directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El substitut de Zaragoza destina 80.000 euros a la campanya per 'seguir creient' en Montilla

Es difondran uns 600 anuncis en tanques i cartells en autobusos urbans i interurbans

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un cop José Montilla ja ha estat designat formalment candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), l'equip de campanya del carrer Nicaragua -liderat aquest cop per Jaume Collboni i no per José Zaragoza- ja ha aprovat la primera iniciativa propagandística de precampanya, que mostrarà els 'valors i conviccions' del president de la Generalitat a través d'uns 600 anuncis, entre tanques i cartells a autobusos urbans i interurbans. La campanya ha costat 80.000 euros i utilitzarà tres lemes que deriven de l'actual 'segueixo creient' amb el qual Montilla mostra la seva voluntat de continuar al capdavant de la Generalitat. Segons el director de campanya del PSC, Jaume Collboni, aquesta sèrie d'anuncis volen mostrar el 'catalanisme integrador' i atreure novament els desafectes cap a la política. Collboni ha refusat parlar ara per ara de debats cara a cara amb Artur Mas tal com plantejava des de CiU David Madí.
josé montilla Jaume Collboni
Comparteix
   


Etiquetes
La campanya, que ha costat 80.000 euros, consta de tres lemes diferents que són una evolució del 'Segueixo creient' que el PSC ja ha estat utilitzant en els últims grans actes preelectorals. Així, es repartiran 100 tanques i 500 cartells amb els lemes 'Segueixo creient en la Catalunya de tots', 'Segueixo creient en la justícia social' i 'Segueixo creient en la política'.

El primer lema, segons ha explicat Collboni, fa referència al 'catalanisme integrador del PSC'. 'Un catalanisme que suma, que recull la pluralitat del país i la seva gent, sigui quin sigui el seu origen, ideologia o idea del que ha de ser Catalunya', ha afegit. El segon vol mostrar que els socialistes catalans 'es refermen en el seu projecte socialdemòcrata i reformista'.

Pel que fa al tercer lema, una 'convicció en la política', té com a objectiu 'reconciliar bona part de l'electorat que sembla que en aquests moments no té intenció de participar' en les properes eleccions. Amb aquest lema, el PSC vol manifestar la seva 'confiança' en la política com 'la millor manera de solucionar els problemes col·lectius'. Collboni ha dit que faran 'un esforç de contrast de models, de diàleg, de transparència, i de pedagogia'.

Collboni ha assegurat que el PSC també farà una explicació de l'obra de Govern, que defensaran 'en la seva integritat'. 'Defensem i defensarem totes les polítiques que s'han desenvolupat pel Govern en el seu conjunt, i en especial incidència en les infraestructures i les polítiques socials', ha assegurat.

El director de campanya del PSC ha fet una valoració positiva del Consell Nacional que es va celebrar dissabte a Girona i que va servir per nomenar Montilla com a candidat amb el 100% de vots. Segons Collboni, el PSC compta amb 'un candidat combatiu, disposat a anar a totes, amb l'energia que li donen les seves idees i les seves conviccions'.

Cara a cara

D'altra banda, Collboni creu que ara encara no és el moment de començar a parlar sobre la possibilitat que Artur Mas i José Montilla celebrin debats cara a cara durant la campanya electoral, tal com li va proposar el seu homòleg de CiU, David Madí, en una trobada que van mantenir ara fa una setmana. Per Collboni, serà quan s'aproximi la campanya que caldrà parlar d'aquest tipus de qüestions i ha recordat que encara no ha acabat la seva ronda de trobades amb els directors de campanya dels diferents partits polítics.

A més, Collboni ha afegit que Montilla i Mas celebren un debat cara a cara cada quinze dies en la sessió de control al president que es fa al Parlament. 'Quan arribi la campanya ho abordarem amb tranquil·litat', ha conclòs.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
20 d'abril de 2010, 18.05 h

no tindràn gaire domini lingüistic, peró els hi sobren " els sous", c'est a dire los calers. I menys mal que el trevaill la fet "un cunyao" del porter de la finca, que si no, .... per cert la crisi ja s'ha acabat no?? I avui Xampions Lig. nene, pon-te unas canyas que invita aqui.... esper que per ici no arribarà la troupe i tote le perifernalià., esper-hem


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Laportista fletxa Barcelona
20 d'abril de 2010, 11.06 h

Montilla continua creixent i crient que pot ser president gràcies a ERC. Això és l'únic que ens ha de condicionar a l'hora d'anar a votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Albert SC fletxa Badalona
20 d'abril de 2010, 10.13 h

Quin gran titular!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Laura fletxa Gironès
20 d'abril de 2010, 08.45 h

Aquests socialistes són patètics. No tenen cap domini lingüístic ni entre els seus col·laboradors ni entre els seus assessors de campanya. Ningú no deu saber que l'eslògan que proposen té una cagada lingüística monumental. Utilitzen el verb servir equivocadament. No tenen cap respecte per la llengua, són una colla d'analfabets. I com que no entendran el missatge, els dono la solució:

"Continuo creixent", hauria esta la frase correcta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
20 d'abril de 2010, 08.24 h

El PSC ha arribat a un punt en què només li queda creure en actes de fe. La realitat és tossuda, i el seu projecte de matrimoni a parts iguals amb un maltractador com Espanya és inviable. A cada bufetada que rep Catalunya per part d'Espanya en aquest matrimoni forçat ixen més veus que reclamen el divorci. Si el poble només és capaç de veure la (crua) realitat i reaccionar a base de colps, que així siga.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.