directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Per Marín seria un 'error estratègic brutal' suprimir la publicitat dels mitjans públics catalans

Ho ha defensat en la presa de possessió de la presidència del consell de la CCMA

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Enric Marín ha pres possessió aquest dilluns com a president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en un acte presidit per Ernest Benach al Parlament de Catalunya. Després de la presa de possessió, Enric Marín ha assegurat que encara aquesta etapa amb 'molta il·lusió' i ha afirmat que fa un balanç 'no òptim, però tampoc dolent' d'aquest inici i que se l'haurà de valorar al final d'aquests quatre anys. A més, Marín ha dit que no és partidari de suprimir la publicitat als mitjans públics catalans, però sí de l'autoregulació. De fet, ha sentenciat que suprimir la publicitat seria un 'error estratègic brutal'.
enric marin
Comparteix
   


Etiquetes
Enric Marín ha explicat que en totes les etapes hi ha un punt de sortida i un punt d'arribada i que a ell se l'haurà de valorar 'precisament en el punt d'arribada'. Ha afegit que el punt de sortida 'no és òptim, però tampoc és dolent', i ha afegit que 'hi ha més debat extern que intern'.

Marín ha assegurat que tothom dóna per fet que una cosa és el debat al Parlament i l'altre és la feina i que a ell el que ara li importa 'és la feina allà dins'. El nou president ha afegit que una empresa 'pública' i 'tan important pel país' com la Corporació, 'a la força ha de generar debat polític' i el dia que no el generi voldrà dir que 'estem morts'.

El diagnòstic que fa Marín de la Corporació és 'encara no afinat, però globalment positiu'. El nou president ha reconegut que hi ha 'molta feina a fer', que inclou la transformació tecnològica i l'adaptació de la Corporació als nous temps. A més, hi ha temes immediats com el contracte programa que està pendent, però amb l'avantatge d'haver aprovat el conveni col·lectiu.

Enric Marín ha dit que no és partidari de suprimir la publicitat a la Corporació, però sí de l'autoregulació. De fet, ha sentenciat que suprimir la publicitat en els mitjans públics catalans seria un 'error estratègic brutal'. 'Una cosa és regular i l'altre és suprimir', ha dit.

Marín va ser elegit en segona votació pel ple del Parlament el passat 15 d'abril per 69 vots a favor i 64 en contra, primer com a membre del consell i després com a president. S'ha convertit, així, en el segon president des de l'aprovació de la llei que regula l'òrgan, en substitució d'Albert Sáez, que va renunciar al càrrec a final de març.

Marín és doctor en Ciències de la Informació i actualment exerceix de professor del departament de Mitjans de Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha ocupat, entre altres, el càrrec de degà de la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB (1991-1995), de membre del consell d'administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i de Barcelona Televisió (2004), i de secretari de comunicació de la Generalitat (2004-2006). A més, ha publicat diferents llibres i col·labora regularment amb alguns mitjans de comunicació.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pere fletxa Calella
20 d'abril de 2010, 15.46 h

Doncs TVE des que no té publicitat ha guanyat molt. Aquest Marin posat a l'estil república bananera, que és el republicanisme que actual d'ERC, vol una tele intervencionista i comercial com la del Chaves. Pregunteu als seus ex-alumnes quina mena d'individu és.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.