directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#13UDC trairan Catalunya?

El diari La Vanguardia des de la mateixa nit electoral amenaça amb la força dels #13UDC si Mas segueix la “deriva secessionista”

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

A molts va sorprendre que la capçalera del Grup Godó separes els diputats electes de CiU en funció de la seva pertinença a CDC (37) o UDC (13), era una primera advertència al mateix candidat Mas si volia seguir amb el que ells consideren la deriva independentista. Veient com Artur Mas ha decidit seguir endavant amb el programa amb el que es van presentat tant els 37 diputats de CDC i els 13 d’UDC, La Vanguardia ha decidit seguir endavant amb la seva campanya per alterar el resultat democràtic del #25N. Avui diumenge en la crònica del seu home a Madrid, Enric Juliana, insisteix en la força dels #13diputatsUDC, diu que tenen la clau davant el 58 diputats de CDC i ERC. És una crida de La Vanguardia als #13UDC a convertir-se en trànsfugues?
#13UDC trairan Catalunya?
#13UDC trairan Catalunya?
© directe.cat

Comparteix
   

El Grup Godó pretén alterar la voluntat democràtica?

Àmplia cobertura a la crida de Duran i Lleida a retornar a les negociacions amb Madrid i el PP, en lloc d’un semàfor vermell per deslleialtat a Artur Mas i al programa amb el que es van presentar a les eleccions, La Vanguardia opta per donar cobertura a les propostes de Duran de retornar a negociar amb Madrid, i  comencen a vendre que el Govern Rajoy ha donat ordres de buscar un acord amb CiU amb un nou finançament.

Darrera el Grup Godó,  el “Lobby Puente Aéreo” vol capgirar la voluntat democràtica

Ho vam explicar en el seu moment, qui formen i que volen els del “Lobby Puente Aéreo”, senzillament  volen seguir guanyat diners a costa de la submissió de Catalunya a Espanya, en el seu dia ja van forçar l’acord de Mas amb Madrid per retallar l’estatut i ara volen evitar a tota costa un govern que defensa de la voluntat democràtica tiri endavant l’exercici del dret a decidir, i tenen entre altres eines els mitjans del Grup Godó, que no dubten en fomentar fins i tot el transfugisme.

#13UDC no trairan Catalunya

En tenim el ple convenciment, es van presentar amb un programa clar en aquest sentit i no tenim cap dubte que per decència democràtica abans dimitiran per no trair el  seu cap de cartell,  el candidat Mas, i a Catalunya. No tenim cap dubte que són demòcrates.

#13UDC són els mateixos que #13ICVEUIA

Davant les insistències dels lobbys de pressió per evitar un acord de CiU amb ERC i davant les mentides que estan generant potser  serà hora de trobar la màxima unitat quant parlem d’exercir el dret a decidir, i com va dir Oriol Junqueras, l’experiència dels tripartits a Europa i Sant Vicens dels Horts entre CiU, ERC i ICV/EUiA són elements a tenir en compte.

Recollida de signatures a la xarxa per fer plegar Duran i Lleida

Més de 1.100 signatures porten ja recollides a les xarxes socials mitjançant una petició feta per un grup de persones que ho motiven pel fet que l’actual líder d’UDC entorpeix el procés cap a la independència.

Diu la petició: “Per que volem la independència de Catalunya i el Sr. Duran i Lleida el que fa és entorpir el procés, no només de la independència, si no també de la consulta.”
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Hèrcules fletxa Olimpia
3 de desembre de 2012, 21.14 h

No crec que l´Antoni Castellà, vagi pel mateix camí que en Duran.
Sí que tinc clar que en Josep Mª Pelegrí, moriria per seguir al costat d´en Duran.
De tots i totes els/les altres, no en sabria dir res.
Ells/elles sabran el que els convé.
Crec de debò, que la revolta a UDC està servida.
Visca Catalunya Lliure!
Suport Mas-Junqueras!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
lluís fletxa Solsona
3 de desembre de 2012, 15.33 h

Hi ha molts poders que estan per reprimir i impedir que el poble de Catalunya pugui exercí el dret democràtic i de llibertats fonamentals que representa que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur.
Poders econòmics, mediàtics, polítics estan per que tot continuï igual, que siguem un ramat que ens deixem portar per tots aquests poders que no volen perdre ,el poder real de decisió que sempre han tingut.
Des-de la societat em de ser molt ferms i forcar al poders polítics a no alen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
3 de desembre de 2012, 15.18 h

http://www.change.org/es/peticiones/converg%C3%A8ncia-i-uni%C3%B3-que-plegui-el-sr-duran-i-lleida

Firmeu si voleu que plegui en Duran. No podem perdre aquesta oportunitat històrica de ser lliures.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 de desembre de 2012, 14.00 h

MaSS es un cadaver politico. Dead man walking.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Francesc fletxa Badalona
3 de desembre de 2012, 11.45 h

A mi em sembla que aquesta amenaça és una tonteria ja que la proporció de la militància no és aquesta. Si aquests 13 volen marxar que en posin 13 de CDC i punt. La proporció de càrrecs entre UDC i CDC és de 4 a 1 però en quan a la militància no es tant exagerat. Mai he entès el tyracte de favor i la deferància que li té CDC a Unió posant tants càrrecs dels seus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
3 de desembre de 2012, 10.51 h

No acabo d'entendre això que dieu molts de fer boicot a la desvanguardia. No ho entenc de fer el boicot precisament ara, quan han demostrat a bastament i extensivament els d'aquest diari que sempre han estat uns traïdors a Catalunya. El boicot, ja l'hauríeu d'haver fet ja fa temps i no ara. Per què us penseu que aquest diari va sobreviure la Gerra Civil i altres viscissituts del nostre país des de que va ser fundat ??. Doncs precisament per això: Per ser traïdors, subverssius, monàrquic... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
3 de desembre de 2012, 10.46 h

Jo continuo amb els meus tretzes: Si en Mas hagués estat més llest, hauria acomiadat UDC abans d'anticipar eleccions. Però va voler jugar amb dues baralles de cartes i la societat no se'l va creure. Així li va anar. Si hagués anticipat eleccions una vegada escindit aquell càncer que es UDC, la societat li hagués fet més cas del que li ha fet. I així ha anat la cosa. Amb l'ajut de diaris subversius com la desvanguardia, i les seves emissores minant tot el procés, personalment preveig u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Gentil fletxa Osona
3 de desembre de 2012, 09.48 h

Potser els compradors de La Vanguardia haurien de plantejar-se si continuen comprant.la. Abans era prestigi d'intel.lectuals, ara va essent, cada vegada més, senyal de traïdors a Catalunya afavorint un diari que no defensa ni respecte els seus polítics ni les persones honrades. No afavoreix en cap manera la llujita de moltissima gent per sortir de la crisi, abans el contrari, posa pals a les rodes i vol aixefar els que encara tenen una mica d'esperança de sortir-ne.
Premsa com la Vanguardia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
JORDI fletxa BADALONA
3 de desembre de 2012, 09.47 h

M'agradaria veure que li passaria en unes Eleccions a UDC, si es presentés per separat de CDC, crec que s'endurien una desagradable sorpresa. Que no facin el TONTO!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
CAT fletxa Girona
2 de desembre de 2012, 22.17 h

Els d'Unió son uns vividors cabernicules, hipòcrites, falsos, corruptes españolistes, començant per Durante ilerda, que fotin el camp desgraciats, no us volem!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.