directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy ens vol seduir amb una reforma del sistema financer a tot l’estat el 2014!

El president espanyol defensa que ''l'espoli'' per part d'Espanya a Catalunya és ''absolutament fals'', i que està disposat a parlar ''de tot'' amb Mas dins del marc espanyol.

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Una barreja de cinisme i miopia amb un regust de mesquinesa és el còctel que ens ha servit avui “La Razón” en forma d’entrevista al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Assegura el president que convocarà Artur Mas a La Moncloa quan sigui investit president de la Generalitat i destaca que està disposat a ''parlar de tot dins el marc espanyol''. Després dels resultats de les eleccions del 25N, Rajoy ha reiterat que els comicis no eren necessaris ni tampoc els debats que s'han impulsat els darrers mesos, en un intent desesperat de fer tornar Catalunya on era molts abans de l’11S.

Comparteix
   


Etiquetes
Rajoy, fa un simulacre de retorn al passat condemnat al fracàs
 
Per Rajoy, Catalunya i Espanya ''han fet moltes coses unides'' i actualment tenen el repte d'un procés d'integració europea per aconseguir més ''avantatges''. El president espanyol assegura que es pot parlar de tots els problemes que hi pugui haver, però ''les posicions maximalistes'' no condueixen a res. Per això ofereix la col·laboració del govern espanyol per ''tirar junts del carro, afrontar la crisi i generar creixement i ocupació''. Ara cal ''afrontar'' el futur amb ''intel·ligència'' perquè als ciutadans de Catalunya i de la resta de comunitats autònomes els preocupa principalment ''la vida, la feina o la sanitat''.

Per Espanya espoliar Catalunya és compartir
 
Rajoy vol Catalunya de genolls i agraïda perquè Espanya ens “ajuda” amb el fons de liquiditat. El president espanyol defensa que ''l'espoli'' per part d'Espanya a Catalunya és ''absolutament fals''. Ho justifica amb l'ajuda del govern espanyol per solucionar els problemes de finançament de Catalunya, que per Rajoy no eren culpa de Mas ni tampoc del govern espanyol, i ha destacat el fons de liquiditat autonòmica que ha permès a la Generalitat pagar molts dels seus proveïdors.

En comptes de referèndum el 2014 Rajoy vol il.lusionar-nos amb una apassionant reforma fiscal a tot l’estat
 
Malgrat que afirma que la recuperació econòmica serà la millor via perquè la Generalitat recuperi recursos, Rajoy sí que obre la porta a la reforma del sistema de finançament autonòmic comú per al 2014 "d'acord amb criteris que beneficiïn de manera equilibrada totes les autonomies".

ERC és el dimoni que vol dividir la societat

El president del govern espanyol no ha volgut parlar d'un possible suport del PP a les polítiques de Mas i creu que ''no seria bo per Catalunya'' un pacte entre CiU i ERC. Malgrat tot, diu que el més important són els continguts dels acords i que actualment es necessita ''una bona política econòmica, una aposta decidida pel procés europeu, i no dividir la societat''.

 La OCDE companya de ball del PP, per fugir cames ajudeu-me

El president espanyol també anuncia que ha sol·licitat a la OCDE que s'impliqui en el procés de reforma de l'administració que ha obert el seu executiu per eliminar "duplicitats". Segons Rajoy, durant la visita del secretari general de l'OCDE a Madrid el passat dijous va demanar a aquesta organització un informe sobre la qüestió "perquè també volem comptar amb el seu assessorament".

En tot cas, Rajoy avança que ell no és partidari "de donar-li la volta a tot ni de trencar el que hem estat construint durant 30 anys". Pel president espanyol, la clau és "analitzar si hi ha funcions que estem fent tots alhora i que en mans d'una única administració costarien menys".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Ll.B. fletxa Granollers
4 de desembre de 2012, 19.44 h

(En tot cas, Rajoy avança que ell no és partidari "de donar-li la volta a tot ni de trencar el que hem estat construint durant 30 anys".)
Que no vingui amb sentimentalismes. Aquests 30 anys no han estat bons per Catalunya. Ni els 300 o 500, que porten junts tampoc. L'única obsessió de l'Estat espanyol ha estat la uniformitat, sense cap respecte per a la diferencia i la voluntat dels pobles que la composen. I que no vinguin amb històries: per que continuen en la mateixa tònica. Només cal ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Reagrupat fletxa Girona
4 de desembre de 2012, 13.13 h

I el problema persisteix, perquè qui pot creure uns mentiders ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Isabel fletxa Barcelona
4 de desembre de 2012, 11.08 h

Després de 30 anys units i veien com ens han tractat a qui és pensen que enganyaran a Catalunya. Per ells, com son una propietat seva qualsevol minima concesió ja els hi sembla una gran cosa. Estem tips de tanta agressió i maltractament i és clar el maltractador mai ho reconeix i ho minimitza.
Com ensenyen a les escoles davant del maltractament el que s'ha de fer és tallar la relació, no hi ha més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa barna
4 de desembre de 2012, 10.37 h

No ens ho faran creure ni dopats, ja en tenim prou de mentides i propostes fallides, ens prenen per tontos i capsigranys, aquesta és la seva orbesa des de temps inmemorials, ja és ser orb dic jo i que no els ha sortit mai bé, doncs que s'ho facin mirar, no en va l'Alcoyano és de les españas, però de tossuts en som més nosaltres i com que tenim raó, tenim la força i per això lluitem i seguin lluitan!. Ho deixarem se fer, ara que la història està més a favor nostre...
Fora! d'una esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
3 de desembre de 2012, 17.32 h

En Rajoi es pensa que podrà seduir algú amb la seva excremencial proposta de "nescafé descafeinat para todos", pobre home, igual que tots els espanyolistes que corren per aquestes pàgines, sembla que duguin davant dels ulls unes ulleres amb els vidres de llauna. Quina manca de categoria, quina estultícia generalitzada, la de l' ultranacionalisme castellà (disfressat de "no nacionalisme ePPanyol"). Viuen en un món de fantasia i ells s'ho cuinen i ells s'ho mengen. Patèticament irrisori... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
CAT fletxa Girona
3 de desembre de 2012, 15.51 h

#4
El Català sap que el cognom Mas es una casa rural, no es de sumar com diuen els ecspañols, ja hi ha prou de ecspañolitzar tot


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
3 de desembre de 2012, 15.40 h

https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-catalonia-their-effort-decide-their-own-future/hLYHYkp1

Cal que continuem signant els que encara no ho han fet, feu-ho arribar a tothom, us imagineu que Obama rep 400.000 o 500.000 signatures???

Petició per a Obama i la Casa Blanca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de desembre de 2012, 14.45 h

#4 I tu ets un excrement... The Walking spanish Shit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
3 de desembre de 2012, 13.55 h

MaSS es un cadaver politico.. Dead man walking.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de desembre de 2012, 13.00 h

¿?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.