directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Què impedeix que Mas accepti el #referèndum2014 ?

“El Lobby Puente Aéreo” s’ha posat al servei d’Espanya per pressionar al president en funcions Artur Mas perquè no tanqui les portes a seguir negociant amb Espanya

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Ja van aconseguir durant la tramitació de l’estatut que Artur Mas acceptes l’estatut retallat  després d’un ultimàtum del “Lobby Puente Aéreo”, i ara han tornat a la carrega per tal de fer fracassar el procés iniciat cap a l’Estat propi. Concretar la data del referèndum aixeca espurnes a Madrid i també entre els grans Lobbys econòmics d’aquest país, sobretot aquells lobbys que viuen dels diners fàcils que obtenen del Butlletí Oficial de l’Estat via concessions i altres negocis que els aconsegueixen. La pressió a Mas és tot un conglomerat d’interessos  que van a una per impedir formalitzar l’acord amb els republicans, els lobbys de poder veuen perillar el seu estatus i cal avortar la consulta sigui com sigui, la democràcia i el desig d’un poble els importa poc.
© @acn







Comparteix
   


Etiquetes
“Lobby Puente Aéreo,” “alguns del encara grans mitjans de comunicació” i alguns polítics d’aquest país junts per impedir el #referèndum2014
En anteriors article del directe!cat ja vam explicar qui era i com actuaven la gent del “Lobby Puente Aéreo” en resum gent que ha trobat la formula per guanyar molts diners de manera fàcil i en aquest cas la seva maquina de fabricar bitllets és el Butlletí Oficial de l’Estat i les concessions que adjudica, on la majoria de vegades qui perd molts diners és el mateix Estat - és a dir, els contribuents de l’estat,  i més els catalans-.

Finançar els mitjans de l’odi o de la submissió per aturar la deriva sobiranista

Aquest poder a l’ombra utilitza els seus diners com a mecanisme de pressió per evitar el que ells consideren la deriva sobiransita de Mas, i no paren, fa dies i dies pressionen al mateix Mas i al seu entorn, principalment els que ells consideren els elements més dèbils, des del mateix Duran i Lleida passant per altres líders de la coalició o fins i tot finançant indirectament  la guerra bruta contra les famílies Mas i Pujol. O no és finançar la guerra bruta, posar publicitat als mitjans de l’odi?

Posem o no data al referèndum, Espanya ja no aturarà el joc brut contra Catalunya

Diuen alguns que no cal posar data al referèndum per no donar pistes a Espanya, és pueril, només cal veure les andanades sistemàtiques de l’Estat contreia Catalunya, algú es creu encara que Espanya és una democràcia? Espanya mai ha respectat el joc net, cada dia Espanya ens dona proves de les seves malifetes. Si per evitar que una simple selecció catalana d’Hoquei fos reconeguda internacionalment va moure cel i terra fins a impedir-ho, que no farà per impedir un acord entre CiU i ERC  que sigui garantia de fer el referèndum? Barbaritats, una darrera l’altre i contra això, tant sols ens queda l’estat propi, no podem perdre més temps. El President Mas, té la paraula, o ara o mai, o independència o submissió.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
22 de desembre de 2012, 18.32 h

Com a tot arreu a Catalunya hi ha grups de pressió i grups econòmics que pressionen els governs per tal d'assolir condicions favorables per als seus negocis i també per podes ser afavorits per aquests governs d'una o altra manera.
A casa nostra també n'hi ha de grups de pressió i no ens ha d'espantar que intentin posar pals a les rodes i fer tot el que calgui per assolir que una possible independència no posi en perill els seus negocis, són empreses i entitats que depenen de l'Estat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Cadira Buida fletxa Barcelona
18 de desembre de 2012, 00.46 h

Les patronals pressionen Mas per aturar el pacte CiU-ERC... que si no pujar impostos, que si posar impediments a la consulta...
Un resum aquí:

http://cadirabuida.wordpress.com/2012/12/18/els-empresaris-no-es-fiquen-en-politica/


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Ll.B. fletxa Granollers
17 de desembre de 2012, 19.40 h

Al meu parer Ciu i Mas no tenen cap altre sortida que convocar un referèndum si no es volen enfonsar com va fer el PSC. Crec que Mas va ser valent en convocar unes eleccions amb la promesa d'un referèndum. No és el mateix fer-ho des del govern, que des de l'oposició com va fer la resta i suposant fermament que no guanyarien. Però ara no pot tirar endarera. Primer perdria tot el crèdit personal, que se li ha otorgat. Segon també el perdria CiU.
Per tant el referèndum no pot anar enrera. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
jaume fletxa Barcelona
17 de desembre de 2012, 12.02 h

