directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Secretaria de Cooperació Internacional espanyola finança amb més de mig milió d'euros a la FAES

La FAES rep el doble en subvencions que les fundacions socialistes i s'emporta més de la meitat del total

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La fundació FAES, vinculada al PP, rebrà un total de 529.849 euros de la Secretaria d'Estat de Cooperació Internacional, el doble que les fundacions socialistes, que obtindran 274.510 euros. Aquesta quantitat es distribueix en 238.510 per a IDEAS/Instituto Pablo Iglesias i 36.000 euros per a la Fundació Rafael Campalans. Així, la FAES s'emporta més de la meitat dels 900.000 euros destinats al Pla Director de la Cooperació Espanyola a fundacions i associacions que depenen de partits polítics amb representació parlamentària en l'àmbit estatal. Les fundacions de CDC i UDC rebran 46.072 euros; el PNB és el següent amb 16.454 per a la seva fundació, seguit per IU, que obtindrà 14.808 euros.

Comparteix
   

La llista que ha publicat el BOE aquest divendres queda de la següent manera. La Fundació FAES rebrà 529.849 euros per destinar-los a tres programes sobre la promoció de la llibertat, la democràcia i els drets humans a països en vies de desenvolupament, per enfortir el sistema de partits polítics en aquests països i per divulgar els valors de la cooperació internacional entre els països donants.

La Fundació IDEAS/Pablo Iglesias, del PSOE, obtindrà 238.510 euros per un programa de promoció de la democràcia i un altre de la consolidació del sistema de partits. La tercera entitat és la vinculada amb el PSC, la Fundació Rafael Campalans, que es beneficiarà d'una subvenció de 36.000 euros per fer un programa de cooperació política al Mediterrani.

La CatDem, de CDC, destinarà els seus 32.909 euros a tres plans que porten per títol 'La consolidació democràtica', 'L'oportunitat del canvi' i 'Veus del Mediterrani'. Segueix en el llistat la fundació destinada a l'entitat Sabino Arana Fundazioa, del PNB, amb 16.454. Per darrere se situa la Fundació per l'Europa dels Ciutadans, d'IU, amb 14.808 euros. 

Cal afegir que l'Institut d'Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn, d'UDC, rebrà 13.163 euros. Nous Hortizons Fundació, d'ICV, obtindrà 8.227 euros, mentre que la Fundació Josep Irla es quedarà amb 4.936 euros. Les entitats que reben menys fons són les del BNG (FundaciónGaliza Sempre, 3.290 euros) i EUiA (L'Alternativa, 1.645 euros).



COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Ll.B. fletxa Granollers
10 de desembre de 2012, 19.50 h

" La Fundació FAES rebrà 529.849 euros per destinar-los a tres programes sobre la promoció de la llibertat, la democràcia i els drets humans a països en vies de desenvolupament, per enfortir el sistema de partits polítics en aquests països i per divulgar els valors de la cooperació internacional entre els països donants" Em fa l'efecte que les FAES considera a l'Estat Espanyol , com un "país en vies de desenvolupament" però el pitjor de tot es la seva idea de llibertat, democràcia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
9 de desembre de 2012, 13.22 h

Etooooo... é ke cuanro boi borraschio chia ni macuildo de komo me chiamo.

I aora chia no macuildo de ke conio sus iva a disir. Puèèèè ... ale, al carajo!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
9 de desembre de 2012, 13.14 h

Recordem a que Madrid hi governa el PP i no ens ha de sorprendre que subvencioni les fundacions i organitzacions que li són afins ideològicament, per sobre de la resta de fundacions i organitzacions.

La nostra resposta ha de ser la independència, tot i que ara el govern de Mas ens mostra la seva intenció real és no convocar el referendum.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi fletxa CATALUNYA
9 de desembre de 2012, 12.03 h

http://aparachutemind.wordpress.com/2012/12/06/carta-abierta-al-ministro-ignacio-wert/
Carta abierta al Ministro Ignacio Wert
Señor Wert,

Me llamo Antonio, soy catalán hijo de catalanes de origen andaluz y entre mis varias actividades, soy profesor de catalán y de castellano en Inglaterra. Voy a ir directo al grano. Ustedes no entienden Catalunya más allá de sus prejuicios ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
9 de desembre de 2012, 12.01 h

Fins que Catalunya no declari unilateralment la nostra independència, de coses com aquestes i fins i tot molt pitjor, mentre hi ha gent que es mort de gana, en veurem moltes més. Jo, a la meva edat, ni en èpoques immediates a la guerra del 36, havia vista tanta misèria, i això que es passava gana. I si hem d'esperar data per a un referèndum de SI o NO, aquesta Espanyistan ja se'ns haurà cruspit, perquè les mines, torpedes a la línia de flotació, traïcions i conxorxes estaran (ja ho s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
9 de desembre de 2012, 11.33 h

#12 Llavors no et parles amb ningú de la teva familia?quins nadals més penosos...els passaràs a l'auxili social?No ho crec,allí no donen vi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Santi fletxa Mataró
9 de desembre de 2012, 10.38 h

#11 Lo siento pero con hijos de perra no suelo hablar, no te molestes en ladrar, perro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi fletxa CATALUNYA
9 de desembre de 2012, 10.35 h

#10 Ei que et posin un plat calent a taula per a que els llepis el cul no et fa important,xabolista de tercera regional.Només ets el seu portapalanganes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Santi fletxa Mataró
9 de desembre de 2012, 10.28 h

Y "Lo General" cuanto Le da de subvención por ejemplo a OMNNIUM CULTURAL y otras miles de asociaciones similares inútiles?

Porque para lo único que sirve OMNIUM CULTURAL es para perjudicar a Cataluña. Una de las perlas de dedicación de esta asociación-secta es propagandar para que se haga boicot a empresas catalanas que no etiqueten en catalán, perjudicando así notablemente a Cataluña y su economía. En definitiva perjudicar al ciudadano catalán.

Con lo cual no me vengáis con mons... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi fletxa CATALUNYA
8 de desembre de 2012, 22.07 h

#8 Caldria veure si hi ha cap demostració històrica de la participació de personatges del règim franquista o del mateix dictador en la col.laboració per enviar refugiats republicans o jueus espanyols als camps d'extermini,per tal de poder acusar l'únic partit legal llavors,la falange, de crims contra la humanitat,en virtut de la doctrina dels Tribunals de Nüremberg.Aquests crims no prescriuren no?Llavors si es demostra la participació d'aquesta organització a la fundación francisco fr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.