directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fins quant haurem d’aguantar la traïció de Duran?

“El resultat del 25N és una porta per refer ponts amb el PP” La xarxa s’indigna contra l’actitud que Duran impregna a UDC i que vol boicotejar l’acord Mas – Junqueras

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Duran ha deixat en mans del seu secretari general, Josep  Mª Pelegri i  del president del Consell Nacional, Ramon Espadaler, la valoració de les eleccions catalanes després del consell extraordinari d’avui. Els portaveus han destacat que el resultat del 25N és una oportunitat per refer ponts amb el PP, malgrat carregar contra el govern espanyol, i han evitat entrar a valorar les negociacions amb ERC per formar executiu a Catalunya. Aquesta actitud lligaria amb les veus provinents de Madrid que han començat una campanya contra Mas amb l’objectiu de fer-lo dimitir, i que ha continuat per reforçar la figura de Duran i Lleida,  com fa avui el diari de Pedro J Ramírez que desprès de carregar contra Mas en campanya ara busca fomentar el lideratge de Duran i Lleida, en un nou intent d’interferir en la política catalana.
unió democràtica de catalunya, udc, unió, josep maria pelegrí, josep antoni duran i lleida


Comparteix
   


Etiquetes
Duran i Lleida sense semàfor vermell a La Vanguardia

Mentre Mas per la seva valentia en tirar endavant el procés ha estat “premiat” amb un semàfor vermell,  Duran i Lleida, malgrat contradir durant tota la campanya al seu líder i seguir després per sota mà  intentant rebentar el procés,  no rep cap crítica del diari que sempre l’ha acollit i l’acull, amb els braços oberts – molt haurien de canviar les coses perquè Godó poses un semàfor vermell a Duran-.

Duran i Lleida boicoteja de moment un acord amb els republicans

El malestar a CDC i en alguns sectors de la mateixa UDC van en augment, no entenen l’actitud de Duran de facilitar la tasca dels partits de l’oposició, sobretot desprès de tenir molt clar que una part de la pèrdua de vots de CiU han estat marcats per les continues desafeccions i malfiances generades per les declaracions del líder d’UDC, qüestionant el missatge del mateix Artur Mas.
  
Les valoracions de Duran de la Diada fan content al PP

Duran, en la seva carta web setmanal, d’aquest divendres ha destacat que ell no estava "tan equivocat" quan va dir que no tothom que va assistir a aquella protesta era partidari de la independència de Catalunya. El dirigent d’Unió ha dit que la manifestació, a part d'independentistes, va aglutinar persones que simplement estaven cansades amb el tracte de l'Estat a Catalunya però sense apostar per la ruptura, i fins i tot ciutadans "enfadats" amb les retallades de CiU.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
3 de desembre de 2012, 00.24 h

La teva decrepitud senil està resultant uninconvenient per al creixement d'aquest pais. Retira't i deixa pas a la joventut. Ja no fas falta i si no fas falta vol dir que fas nosa. No ens perjudiquis més ara que el poble comença a donar senyals de maduresa. No l'esguerris, traïdor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Synera fletxa Barcelona
2 de desembre de 2012, 23.14 h

Mai s'havia dit que un pais estaba dividit perquè hi havia dretes i esquerres. I ha de estar-ho per haver-hi secessionistes i unionistes. Doncs si la resposta és sí, aquestes divisions son normals a la vida, com hi ha creients i no creients, homes i dones, culta i incults. El típic i ridicul discurs de la por. Total, res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
2 de desembre de 2012, 21.53 h

Ayer me moria de risa viendo en Polonia a la cupula de CiU crucificada en el Monte Golgota cantando la cancion de La Vida de Bryan.


Buenisimo. Ahora vamos a ver si MaSS resucita al tercer dia o es de verdad un cadaver politico.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Prou fletxa Barcelona
2 de desembre de 2012, 21.17 h

#30 no et moris, porfa, que ens alegres la vida amb els teus comentaris, encara que no siguin altra cosa que acudits d'ignorant "buscarraons".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Prou fletxa Barcelona
2 de desembre de 2012, 21.10 h

Duran "go Home" !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Cabrejat actiu fletxa Barcelona
2 de desembre de 2012, 21.08 h

Aquest Sr. pot pontificar el que vulgui, el que és clar es el següent: No vol la independència. Ja fa temps que va dir el seu gran argument: no vol posar fronteres entre ell i el seu pare que viu a l' "Aragó" (!!). Li va molt bé la seva posició a Madrid, amb la gent d'allà sempre procura estar a bé. No és malfiança gratuïta pensar que aquest caciq que porta tants anys fent la seva a Unió obra per interessos propis per sobre dels interessos de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
2 de desembre de 2012, 17.49 h


Mas i Duran són dues cares de la mateixa moneda que es necessiten per tal de poder existir. L'estratègia dels moviments de Duran i Lleida contradient durant tota la campanya al seu líder i de seguir després per sota mà intentant rebentar el procés, és un joc molt ben dissenyat tant per CDC com per UDC, i serveix de contrapès a l'actuació del senyor Artur Mars.

El boicot del senyor Duran i Lleida a un acord amb els republicans és part de l'estatègia de la coalició CiU.

A una... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
2 de desembre de 2012, 17.14 h

#30 el que fa riure és la teva ignorància. No saps ni el dia de les eleccions


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
garbo fletxa premià de dalt
2 de desembre de 2012, 16.54 h

aquest "senyor" és només un botifler,no sé a que estan esperant per fer.lo fora d´unió...Si les coses van com han d´anar o el fan fora o trenquen amb convergència.És l ´exemple més clar que ser polític per la menjadora,quan les enquestes els hi donaven molts diputats molt calladet ,quan han baixat i ha pujat ERC,aiii que perdo la cadira. Au Canbonet ,torna al teu poble o sigui Madrid!!.Visca la llibertat catalans!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Pep fletxa Prados del Merluzal
2 de desembre de 2012, 16.15 h

No mateu en Duran. Ell, com en Gòl·lum al Senyor dels Anells, té un paper molt important a jugar abans no acabi aquest contesa amb Espanya. Les seves declaracions, la seva postura política, les seves negociacions per sota mà, el seu unionisme confés, són la vaselina que necessitem per tractar amb Madrid fins al final del procés, perquè segueixin confiant en l'antic paper de CiU, per mantenir a Madrid l'esperança que ens conformarem amb el peix al cove o el ministeri que pidola de fa s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.