directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pujol avala el debat autodeterminista dins de CiU mentre no sorgeixin "iniciatives anàrquiques"

"Jo estaré d'acord per la que es decanti Mas"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha participat aquest cap de setmana en el tradicional sopar d'estiu amb militants i simpatitzants de CiU del Ripollès. Durant el transcurs de l'àpat, el president de CDC ha avalat el debat d'idees intern dintre CiU mentre no sorgeixin 'iniciatives anàrquiques'. 'El debat s'ha de fer. El que passa és que no poden sortir iniciatives d'aquí per allà', ha puntualitzat Pujol, que ha estat acompanyat del president de CDC a les comarques gironines, Eudald Casadesús.
jordi pujol cdc
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i això, l'expresident català no s'ha mullat per cap de les opcions que estan sonant amb força, com pot ser el cas de la plataforma sobiranista de CDC, encapçalada pel president nacional Víctor Terradellas, i que és partidària de l'autodeterminació. 'Jo estaré d'acord per la que es decanti en Mas. Tenim un lideratge clar i a més ho està fent bé perquè s'ha enfrontat a situacions difícils i està portant la barca endavant', ha comentat Pujol. Una situació dura que la trasllada també a nivell de Catalunya. Parlant en termes futbolístics, l'expresident considera que CiU es troba 'en un camp en males condicions i amb uns equips rivals que juguen a destruir'.

'El que CiU no pot acceptar de cap de les maneres és que estem en una etapa postnacional', ha exclamat Pujol, 'i que hem d'abandonar l'ambició de tenir un autogovern important i potent'. Segons el president fundador de Convergència i Unió, per tirar endavant un país necessita bàsicament tres coses: 'Tenir les idees clares sobre el que vol ser, unes conviccions fortes i una actitud positiva', ha enumerat per aquest ordre. 'Ara, som un país sense orgull, amb poca ambició i en un estat d'ànim no prou positiu', ha lamentat l'expresident. 'No anem bé. Tothom hi està d'acord i no només en política sinó també en economia, cultura, etcètera', ha afegit.

Finalment, Pujol ha volgut obviar l'article en el qual la diputada Montserrat Nebrera el convidava a afiliar-se al Partit Popular. 'No cal que contesti res perquè el trobo una mica incomprensible aquest escrit. No vull comentar res', ha finalitzat amb sorpresa l'expresident català.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
3 de setembre de 2007, 15.30 h

Molt clar com sempre, qualsevol iniciativa...... que no sigui la seva, o el de la seva titelleta Artur Mas I el "Maco" Segona. Sr Pujol mai com ara a revifat el nostre orgull....(que per cert vosté va adormí)i poca ambició? mai el poble havie parlat tan de indepencencia......(i encare es parla massa poc,)....com ara. Voste ja ha compler...........adormint el Pais colocan els seus fills i amics i ficanse al llit amb el que manés a Madrid sense vergonya per part de vosté.......Parla vosté ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
esteve fletxa Lliçá d'Amunt
3 de setembre de 2007, 12.56 h

Com sempre, el senyor Pujol evita parlar d'un estat català


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.