directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 11:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aznar, inquisidor i insultant contra la majoria independentista de Catalunya

Ara hi ha un nou desafiament però els moviments d'aquest tipus "en cap cas s'admeten", i "Espanya continua, continuarà i calen polítiques molt de fons", diu Aznar

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

José María Aznar ha comparat aquest dilluns el projecte sobiranista del president de la Generalitat, Artur Mas, amb el pla Ibarretxe, un desafiament, ha afirmat que no es pot admetre i davant el qual calen "polítiques molt de fons". Aznar ha afirmat que el nacionalisme català ha de "treure conclusions" d'unes eleccions que han demostrat que Catalunya i el sobiranisme català són menys monolítics del que es diu, i ha afegit que "els nacionalistes, en línies generals son mals governants" i "quan intenten governar els territoris que diuen que son seus, com si fossin de la seva propietat, normalment organitzen grans embolics i generen grans problemes".
 

Comparteix
   

Aznar presenta les seves memòries rodejat de Rato o Piqué

L'expresident espanyol ha fet aquestes manifestacions a la presentació del seu primer volum de memòries que engloba la seva primera legislatura a La Moncloa. Entre el públic, a més del seu successor, el president espanyol Mariano Rajoy, figures com l'exministre i expresident de Bankia, Rodrigo Rato, l'exminitre Josep Piqué, o alguns dels membres de l'actual executiu.


Espanya és indivisible i el sobiranisme no és monolític, el “tantra” d’Aznar
 
Aznar ha parlat de la situació a Catalunya tot recordant el missatge que ja va llançar durant el lliurament del Premi FAES a Mario Vargas Llosa, advertint que "Espanya no es trencarà" i en supòsit que es trenqui "abans es trencarà Catalunya". Segons Aznar, en aquests moments des de Catalunya s'està venent "una visió d'una Catalunya monolítica, única, que no admet contestació", cosa "que no és veritat", igual que una visió "d'un sobiranisme monolític, únic", cosa que "tampoc és veritat".

En aquest sentit, ha recordat que "la fragmentació a Catalunya com a conseqüència d'aquestes eleccions és la més important que a qualsevol altra comunitat autònoma d'Espanya" perquè "en cap altre parlament autonòmic espanyol existeix el nombre de partits que existeix al Parlament autonòmic català".

"El futur dels espanyols el decidirem els espanyols" l'altra tantra d'Aznar

L'expresident del govern espanyol ha reiterat que passi el que passi a Catalunya "el futur dels espanyols el decidirem tots els espanyols", i ha assegurat que totes les parts han de treure conclusions d'aquests comicis. Els primers, ha apuntat, els nacionalistes catalans, perquè malgrat que a ell "no li agraden els anàlisis triomfalistes" és "evident" que "hi ha gent que s'ha endut un fracàs molt gran" en aquests comicis.

Aznar s’auto defineix com un mal governant de territoris que diu són seus?
 
En aquest sentit ha recordat que la crisi que es viu a Espanya "no és la primera dels últims 80 anys" i "ja en vam viure una altra el 1934". Segons Aznar, "els nacionalistes en línies generals son mals governants" i "quan intenten governar els territoris que diuen que son seus, com si fossin de la seva propietat, normalment organitzen grans embolics i generen grans problemes".


El nou desafiament i la santa inquisició

Aznar ha comparat el projecte de Mas amb el que va provar d'impulsar el lehendakari Juan José Ibarretxe. "Això ja va passar ja fa pocs anys al PNB", quan "hi va haver l''òrdago' de la treva d'ETA, el pacte d'Estella i el Pla Ibarretxe", que "era pràcticament el mateix que ara". Per Aznar, ara hi ha un nou desafiament, però moviments d'aquest tipus "en cap cas s'admeten", i "Espanya continua, continuarà i calen polítiques molt de fons". Amb tot, "Espanya continuarà i fan falta polítiques molt actives".
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
28 de novembre de 2012, 15.20 h

#14 #14 Més que les borratxeres, d'alcohol o de fumeta, és una qüestió de degeneració genètica. Sobretot neuronal. Això condueix a l'auto-extinció de l'espècie. La prevenció única és l'aïllament. Un Ebre de 3 km d'amplada ho solucionaria.
Son genèticament colpistes des de fa 3.000 anys, com diu l'esperancita?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
28 de novembre de 2012, 15.08 h

#6 Molt bé! Vicenç
Sempre a punt i amb objectivitat acreditada.
Amb les teves dades els deixes fora de joc.
Tots com els de Vilalleons, PIT I COLLONS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
28 de novembre de 2012, 15.01 h

CAZO OMIZO!!!
Com deia Goethe al seu poema Labrador (1808) : «Pero sus estridentes ladridos / sólo son señal de que cabalgamos»
Apa!, a pastar fang si en saben i en tenen!
O millor dit APPCLB ( A Prendre Pel Cul La Bicicleta)! Si en tenen!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Eli fletxa sabadell
27 de novembre de 2012, 19.08 h

Com que les borratxeres pasen factura a le neurones , es natural que aquest pobre home parli aixi


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
rosalux fletxa Sant Carles de la Ràpita
27 de novembre de 2012, 11.41 h

Llàstima que tot això no ho hagués dit el dia de reflexió, perquè els independentistes haurien tret encara un resultat millor. Si n'és de brètol!.... Cada dia s'assembla més a una caricatura de si mateix (o de Hitler) i fa més por. I al Piqué ja li val de riure-li les gracietes i acompanyar-lo a presentar llibres, ja. Visca Catalunya independent i lliure!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Sóm i serem fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 10.42 h

Ahhh aquest petit Hitler Espanyol que n'és de capullo. Cada vegada que obre la seva boca, es proclamen mes independentistes a Catalunya. Mes val que es preocupi de les seves coses perque aviat poden condemnar-lo per crims contra la humanitat arrel de les seves aventures amb l'altre petit Hitler del Bush. Quina desgràcia humana, quina putrefacció mental, quina vergonya per la raça humana, quin càncer per la societat, tancat en un zulo podrint-se hauria d'estar.... (i podria seguir). Mal l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
27 de novembre de 2012, 07.41 h

Si parlem d'una "mariconeta xarlotesca i hitleriana", tothom entendrà a qui ens referim, no cal especificar noms concrets.

El nacionalisme castellà (disfressat de nacionalisme espanyol) es caracteritza pel seu menyspreu absolut per la veritat i la sinceritat. En el cas d'aquest personatget desprestigiat internacionalment, figura ridícula que submergeix la imatge espanyolera en el més escandalós desprestigi, les seves paraules les hem de posar en la mateixa categoria que el pet d'un gos sa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 35   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
27 de novembre de 2012, 06.24 h

El pla Ibarretxe no el van admetre perque era un pla dins d'Espanya, pero la independencia ens toca nomes a nosaltres i Espanya no te el dret d'admetre res sino el de constatar que hem marxat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pere Jaume fletxa Alacant (Països Catalans_
27 de novembre de 2012, 05.17 h

Com tots els tifes castelladres feixiste l'ass-nas i el ra-cony viuen en un país podrit manat per franquistes i borbons, per l'església i els militars, on es pensen que poden dir tota mena de bajanades perquè els qui se'ls escolten són tan betzols i estan tan enverinats de nacionalisme feixista com ells mateixos.

Quin fàstic foten tots plegats! Són la claveguera de la humanitat. Castella deu ésser les latrines de l'univers. Per això és diuen canfelip.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 04.05 h

Viuen un somni, un miratge, una irrealitat. Posen en evidència que no hi ha pitjor cec que el que no vol veure.



Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.