directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La selecció catalana de futbol sala empata contra Xile al Campionat Mundial

Encara manté opcions de passar a quarts de final

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La selecció catalana de futbol sala, que aquests dies disputa el Campionat Mundial de Futbol Sala a la ciutat argentina de Mendoza competint amb la categoria d'estat, va empatar ahir 7-7 contra Xile en el seu segon partit de la lligueta, després de la derrota contra l'Equador per 5-2 al seu partit inaugural. Tot i així, la nostra selecció manté les opcions de passar a quarts de final de la competició si guanya al Paraguai i l'Equador perd amb Xile, una carambola difícil però no impossible.
futbol sala catalunya selecció catalana
Comparteix
   


Etiquetes
Amb l'empat contra Xile, la selecció passa a ocupar la tercera posició dins el seu grup, on només els dos primers passen a la següent ronda del Campionat Mundial.

Els gols catalans foren de Matamoros (2), Xavi Sánchez (2), Kaki, Joan Collboni i Isra. Precisament el gol de Xavi Sánchez, a només 10 segons pel final, va evitar l’eliminació catalana. Al públic hi havia 2.000 persones, amb una important presència catalana, amb senyeres i estelades.

El grup el lidera el Paraguai, que després d'haver derrotat ahir per 17-6 la selecció d'Ecuador, té ja 6 punts. Ecuador és el segon classificat, amb 3 punts, seguits de Catalunya amb 1 punt i Xile amb un altre.

A la darrera jornada, que es disputarà avui mateix, Catalunya s'enfrontarà amb el líder del grup, Paraguai, i Ecuador ho farà amb el combinat xilè.

Si Catalunya vol classificar-se per als quarts de final i continuar a la competició cal que guanyi al Paraguai i que Ecuador perdi amb Xile, dos resultats que no semblen precisament fàcils, tenint en compte el joc dels dos partits anteriors.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.