directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les pilotes de goma i els projectils apunten a Felip Puig

La confusió generada entorn al cas d'Esther Quintana, que va perdre un ull a causa d'un impacte durant la vaga general, ha fet que ICV-EUiA demani la dimissió del conseller d'Interior

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El diputat electe d'ICV-EUiA i portaveu en la comissió d'Interior en les dues darreres legislatues, Jaume Bosch, creu que Felip Puig va ''mentir de forma premeditada o no controla què passa dins el cos dels Mossos d'Esquadra''. Bosch ha qualificat com ''un escàndol impropi d'un règim democràtic'' que Puig afirmés aquest dillus al Parlament que no s'havien utilitzat bales de goma ni projectis a la zona on una dona va perdre un ull, i que ara un vídeo ho hagi evidenciat. Per això, ICV-EUiA demana al president Mas la destitució del conseller Felip Puig i també demana que no sigui nomenat altra vegada al capdavant d'Interior per poder començar una ''etapa de ruptura radical'' amb l'etapa de Puig.

Comparteix
   

Bosh ha recordat que Puig va acusar ICV-EUia de ''defensar els violents'' per proposar una investigació, i que ara, el Director General de la Policia ha hagut d'anunciar la investigació interna, fet que ''ha evidenciat el ridícul fet pel Departament''. Jaume Bosch ha exigit també al departament que prohibeixi de forma immediata l'ús de pilotes de goma o de projectils de llançadora fins que presenti al Parlament de Catalunya un informe que es va demanar sobre aquesta problemàtica, i que hauria de ser lliurat abans del 31 de desembre. 

Per Jaume Bosch, aquest episodi de l'actuació dels Mossos d'Esquadra el 14-N, és ''la culminació de dos anys de fracassos de Puig'', tant en l'àmbit de les mobilitzacions ciutadanes que s'han incrementat per la crisi i la política de retallades de CiU i de PP, com han estat els desallotjament dels indignats de Plaça Catalunya el 27 de maig de 2011 o els fets del Parlament del mateix any, així com les dues vagues generals. També critica la seva gestió per la incapacitat de mantenir la seguretat a les zones rurals permetent sometents als pagesos, l'augment de les víctimes de trànsit o l'increment de morts de dones per violència masclista. 

Per això, ICV-EUiA ha demanat al president en funcions, Artur Mas, la destitució del conseller Puig, encara que també estigui en funcions, i que no sigui nomenat novament en el proper Govern perquè el departament pugui iniciar una ''etapa de ruptura radical'' amb l'etapa Puig, així com el diàleg amb els grups parlamentaris i els moviments socials. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Ll.B. fletxa Granollers
10 de desembre de 2012, 19.55 h

Ja van moltes bales de goma desconegudes i molts ulls perduts en les actuacions dels mossos. Millor que investiguin si hi ha algun psicòpata dins les seves files o fora. Per que suposo que no ha de ser fàcil tocar a l'ull, ni que se l'apunti. I tot i que no ho segueixo tinc entés que hi ha diversos casos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
8 de desembre de 2012, 10.36 h

Jo diria que apunten cap un altre individu....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carles fletxa Girona
7 de desembre de 2012, 20.46 h

Els mateixos que van permetre l'infiltració als mossos demanen dimissió de Puig, pura hipocresia


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de desembre de 2012, 19.14 h

Es pot demanar ja la destitució del sociòpata Puig o també ho hem d'ocultar sota la catifa "pel bé del país" i per no entorpir el camí cap al referèndum?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.