directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU denuncia que l'Ajuntament de Barcelona només va cobrar el 13% dels 13,7 milions en multes per infringir les ordenances

S'ha cobrat un 35% de les multes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Grup municipal de CiU a Barcelona ha denunciat que el govern de l'Ajuntament va deixar d'invertir 67 milions d'euros l'any 2006, un 11% del que preveia el pressupost, i que només va cobrar el 13% dels 13,7 milions d'euros en multes posades al llarg de tot l'exercici per infraccions de les ordenances. CiU ha iniciat aquesta setmana la revisió del Compte General de l'Ajuntament corresponent a l'any passat i amb les primeres dades consideren que s'ha de revisar el model de ciutat així com fer un canvi del gestió municipal.
Segons el primer anàlisi fet per CiU es constata que govern municipal va deixar d'executar més d'un 11% de la partida de despesa destinada a inversió, que són els diners que es dediquen a grans projectes. Així, dels 603 milions d'euros previstos pel pressupost del 2006 per a inversió, només es van executar 536 milions.

Sobre les depeses corrent, el Grup de CiU insisteix en què no s'ha esgotat el pressupost destinat a 'Premis, beques i pensions d'estudi', 'Ajuts a famílies i institucions sense afany de lucre' o 'Promoció de l'esport'. Els convergents ho consideren 'especialment greu', perquè les partides 'reverteixen directament en el benestar de les persones'.

En el mateix àmbit de la despesa, destaca en sentit contrari, l'increment de la partida de publicitat, que dels 4,9 milions d'euros previstos en el pressupost pel 2006, el govern municipal s'ha gastat són 11,8 milions, un 140 per cent més, i sobrepassant per primer cop la barrera dels 10 milions d'euros.

En l'apartat dels ingressos, CiU destaca que en els Comptes de 2006, el primer any en que ha estat en vigor i s'ha aplicat la nova ordenança de civisme, dels 13,7 milions d'euros que s'haurien d’haver ingressat per les multes posades per infracció de les ordenances, només se n'han recaptat 1,8 milions, un 13%. Pel que fa a les infraccions per trànsit, dels 119,8 milions de multes posades, només s'han cobrat 42,5 milions, el 35%.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.