directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Europa ha de saber el joc brut d’Espanya contra la democràcia

Els republicans denunciaran al Congrés i la UE les presumptes actuacions al•legals de comandaments policials contra polítics catalans, mentre l’ANC adverteix dels “perills” de l’Estat espanyol

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha qualificat les presumptes actuacions al·legals de comandaments policials contra de polítics catalans com un fet "gravíssim". "És un atac que no ve donat per motius personals, sinó que és un atac contra tots els dirigents dels partits catalans que s'han atrevit a fer un viratge a favor del dret a decidir", ha expressat. Bosch ha anunciat que proposarà una acció concertada dels partits catalans per denunciar la situació al Congrés i que la portarà a la UE. El dirigent republicà ha reaccionat així després que 'El País' hagi publicat una informació que assegura que comandaments policials actuen al marge de la llei contra polítics catalans.
 
 



Comparteix
   


Etiquetes
La presidenta de l’ANC  adverteix que l'estat espanyol utilitzarà "tots els seus recursos" per aturar el procés independentista
 
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha avisat que l'estat espanyol utilitzarà totes les vies que calgui per frenar la independència de Catalunya, des de l'ofegament econòmic del país fins a la inhabilitació del president de la Generalitat, Artur Mas, o la suspensió de l'autonomia catalana. Forcadell ha assegurat que les presumptes actuacions al·legals de comandaments policials contra polítics catalans, "són una estratègia més" del "joc brut" de la por, les amenaces i les mentides que s'està duent a terme des d'Espanya i que recaurà també sobre altres personalitats del país. "L'estat espanyol està demostrant que no és democràtic i hem d'estar preparats pel que pugui passar", ha apuntat Forcadell.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
24 de desembre de 2012, 13.58 h

Senyors d'ERC, si algun dia aconseguim la independència, cosa que anhelo fermament, esteu segurs de voler ser amics del país que està intentant enfonsar-nos per tots els mitjans?. Ni referendums ni punyetes, declaració unilateral d'independència al més aviat possible i a prendre vent ( dit finament)d'una vegada per sempre a aquesta repel·lent "grande y libre" nomenada España.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
fideli fletxa rdens
23 de desembre de 2012, 17.07 h

a on es va inventar la llei de fugues, llei terrorista per antonomàsia? a l'estat español, a on si no? españa, sempre ha estat TERRORISTA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
fideli fletxa rdens
23 de desembre de 2012, 17.01 h

españa, estat terrorista. Format per terrorisme, històricament(sino què és el cop del 36).Mantingut per terrorisme, terrorisme d'estat(l'art 8 de la consitució és la prova que l'estat español és el mateix sorgit el 18 de juliol del 36, totalment terrorista-que no va ser ruptura, va ser reforma!)...per tant, españa estat terrorista!... Catalunya no paga terroristes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de desembre de 2012, 13.20 h

Els espanyols, ells solets queden en evidència davant el món


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.