directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Oriol Servià acaba vuitè al circuit holandès d'Assen

Segona cursa europea del les 'Champ Car World Series'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El palenc Oriol Servià, pilotant un monoplaça 'Indeck/Panoz-Cosworth', ha acabat vuitè en la 12a i antepenúltima cursa de la 'Champ Car World Series', que s'ha disputat aquest diumenge al circuit d'Assen (Holanda). Com en les dues curses anteriors, gràcies a un ritme constant que ha inclòs la quarta volta més ràpida del dia i l'estratègia seguida pel seu equip en les aturades al box, el pilot del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha aconseguit remuntar posicions a partir de la que ocupava en la formació de sortida, en aquest cas la tretzena.
oriol servià
Oriol Servià, en una imatge d'arxiu / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
La segona cita europea de la màxima categoria americana de monoplaces no ha estat propícia per Oriol Servià, malgrat que va divendres va començar marcant el cinquè millor temps tant en el còmput dels entrenaments lliures com en la primera qualificació, amb l’asfalt mullat per la pluja. Dissabte, en canvi, va tenir molts problemes per millorar la competitivitat del cotxe sobre la ràpida pista holandesa.

El pilot de Pals (Baix Empordà) manté el sisè lloc en la general del campionat i és a només un punt del cinquè classificat.

La 'Champ Car World Series' obre un parèntesi abans de la disputa de les dues últimes proves, els dies 21 d'octubre i 11 de novembre als circuits de Surfers Paradise a Queensland (Austràlia) i Ciutat de Mèxic, respectivament.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.