directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Santi Vila, possible nou conseller al govern d’Artur Mas

CiU de Girona segueix pressionant perquè Santi Vila pugui entrar a formar part del nou govern d'Artur Mas com a conseller

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

@aragirona .- En el transcurs del sopar de la federació que va tenir lloc ahir a la nit a Figueres (Alt Empordà), el president de CDC a Girona, Pere Vila, s'hi va mostrar favorable al dir que "espero que la gent de dalt que mana ens ajudi a que Girona tingui un representant al govern i si pot ser, l'ocupi Santi Vila". El batlle de Figueres es va referir a aquesta possibilitat posteriorment a la seva intervenció bromejant sobre una sortida de l'alcaldia. En el suposat cas que Vila fos escollit conseller es veuria amb l'obligació d'abandonar l'Ajuntament de Figueres abans d'esgotar el seu mandat.

Comparteix
   


Etiquetes
Santi Vila: "Tinc la il·lusió de fer molts discursos com el d'avui però, suposant que aquesta fos l'última vegada, oi que m'hi deixeu esplaiar?"

Va bromejar el convergent. Tanmateix li va restar importància al explicar que la seva sortida no suposarà la fi al projecte que va iniciar fa sis anys, ja que aquest "és compartit per un grup de regidors i comptà amb la complicitat dels ciutadans", va reblar.

En aquest sentit, va explicar que "jo estic molt a gust a Figueres però també estic a disposició del país i faré el que hagi de fer (...) i més enllà de la funció que tingui sempre estaré en deute amb aquesta ciutat. Amb tot Vila també va fer referència a l'arribada del TAV que connectarà Figueres amb Barcelona a partir del 8 de gener i va explicar que "serà ben plausible anar a treballar a Barcelona (...) i agafar cada dia el tren, com potser em tocarà fer a mi", va rematar entre rialles.

En cas de ser escollit conseller i abandonar l'alcaldia la millor situada per a substituir-lo és la primera tinent d'alcalde, Marta Felip. Ara Girona



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Tant se fa ... fletxa Alt Empordà
18 de desembre de 2012, 20.53 h

#6 El que he dit: "DE LES MERDES D'OCELLS" (NO "ocells de merda") LLegeix bé. I escolta, no és que no em preocupi que la ciutat estigui neta o no. Però el tema aquí no era aquest. De fet, opino igual que tu. Però cada cosa quan toqui. Pel que fa a en Canet, NO OPINARË ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
F.Ibló fletxa PPCC
18 de desembre de 2012, 09.53 h

#5 No has entès bé, noi: no es tracta d' AQUESTS OCELLS DE MERDA, sinó de LA MERDA D'AQUESTS OCELLS. Si tu t'hi trobes bé, millor per a tu, però has d'entendre que al món també hi ha gent neta que no li agrada la pudor de merda d'ocell ni les grips aviars que això pot comportar. Que l'alcalde sigui la Marta o que sigui en Santi, és el de menys: mentres no sigui en Canet, no anireu gens bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Tant se fa ... fletxa Alt Empordà
17 de desembre de 2012, 13.46 h

En Santi Vila se'n va i només se us acut parlar de les merdes d'ocells ... Mireu que si em de tenir la Marta Felip d'acaldessa la merda d'ocells serà el problema més petit de tots. Per Déu! Quasi és millor que torni l'Armnagué ... Ara sí que Figueres quedarà un altre cop aturada amb la inútil aquesta!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
17 de desembre de 2012, 09.28 h

#2 Absolutament d'acord amb tu, Francesc. És un problema greu el dels estornells a Figueres. A veure si en Santi Vila, a més de preocupar-se de la seva carrera política (cosa legítima, que consti, sempre que no es pensi NOMÉS en això) pensa també en trobar una solució al tema, altrament molts de nosaltres, empordanesos, mirarem de caminar el mínim possible pels carrers d'una ciutat normalment tan amable i neta com Figueres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ca l.Enric fletxa Girona
16 de desembre de 2012, 18.41 h

En Santi Vila es un venedot de fum profesional i un rebotat d.ERC. Compte mb els que un dia d.ara fara tants anys varen abandonar ERC perque no varen estar d.acord amb la via independentista. En Vila va sortir d.ERC perque no en vol ni a sentir a parlar de la independencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de desembre de 2012, 16.42 h

Figueres és la PRIMERA CIUTAT DE LA PENÍNSULA IBÈRICA connectada pel Tren d'Alta Velocitat amb Europa. MADRID NO. Però jo hi he pernoctat la nit del divendres i dissabte, i si no solucionen la invasió d'ESTORNELLS, tota la ciutat fará PUDOR DE MERDA D'OCELL. Santi Vila, a veure si de debó ets persona eficient.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Catalans, mobilitzem-nos fletxa FREEDOM FOR CATALONIA
16 de desembre de 2012, 15.35 h

https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-catalonia-their-effort-decide-their-own-future/hLYHYkp1

Signem i difonguem aquesta petició per a Obama i la Casa Blanca per a fer respectar el dret a decidir del nostre poble.

Podem fer que el món conegui als catalans i sàpiga la nostra situació. És important que fem la màxima difusió i in... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.