directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El torró de la independència

Creat per una pastisseria d'Olot. El dolç compta amb una base de trufa i les quatre barres són de xocolata blanca

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Olot (ACN).- La pastisseria Ferrer d'Olot s'ha inspirat en la independència de Catalunya per realitzar el nou torró d'aquest Nadal. El seu creador, en Jordi Ferrer, ja va elaborar l'ou de xocolata de la independència per Setmana Santa i va decidir repetir-ho amb un dels dolços més habituals durant les festes nadalenques. El torró compta amb una base de trufa de xocolata negra i les quatre barres són de xocolata blanca com també l'estel, que té una capa d'or comestible. Des d'aquest desembre ja està a la venda - també per internet- i de moment ja han rebut més de 60 comandes. El preu d'aquestes postres tant dolces són 21 euros per unitat."És el següent pas per assaborir una Catalunya lliure", ressalta l'autor. 
El torró de la independència, obra de la pastisseria Ferrer d'Olot.
El torró de la independència, obra de la pastisseria Ferrer d'Olot.

Comparteix
   


Etiquetes
Cada any per Nadal la pastisseria Ferrer crea un nou torró. Aquest 2012, l'empresa familiar ha decidit inspirar-se en el procés sobiranista i la independència de Catalunya per treure al mercat una estelada comestible. El torró que compta amb una base de trufa simple barreja la xocolata negra, la xocolata amb llet i la xocolata blanca que forma les barres de la bandera. A més, l'estrella de l'estelada també és de xocolata blanca amb una capa d'or comestible. 
 
"Aquesta idea em va venir al cap per una qüestió personal i sentimental de país", ha assenyalat l'autor. Per Setmana Santa en Jordi Ferrer també va treure al mercat l'ou de la independència. Aquest cop, el torró es pot comprar des de qualsevol punt de Catalunya per internet, tastar-lo a la pastisseria d'Olot i encarregar-lo. De moment, des d'aquest mes de desembre que va sortir al mercat, la pastisseria ja ha rebut més de 60 comandes. "Gran part de la gent vol venir a la pastisseria a comprar-lo i així també estem portant turisme a Olot. Tenim moltes comandes, moltes més de les que ens pensàvem", ha apuntat el creador. 
 
Cada peça costa 21 euros i des de la pastisseria garrotxina esperen augmentar les xifres de vendes en les pròximes setmanes amb la proximitat de les festes nadalenques. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
We are not spanish fletxa FREEDOM FOR CATALONIA
9 de desembre de 2012, 15.01 h

https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-catalonia-their-effort-decide-their-own-future/hLYHYkp1

Support the People of Catalonia in their effort to decide their own future

Petició per a Obama i la Casa Blanca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de desembre de 2012, 14.45 h

SI Es Veritat es EL TORRÒ DE LA INDEPÉNDENCIA , Si per qué la Pobra Independencia de Catalunya hu te tan NEGRE Com el TORRÒ JA JA . EL TORRÒ de la INDEPENDENCIA Li falta els colors de la Bandera Catalana EL Torrò es per ELS ATURATS Si per que els el seu Futur es tan negra com el Torrò je je


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.