directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La recaptació de La Marató de TV3 supera els 10 milions d'euros

Espectacles musicals, activitats i entrevistes a ciutadans que han patit un càncer han protagonitzat el programa, que ha començat a les deu del matí

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La recaptació de la 21 edició de la Marató de TV3 superava a la mitjanit els 7 milions d'euros i arribava als 7.142.965 euros. Enguany, la Marató ha estat dedicada a la recaptació de fons per finançar projectes de lluita contra el càncer. La jornada solidària ha començat ben d'hora amb l'emissió d'un programa especial de dues hores d''El Suplement' i a partir de les deu ha donat pas al programa de TV3 conduït per Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, amb entrevistes a metges i el recull de testimonis afectats per la malaltia. També s'hi han pogut sentir les actuacions musicals de diversos artistes i arreu de Catalunya s'han celebrat gran quantitat d'activitats per recaptar fons. 

Comparteix
   


Etiquetes
La Marató de TV3 ha començat a les deu del matí, tot i que dues hores abans el programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio ja emès un programa especial de dues hores abans de donar pas a Ariadna Oltra i Òscar Dalmau, presentadors de la 21a edició. Durant la jornada, s'han organitzat múltiples activitats esportives i culturals, a més d'actuacions musicals, entrevistes a metges i científics i reportatges des del plató de TV3.

A més, des de la Fira de Barcelona, centenars de voluntaris han atès les trucades del 905 11 50 50 de ciutadans que han volgut fer el seu donatiu per telèfon, tot i que també hi havia l'opció de fer-ho per Internet. A Girona, Lleida i Tarragona també s'han habilitat centres per despenjar els telèfons.

Arreu de Catalunya, s'han celebrat centenars d'activitats relacionades amb La Marató, que enguany arribava a la 21a edició. Per exemple, a Gurb (Osona), s'ha representat la comèdia 'Tres nits de nuvis', de res, del grup de teatre Atlàntida de Folgueroles i amb la participació d'una setantena de persones; i a Cassà de la Selva (Gironès), aprofitant la tradició surera del municipi, s'ha creat un llaç gegant amb taps de suro. El llaç, que feia dos metres i mig d'ample per quatre de llarg, s'ha pogut omplir totalment amb 2.500 taps i, a partir d'ara, es podrà veure a l'empresa Oller de Cassà de la Selva.

D'altra banda, a Tarragona el món casteller ha volgut col·laborar amb La Marató amb un seguit d'activitats, que també s'han emmarcat en la Biennal Castellera. A la plaça de la Font s'hi ha dut a terme tallers castellers i inflables, i les colles de la ciutat han aixecat uns pilars molt especials amb el quals s'ha actualitzat aquest migdia el marcador de la recaptació.

En una entrevista a Catalunya Informació aquest diumenge al migdia, el director de TV3, Eugeni Sallent, ha posat La Marató com a exemple de la vocació de servei públic que tenen la televisió i la ràdio públiques. A més, el director de la televisió ha opinat que en l'actual situació de crisi es veu "més sensibilitat i generositat" dels catalans.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Miquel fletxa Fornells
17 de desembre de 2012, 09.08 h

#1 Totalment d'acord. Només tenim un camí vàlid: la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marató per la independència fletxa Llibertat i prosperitat
17 de desembre de 2012, 02.29 h

Espanya ens roba 55 Milions d'Euros CADA dia, 18.500 Milions d'Euros a l'any. Si no haguessim de mantenir amb els nostres impostos l'estat espanyol no tan sols gaudiriem de més i millors serveis socials, sanitat, educació... sinó que a més podriem dedicar molts més diners a causes tan bones com La Marató.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.