Pedrito, rei dels watergates de pega, ja t'agradaria que la cospes et fotés canya ¿què inventaras ara, un projecte recuperat del disc dur d'un ordinador, que conté l'esborrany fet per la senyora de la neteja de l'oficina del dni i que es fa ressò d'un anònim manuscrit, enviat des d'un manicomi? ¿Per què no intentes honorar la professió informant en comptes de voler exercir de dinamiter dels polítics que no et cauen bé, sobretot catalans? Aquesta vegada sembla que t'ha fallat el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.