# 5,6,7,12,14 i altres.

Els catalans estem salvats perque veient el nivell intelectual dels adversaris unionistes o espanyolistes la conclusió ineluf¡dible que això (la INDEPENDÈNCIA) està fet. Ara sembla hi ha algun 'contertulià' nou, junt al ínclito ALBERTO, que deu ser aquell Neandertal que vàren trobar perdut per les serres de Sòria, quan tothom creia s'havien extingit fa 30.000 anys. Pobret.

I qué podem dir del nostre amic de l'ànima, el #12, el gibraltarenc del Nord o el Port... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
jaume fletxa Barcelona
17 de desembre de 2012, 11.52 h

El que ha de fer en Mas, es deixar de banda, per poderosos qie siguin, aquests paios del dit Lobby del Pont Aeri, i convocar el referendum. Si surt bé, Independència; sinó, doncs ja es negociarà una altra cosa. No fer res i esperar que 'Espanya' faci algo és d'una ingenuitat prop de la subnormalitat. Qui tingui una mica de cultura i hagi llegit la 'Història d'Espanya' veura la desgràcia de país queha estat i és això que en diuen Espanya, i la PERENTÒRIA NECESSITAT de fugir-ne.

Vinga... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
draconel fletxa La Vila-real
17 de desembre de 2012, 11.15 h

que imbestiguen a la cospedal i beuran que es corrupcio de debo......aquesta tipa es cagaba damunt cuan rubalcaba comesara amb les escoltes en la trama gurtel ,era la que mes eixia a denunciar el telefon que tot ho escolta quan ningu sabiem de la sva eixistencia"que per sert el va portar l'aznar de estats units a espanya....dic jo algo ocultaria aquesta tipa,tambe la aguirre bos acordeu que deia quel goben zp tenia un super ordenador que todo lo hoye.ells si son corruptes per pensament,obra i m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Isabel fletxa Bcn
17 de desembre de 2012, 11.07 h

Hem de dir molt alt i clar a CIU que no anteposin els diners al país. Estem en un moment històric que no podem deixar perdre i tots aquets lobys i empresaris que només pensen en els diners els hi tenim que dir també a la cara que no tenen vergonya ni decencia i que una cosa és ser empresari i l'altra és ser un codicios que no l'importa trair el seu país i fer patir als catalans per guanyar més diners.
Molts empresaris estan a favor de la independència o sigui que hem de senyalar als qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Emili Peris i Salvadó fletxa Barcelona ( Catalunya )
17 de desembre de 2012, 11.02 h

A Madrid sempre els hi ha fet por lluitar contra la força de la cultura catalana. Per aquesta raò mai els ha preocupat lluitar contra la violència basca , i a partir d'ara hi hauran de lluitar, ja que els bascos són intel·ligents i cults i comencen a fer servir aquestes eines en lloc de la violència, per assolir el que ells també volen: la independència de la seva Patria basca. Amb nosaltres ja poden fer el que vulguin que no lograran la nostra marxa enrera. Tenim a tocar la independ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
montse varderi fletxa Barcelona
16 de desembre de 2012, 21.03 h

Penso que és un tema que Espanya ens ataca i ens atacarà, ells que marquin els seus objectius però a nivell intern sense que arribi a la premsa. Ja que així no ens atacaran tant. El no saber!!! això pot ser millor per Catalunya " Avui he vist el diari La Razón i dea per Aznar CIU-ERC pactan la recesión todavia más corrupció" és massa!! Poder millor que no donin dades de res, i que arribi el moment just per fer la votació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
L'ESPERIT DEL MAULET fletxa PPCC-CATALUNYA-SUD.
16 de desembre de 2012, 19.46 h

ME CAGUE'N LA MARE QUE HO VA PARIR!!!!!!! ARA HO MAI !!!!!!!!! A QUE ESPEREU PER AGUAFAR LA ESTELADA I ANDAVAN !!!!!!SOM HO NO SOM CATALANS OSTIEEESSSSS!!!!!!! INDEPENDENCIA HO MORT.TOT LO DEMES ES TONTERIES,!!!!!SEMPRE AL CERVEI DE CATALUNYA!!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.