directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho anima a votar per aturar la Independència

La candidata del PPC afirma que confia "més que mai" en els catalans i en el seu "sentit comú, seny i responsabilitat!!!!

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La candidata del PPC, Alícia Sänchez-Camacho, ha fet una crida a una "participació massiva" en unes eleccions que ha qualificat com "transcendentals". Segons ha afirmat després d'exercir el seu dret a vot a un col·legi electoral de Barcelona, aquests comicis són una "cruïlla" perquè es decideix i marcaran "el futur de generacions de catalans". Sánchez-Camacho encara els ha donat un element de més transcendència a aquestes eleccions en assegurar que, més enllà d'un resultat electoral, està en joc la convivència i la relació entre els catalans i els ciutadans de la resta de l'estat espanyol. La líder popular ha declarat que confia "més que mai" en els catalans i el seu "comú, seny i responsabilitat". 
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Escassament un minut després de les 11 hores del matí, la candidata del Partit Popular català ha fet la seva aparició al col·legi electoral del carrer Pau Claris de Barcelona on ha votat. I ho ha fet acompanyada del seu fill Manuel, en una escena que ja és gairebé una tradició. Després d'agafar el sobre i la papereta i saludar als membres de la taula, especialment a la presidenta a la què coneixia personalment, i enmig d'una gran expectació mediàtica, Alícia Sánchez-Camacho ha introduït el vot en l'urna amb l'ajuda del seu fill, que mirava com hi queia el sobre amb curiositat. A primera hora del matí, segons ha explicat, havia estat a Blanes acompanyant a la seva mare a exercir el seu dret al vot.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.