directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 11 de maig de 2024 04:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Consulta sí o sí perquè "la sentència de mort Madrid ja fa temps que l'ha dictada"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, considera que no hi ha massa diferència entre PP i PSOE quant a l'actitud cap a Catalunya

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 257 vots )
carregant Carregant

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha confirmat en una entrevista a El Punt-Avui que la consulta es farà de totes totes. Ha explicat que "l'idel és un referèndum convocat de mutu acord, com ha passat entre Escòcia i la Gran Bretanya. Però si no es pot fer de mutu acord, la llei ens empara per fer una consulta. No esperarem el seu plàcet". 

Comparteix
   

El conseller ha constatat la necessitat de sortir d'Espanya. Creu que el govern espanyol no deixarà de pagar a la Generalitat però no pas per voluntat pròpia sinó perquè "Europa els vigila". De fet, creu que "si fos per ells ja faria temps que l'haurien fet molt grossa", i encara afegeix: "la sentència de mort, Madrid ja fa temps que l'ha dictada. Per això molta gent a Catalunya sap o intueix que, de l'esquema de l'estat espanyol, n'hem de sortir". I una altra raó per fer-ho és que segons Homs, no hi ha massa diferència entre el PP i el PSOE en la seva actitud respecte Catalunya. 

A més per a Francesc Homs, resistir a l'any 2013 serà clau: "si com a país sabem resistir bé aquest 2013, tant en l'agenda econòmica com en la nacional, estic convençut que serem imparables", ha reblat. De fet, Homs apunta que hi ha "molts catalans ben situats al món en disposició d'ajudar" el Govern en aquest procés. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
2 de gener de 2013, 18.08 h

És ben cert que cal sovint mantenir la presumpció d'innocència i confiança (mentre no ens la traeixin) en CiU, però jo crec que ja en han traït un cop.

Recordeu quan una delegació del Parlament viatjà a Madrid per a defensar el projecte d'Estatut del 2006, i com l'Artur Mas, traint la confiança de tot el Parlament negocià amb en Zapatero, d'esquenes a la negociació que duien a terme els representants del Parlament per tal d'assolir una foto amb en Zapatero que li donés rèdits ele... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
1 de gener de 2013, 19.03 h

#20 Cal mantenir presumpció d'innocència i confiança (mentre no ens la traeixin) en CiU i, sobre tot en ERC que els segueix d'aprop. ERC, com oposició que és oficialment, criticará i contradirà CiU si veu que es desvia del que s'ha pactat.

D'altra banda, l'ego d'en Mas treballa a favor nostre: ell no deixará perdre l'oportunitat de passar a la història com "el President que va donar la llibertat al seu poble", igualment com Moisès als israelites. Personalment crec que l'Artur Mas ser... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Raul Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
1 de gener de 2013, 18.15 h

I si quan arribi el moment CiU es tregui l'antifaç mostrant la seva cara veritable i ens proposa una consulta amb una pregunta descafeïnada com són tant del seu grat?

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
1 de gener de 2013, 10.45 h

Els milers de catalans que fa dècades que somniem poder fotre el camp d'aquest estat il.legítim i incompetent que ha organitzat Castella amb la seva tradicional irresponsabilitat, avui ens sentim contents i esperançats. Alguns de nosaltres, per raons d'edat, amb espectatives de vida inferiors als 20 anys, fa dos o tres anys ens començavem a pensar que mai no veuriem la llibertat de la nostra terra i de la nostra gent. Ara pensem que probablement sí.

Però cal no escoltar els impacient il.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Sant Pere fletxa Països Catalans
1 de gener de 2013, 10.31 h

#13 Tu en saps més que tothom, oi? o al menys aixó et creus. Cal ser idiota per demanar com tu demanes que marxin els polítics que han aconseguit portar-nos on som, i declarar una independència per reial decret, antidemocràticament, sense el recolzament de cap referendum. No se t'acut ni pensar que això no agradaria a la comunitat intternacional. Tu ets un pobre engreit que es creu més savi que els altres, però ets un il.lús. Gent com tu feu més mal que bé a la nostra pàtria catala... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Emili fletxa Terrassa
31 de desembre de 2012, 11.58 h

#16 Atlasac ! ! ! !. . . . Fés com jo que no em vull morir fins que siguem independents , ! ! ! ! ha, ha, ha, . . . .
Aguanta una mica més home ! ! ! !. . . JA FALTA POC ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
atlasac fletxa Vila-real
31 de desembre de 2012, 10.44 h

VISCA!!!!! .....però MALAÏTS SIAU vosaltres ben segur ho podreu VEURE i jo amb les ganes que tinc .....em quedaré a ben segur amb les GANES ! ! !.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pepo fletxa Terrassa
31 de desembre de 2012, 09.57 h

2013, la pel.lícula de por, la gran catàstrofe; doncs, nois, per a Catalunya i el seu Poble, aquest és l´any. Nosaltres ja estem fets a les dificultats i a patir, per tant endavant amb les nostres reivindicacions socials, culturals, nacionals i de tota mena. Com deia el Che, ¡¡¡Juntos hasta la victoria final y más allá!!!
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Juang Antonio Paco ALBERTO fletxa Sabadey-Badalona (e disir: Madrí)
31 de desembre de 2012, 09.49 h

#13 Tu sí ke me cae bieng, Chordi Granuyiers!! Me gutta ke digas tu ke loh ePPañiolittah KEREMO LA CONSURTA (debe de refiriste tu a la consurta der mídeco venereólogo, eing? eing?) Tu sigue pol ette camino, ke te lo digo chio ke ba tu muuuuuuuuuuuuuuuuu bieng.

Pol sielto, ke chio me kibocao eng #7 i onde dige "chupApteros" kise disil "chupUpteroh" ke conjte!!!

I no sus pensai ke si en #9 he puetto de nick un interrogente é poke teno miedo del Chordi Catarunya o del Putetes, nooooooooooo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
JORDI fletxa GRANOLLERS
31 de desembre de 2012, 09.22 h

Molt parlar de Consulta i després que?, a més dels polítics i dels espanyolistes, qui vol la consulta?, la gent que s'ha manifestat al carrer demana i crida INDEPENDENCIA i aquesta paraula no està en el vocabulari dels polítics que estan avui al poder. Hem d'esperar a tenir altres polítics que escoltin al poble i l'entenguin. Les coses s'han de fer d'una altre manera sinó va per llarg.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.