directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya joc brut (1): Inspeccions contra els ajuntaments independentistes

Ara són els ajuntaments compromesos públicament amb el dret a decidir els que reben la pressió i el joc brut de l’Estat, no ha calgut posar data al referèndum la seva màquina treballa

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

La catedràtica d’hisenda pública, Nuria Bosch, en el seu article “El joc brut d’Espanya”, advertia aquesta setmana passada de les maneres de fer de l’estat i  mostrava el full de ruta de per on rebríem l’embat. El Govern Espanyol fa temps que ha endegat la campanya contra Catalunya i la seva voluntat d’exercir el dret a decidir. Ara toca joc brut contra els ajuntaments que s’han manifestat clarament per l’estat propi, que ja estan reben notificacions d’inspeccions sobre els diners que l’Estat Espanyol els ha deixat per pagaments a proveïdors, de la mateixa manera que han augmentat la duresa dels criteris per obtenir-ne el vist i plau. A més de prestar els diners a un interès molt alt, l’estat ha començat a buscar raons per reclamar el retorn, i això tant sols passa a Catalunya. Mentrestant a Espanya continua la festa.
Espanya joc brut contra els ajuntaments independentistes

No és un sol ajuntament el que ha rebut el requeriment, segons diverses fonts consultades pel directe!cat, en són uns quants i no seria d’estranyar que anés en augment, és una manera de pressionar i crear pànic i dificultats a tots aquells que treballen  per l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Un motiu més per tenir pressa #11s2014

Ahir Mas-Colell denunciava el sabotatge de les finances catalanes, hem viscut una setmana de tensions amb la llei Wert, i això serà la dinàmica,; si algú tenia dubtes millor que s’ho repensi, perquè són molts els experts que assenyalen que com més aviat deixem clar que el procés cap a la independència no té marxa enrere,  més bé ens anirà, cal saber ara ja sabem com actua Espanya, i com diu aquell, “la millor defensa, un bon atac.”

Ara ajuntaments, ahir manca d’inversions, demà inspeccions fiscals als emprenedors catalans, embranzida a la llengua i a la cohesió social, i així  fins a liquidar el país

Això tant sols és el principi, com deia Nuria Bosch avui Espanya no pot treure els tancs, a canvi treu la por i l’asfíxia econòmica, el xantatge, la mentida, la repressió i el ataca la llenguala cultura catalana, és un no parar. Davant de tot això no té sentit no dir d’una vegada que aquest cop Catalunya va de veritat, i que més contundent que establir i fer creïble la celebració del referèndum i com a molt tard el 2014, perquè, a més a més hi ha moltes opinions que assenyalen a que no és viable fer un referèndum després dels escocesos.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
18 de desembre de 2012, 00.44 h

Albertu! Cap a Àvila que allà hi tens els teus. Espanya us protegeix!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Ll.B. fletxa Granollers
17 de desembre de 2012, 19.54 h

Espanya ens està carregant d'arguments. Hem de conseguir que la gent en tingui conneixement. Que sàpiga que Espanya ens asfixia, que això li repercuteix a ell i que la millor manera d'escapar-ne es la independència. Per tant hi ha que informar a la població, traslladar el cost de la impostura espanyola, quan no hi hagi alternativa, a la població. Informar a la gent, clarament, que es l'estat qui ofega i no dona altre alternativa. Buscar per la nostra banda colapsar els jutjats si això re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
17 de desembre de 2012, 17.48 h

Espanya sempre ha fet joc brut i sempre el farà. Tot i fer joc brut, ja veieu com li van les coses. D'aquí a pocs dies seran quatre i el cabu, i si no troben noves víctimes a qui robar, no sé pas de què viuran, perquè són uns INÚTILS I UNS VAGOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Lluis C fletxa Banyoles
17 de desembre de 2012, 11.36 h

#36
NO, no existeix cap insult més ofenssiu....


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Lluis C fletxa Banyoles
17 de desembre de 2012, 11.33 h

#26 Tu, subnormal!!, ocupa't d'Espanya, que prou feina teniu...!!!
Valguemdeusenyor!!!, un garrulo d'Avila que ens vol donar lliçons..
Au vés home, a pasturar les cabres, gamarús!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Lluis C fletxa Banyoles
17 de desembre de 2012, 11.29 h

#23El que hauriem d'haver eliminat és tot l'espanyolam i xarnegam morts de gana, com ara tu, troç de killo, que al segle passat vareu venir a infectar la nostra terra, espanyol de merda.!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de desembre de 2012, 09.49 h

#38 Tu et penses que aquest 31% (que tu t'empatolles) de votants de CiU, si no fossin independentistes haurien votat CiU després de les reiterades declaracions d'en Mas a favor de la independència? Que t'has pensat? que tothom és idiota menys tu? Apa, apa, menys sobergueria i més realisme. Els simpatitzants de CiU que no eren independentistes, o bé se'n varen tornar, o bé varen votar una altre partit. La gent no és pas estúpida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Jordi fletxa CATALUNYA
17 de desembre de 2012, 09.47 h

#41 El dia en que la tifarada verbal d'un pobre projecte de ningú,d'una nul.litat fracassada m'importi encara està molt lluny,abans et sortirà el cervell,ara bé, si fent la moneta per aquí et reafirma alguna cosa per mi pots seguir,potser algú et tirarà cacahuets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de desembre de 2012, 09.45 h

#39 A tu, Albertu, ni comentar-te. El teu missatge és un insult a la HUMANITAT. Es pot ser idiota i tarat, però al menys dissimula-ho una mica. Tingues un dit de vergonya, sisplau. Estas llançant MERDA sobre l'espanyolisme. Molts catalans t'ho agraïm.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de desembre de 2012, 09.42 h

#41 Tu deus ser "una miqueta" cretí, oi Juli BCN? Et sembla digne de persona normal un missatge com el teu, sense cap mena de raonament i només amb insults? Que potser tens ganes de que et diguem que ets subnormalet, i que t'insultem (lo de subnormalet no seria insult, seria definició) durament per tal que tu poguessis gaudir del teu masoquisme? Apa, apa, deixa de fer l'idiota i , si no tens res d'intel.ligent a dir, val més que callis i no facis el ridícul en pùblic. De res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.