directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els costos de portar la Fórmula 1 a València

21 milions d'euros en desmantellar un boulevard acabat d'estrenar i traslladar un pont

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El circuit urbà de Fórmula 1 que els cervells del PP al País Valencià s'han empescat costarà més diners del que inicialment es pensaven. De moment caldrà desmantellar el Boulevard enjardinat de la Copa Amèrica, construït aquest estiu, per tal d'adaptar-lo al circuit urbà. El Boulevard Copa Amèrica ha costat 9 milions d'euros, i se suma al pont llevadís que caldrà adaptar a l'ample de la pista i que costarà 12 milions d'euros més.
bulevard boulevard copa amèrica valència
Comparteix
   


Etiquetes
El Boulevard de la Copa Amèrica, una zona enjardinada amb 25.000 m2 de zones verdes, haurà de ser desmantellat, almenys parcialment, per tal d'acceptar el pas dels monoplaces de Fórmula 1, previst per l'estiu de 2009.

La urbanització i adaptació d'aquesta zona de passeig i lleure la van licitar per 9 milions d'euros, i s'hi van instal·lar cafeteries i restaurants de luxe que ara caldrà desmantellar. Tot i això, d'ençà de la bogeria de la Copa Amèrica la zona és pràcticament desèrtica i les terrasses han estat buides tot l'agost.

La Conselleria d'Infraestructures assegura que s'està intentant aprofitar al màxim les vies existents i malmetre al mínim l'ús urbà de la zona de la dàrsena, on s'instal·larà el circuit.

El pont llevadís és un altre dels focus de preocupació de cara al nou circuit. Caldrà desplaçar-lo al canal i adaptar-lo, tot ampliant-ne l'amplada, a la mida de les pistes de Fórmula 1. Les obres d'aquesta adequació ja s'han licitat, i costaran uns 12 milions d'euros.

De moment 21 milions d'euros per adaptar el Port de València a una prova de fórmula 1 que es celebrarà un cap de setmana l'any.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pep Armand fletxa València
31 d'agost de 2007, 11.36 h

Evidentment, tot esdeveniment d'abast mundial genera progrés i riquesa per a un territori. El que sí que passa a València, no obstant, és que els barris estan molt poc cuidats, mentre alhora s'executen gegantesques operacions de maquillatge que fan de tot plegat un estrany conjunt (Copa America i Formula 1). No sabem què passara amb els habitants del districte marítim (entre la Copa America i la Fòrmula 1), si els espulsaran per fer pisos nous o els indemnitzaran ben indemnitats. Siga com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
vigilant fletxa igualada
31 d'agost de 2007, 10.14 h

A veure, jo crec que hem de separar les dues coses. Una és que em sembla positiu que València i el País Valencià en general prosperin, cerquin més visibilitat al món global, etc., i que per fer-ho els gastin els calés. Una altra cosa és que els dirigents actuals del PV siguin del PP. Crec que els valencians amb consciència nacional "valencianocatalana" no poden condemnar-se a no prosperar i a no invertir en el futur del país pel fet que els seus dirigents siguin fatxes.
Ho dic pel to ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.