directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

El vot anticipat a Olot ja arriba al 6% del cens

Més de 1.500 olotins ja han exercit el seu dret a vot

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Més de 1.500 persones ja han exercit a Olot el dret a vot al referèndum sobre la independència de Catalunya convocat pel proper 25 d’abril, superant el 6% del cens electoral, segons les dades proporcionades pel cos de gestió i organització electoral de la consulta. El dia de Sant Jordi i el 24 d'abril també es podrà votar anticipadament als estands d'Olot Decideix. El cos de gestió electoral s'ha adreçat als partits amb regidors al consistori, representació al Parlament, o presència significativa a la ciutat perquè puguin vetllar per la netedat de la votació i l'escrutini nomenant apoderats i interventors, tal i com es fa a les eleccions convocades per l'administració pública.

olot, consulta, vot anticipat
Vot anticipat a Olot.

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, podran exercir llurs funcions als 21 col·legis electorals i meses que s’instal·laran a Olot. L’oferiment del dret de nomenar apoderats i interventors s’ha adreçat als partits següents: Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Partit Popular (PP), Partit dels socialistes de Catalunya (PSC), Plataforma per Catalunya (PxC), Unió Democràtica de Catalunya (UDC).

Així mateix, Alfons López Tena -que forma part de l'equip de coordinació de la consulta a Olot- ha indicat que dimecres, 21 d'abril, a les 20,00, es farà la sessió formativa dels voluntaris que diumenge atendran les meses electorals. I que divendres, 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, diverses entitats ciutadanes organitzaran activitats per promoure el referèndum. Al Passeig d'en Blai, l’entitat Òmnium Cultural organitzarà un cicle d'intervencions parlades de 10 minuts de durada, polítiques i ciutadanes, sobre el referèndum i, al vespre, algunes penyes d'Olot, han previst fer un sopar popular i diverses actuacions musicals.

Per últim, López Tena ha recordat que els mitjans de comunicació tenen accés lliure a tots els col·legis electorals el dia 25 d’abril, des de l’obertura fins al tancament, tal com estableix la legislació vigent, i també durant l’escrutini, tal com preceptua l’ONU.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.