directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Vanguardia propugna la dimissió de Mas

En un article ple de sectarisme contra el procés democràtic endegat a Catalunya cap al dret a decidir i signat per José Antonio Zarzalejos aquest exigeix la dimissió de Mas

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El joc brut contra el procés ha començat, La Vanguardia d’aquest diumenge respira clarament per acabar amb el procés sobiranista dins la coalició de CiU. En aquest article de Zarzalejos titulat “La renúncia de Mas” carrega contra la decisió de Mas de convocar eleccions i agafar el camí de la secessió, considera Mas esclau de les seves paraules i l’adverteix de tots els mals possibles si acaba arribant a un acord amb ERC, entre altres diu “Lliurar la clau de l’estabilitat a ERC seria un disbarat polític i estratègic” i conclou “cal apel·lar a un altre tipus de patriotisme, menys èpic però més funcional”, i convida Artur Mas a que deixi el seu espai perquè algú sense els seus condicionants  “intenti una reparació del greuge que ell va apadrinar.” Un veritable atac a Artur Mas i a un acord amb ERC des d’un col·laborador d’un mitjà disposat a rebentar el resultat electoral del 25N.
Mentre La Vanguardia carrega contra Mas, els opinadors sobiranistes del diari pentinen el gat

Jordi Barbeta es dedica a insinuar que ara Espanya farà una proposta i dedica la seva crònica a insinuar els problemes que tindrà Mas amb el pacte amb els republicans; el diari es dedica a promocionar a un Duran que indirectament carrega contra Mas i posa  a la portada les seves paraules “Duran crida Unió a evitar la divisió del país” sota una altre notícia que diu que Rajoy insta als barons del PP a portar-se be amb CiU; publica un estudi electoral on parla que “els sobiranistes han tocat sostre i que han crescut a costa d’una fragmentació irreversible;” Marius Carol es dedica a parlar del IVA; la columnista de capçalera Pilar Rahola ens parla del rescat dels bancs i no de les persones, però l’amic Zarzalejos –ex director de l’ABC-  no perdona i aprofita la seva pagina per carregar durament contra Mas i si ens equivoquem llegiu les seves darreres paraules:
 
“És una hipòtesi plausible quan s’espera la victòria i arriba la derrota. És, en definitiva, un dictat de la política, en el qual l’error no ha de quedar necessàriament impune.”

Un veritable atac cap a un home que ha tingut la valentia d’afrontar un procés de sobirania política que una ampla majoria del poble de Catalunya va exigir, i malgrat tots els atacs ha guanyat les eleccions amb més percentatge que altres líders polítics, sense anar més lluny compta amb més percentatge de diputats que Iñigo Urkullo al País Basc i allà ningú li qüestionarà que no pot governar.

Cap denuncia a l’espoli que pateix Catalunya i els incompliments que el Govern Espanyol
El poder dels lobbys tipus “Puente Aéreo” es noten en els mitjans del Grup Godo, no és tant sols La Vanguardia, és també el programa estrella de las seva TV, 8aldia amb Josep Cuní al seu capdavant, que ja porta dies carregant contra un acord entre CiU i ERC, i limita l’accés d’opinions favorables al procés sobiranista.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
Jaume fletxa valls
4 de desembre de 2012, 21.48 h

El nostre Molt Honorable President a sigut Molt Valent, ha fet el que el Poble li ha demanat, Som/estem en una lluita dura, totes les guerres son dures, enemics diabòlics llengues satàniques, amarats del mal és un altre Almansa


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Albertuuuuu Sòrdid fletxa Miserialàndia
4 de desembre de 2012, 18.23 h

#46 Chordi, pol fabós!!!!!!! No sia tu tang crués commigo, conio!! Ke chio no sohi una coliflós, te lu juro! (andemá aki he firmao cong otlo nomble) Lo malo de lo catalane é ke no sabai apresial lo savio consijo ke sus demo lo ePPaniole. Sus creai ke semo uno isnorante i no no asai caso, i asi sus bang la cosa, Chordi. Tomas como ejimplo Eppañia, ke sestá conbiltiendo en la segunda (o telsera ? aoda no macuildo!) POTENSIA DEL MUNDO MUNDIÁS!!!

Si chio sus digo ke ahi ke hechás al Mass ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Jordi fletxa CATALUNYA
4 de desembre de 2012, 16.47 h

#45 I si tu tinguessis cervell no series una coliflor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
4 de desembre de 2012, 16.38 h

Si tuviera amor propio y sentido de la responsabilidad bien entendida ya habria dimitido.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Synera fletxa Barcelona
4 de desembre de 2012, 00.17 h

No tenen res a fer els de Al Andalús. Fons i tot ni a Gibraltar no volen se moros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
PEPO fletxa Terrassa
3 de desembre de 2012, 20.46 h

Només ens falta veure a Can Godó, una mini-revolta dels col.laboradors fidels a Artur Mas i com serian acomiadats. Aquesta seria la millor forma de visualitzar els veritables enemics i covards que també n´hi ha, integrats dis el Grup Godó.
La Vanguardia no planta cara a l´estado español, pel fet d´haver avortat el passat divendres, la possibilitat de crear una taxa a les entitats bancàries a Catalunya, a fi de generar els ingressos necessaris per no haver d´afrontar la gran retallada ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
3 de desembre de 2012, 20.31 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs&feature=plcp

En aquest video gravat per dos nois dels Estats Units que participen a la multitudinària manifestació de la diada del 11 de setembre d'aquest 2012 i expliquen en anglès a tot el món què és Catalunya i que els catalans no som espanyols i volem la independència del nostre país.

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
3 de desembre de 2012, 18.18 h

Convé saber què pensen els enemics de Catalunya per treballar perquè no se'n surtin amb la seva. Els unionistes han focalitzat tots els atacs en el president Mas perquè creuen que sense ell no s'aconseguirà la independència. Tot el suport a que l'Artur Mas no sigui apartat de la política i de la presidència de la Generalitat amb joc brut i infàmies. Visca Catalunya LLIURE!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
maria jesús fletxa la garriga
3 de desembre de 2012, 16.56 h

#29 No tens ni idea de res, es ben veritat que la ignorancia es atrevida. Et deuen agradar més els programes basura de la tv espanyola.
Potser a aquest de la Vanguardia els hi agraderaia que Artur Mas cedis el seu lloc a Duran i Lleida


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
JOSEP Mª fletxa BARCELONA
3 de desembre de 2012, 16.41 h

#29 I tu torna a l'escola a veure si t'eduquen ,ets un malparlat i el teu escrit et denúncia. "Per les seves paraules els coneixereu"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.