directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro crida a votar socialista per fer del PSC "una alternativa forta des del Govern o l'oposició"

El candidat dedica l'última jornada a reclamar una alta participació el 25-N per reforçar "la democràcia"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha fer una crida a mobilitzar el vot socialista perquè les eleccions de diumenge facin del seu partit una "alternativa" política progressista "des del Govern o des de l'oposició". Abans de l'acte de tancament de la campanya celebrat a la discoteca Razzmatazz de Barcelona amb les joventuts del PSC, Navarro ha reivindicat així el paper dels socialistes en el futur Parlament. A més, el candidat a presidir la Generalitat ha volgut demanar als ciutadans que les eleccions tinguin una àmplia participació per fer així "més forta la democràcia". 

Comparteix
   


Etiquetes
Darrer acte de campanya, i darrer missatge als catalans. Dirigint-se especialment als ciutadans progressistes, Pere Navarro ha assegurat que a partir de diumenge els socialistes "volem ser l'alternativa forta des del govern o des de l'oposició". "Qui vota CiU està votant molt clarament les retallades i la independència amb ERC i ECV. I qui vota PPC està votant retallades i centralisme", ha reiterat el socialista, que ha reivindicat que Catalunya "necessita ara una alternativa clara des de l'esquerra, forta i que faci que puguem avançar conjuntament amb els pobles d'Espanya i amb Europa". "Aquesta alternativa és el PSC. Que tothom voti i que votin al PSC", ha sentenciat.

A punt de finalitzar la campanya electoral, Pere Navarro s'ha mostrat convençut que els socialistes han sabut "donar el missatge de sensatesa que suposa el federalisme i explicar-lo bé", mentre altres formacions "han estat cridant molt". En aquest sentit, el cap de llista ha valorat que el PSC ha fet "una campanya forta, que no vol dir sorollosa. Forta en conviccions".

Per últim, Navarro ha cridat a tenir el 25 de novembre una alta participació. "Que totes les persones participin, que votin, perquè la màxima participació farà forta la nostra democràcia", ha conclòs.

Pere Navarro ha fet aquestes declaracions al costat del primer secretari de la JSC i membre de la llista al Parlament per Barcelona, Javi López. I és que el candidat a la presidència de la Generalitat ha fet coincidir la festa dels joves del partit amb el tancament de la seva campanya. Així, envoltat dels membres de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), el cap de llista del PSC dóna per conclosa la campanya i ha aprofitat per fer una última crida a mobilitzar a l'electorat jove explicant les seves propostes en matèria d'ocupació juvenil, habitatge i educació universitària.

Navarro, doncs, ha estat l'estrella convidada de la festa celebrada a la discoteca Razzmatazz, on a més de parlar, s'ha animat a divertir-se amb els joves del PSC. El primer secretari de la JSC ha fet un parlament convidant els joves a votar socialista el diumenge. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
24 de novembre de 2012, 14.20 h

"Navarro crida. . "
Però, ningú l'escolta!

Que ningú es deixi el passaport per viatjar pel món, com a nou estat que serem! http://media.e-noticies.com/gal/img2/20121123/pascat_316.jpg

Visca la República de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Emili Peris i Salvadó fletxa Barcelona ( Catalunya )
24 de novembre de 2012, 11.50 h

Deu volguer dir " per reforçar l'independència ". I el resultat que veurà en Pere Navarro no és rés més que l'escabatxina d'aquest traïdor PSC que ell mateix a forjat, i el resurgiment d'un autèntic PS CATALÀ, mai supeditat al PSOE. És el que els catalans desitjem .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JORDI fletxa GRANOLLERS
24 de novembre de 2012, 10.40 h

A veure si aviat es crea un verdader partit socialista català que defensi el nostre pais amb bons patriotes com sempre haviem tingut i aquests espanyolistes es treuen la mascareta i defensen els interesos de la seva direcció del PSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
24 de novembre de 2012, 00.24 h

Aquests també ens volen treure de casa. Ho van fer amb els catalans del PSOE. Volen imposar-nos castella. Botiflers i tridors no aconseguiran acabar amb nosaltres. Vaja progresistes. Hi creuen que son d'esquetres. Oi que sí? Doncs a treballar amb El Mundo i a les espanyes. De casa no em treu ningú i menys aquests arreplegats!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ajudem a difondre aquest video fletxa internacionalitzem-ho
24 de novembre de 2012, 00.08 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs&feature=plcp

En aquest video gravat per dos nois dels Estats Units que participen a la multitudinària manifestació de la diada del 11 de setembre d'aquest 2012 i expliquen en anglès a tot el món què és Catalunya i que els catalans no som espanyols i volem la independència del nostre país.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.