directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Girona denuncia una "actitud decebedora" del ministeri de Foment cap al territori

L'alcalde de Girona lamenta que s'hagin assabentat tant de l'arribada de l'alta velocitat com de la freqüència i les tarifes per la premsa

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'anunci de la posada a la venda dels bitllets per al Tren d'Alta Velocitat (TAV) entre Figueres, Girona, Barcelona i Madrid ha estat rebuda amb un regust agredolç a l'Ajuntament de Girona. L'alcalde, Carles Puigdemont, ha recordat que és una fita que la ciutat "espera des de fa molts anys" però ha lamentat que, de nou, s'hagin assabentat de les novetats "amb una nota de premsa". Puigdemont creu que Foment ha tingut una actitud "decebedora" i que ha actuat amb "molt poca sensibilitat" cap al territori. Tot i això, l'alcalde creu que els preus per al TAV i per als Avant que proposa Renfe són "competitius" i ajudaran a que l'alta velocitat doni "un bon servei".

Comparteix
   

La data oficiosa ja està confirmada: el 8 de gener hi haurà el viatge inaugural del TAV que unirà Madrid amb Barcelona, Girona i Figueres i el 9 es posarà en servei a nivell comercial. El TAV acabarà arribant fins a París però no serà possible fer el trajecte sense canviar de tren fins a l'abril.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, sosté que és una bona notícia que després d'anys d'obres el TAV sigui un realitat. "Sobretot a Girona, que era l'última capital del trajecte que faltava connectar en alta velocitat", ha afirmat Puigdemont. Tot i això, ha lamentat que totes les decisions s'hagin pres d'esquena a la ciutat i al govern municipal. "No entenem que es prenguin decisions precipitades amb una obra de tan llarga durada i no hauria estat malament saber-ho amb molta més antel·lació", opina Puigdemont.

Ni la data de posada en servei, ni les freqüències de pas ni els preus. Puigdemont ha lamentat que el govern local no hagi tingut constància de cap informació abans que es fessin públiques a través dels mitjans de comunicació. Segons l'alcalde, hi ha una actitud clarament "decebedora" de Foment cap a Girona i el conjunt de Catalunya. 

"Ja fa temps que hi ha poca sensibilitat cap al territori que no rep cap explicació de com es fan les coses", ha criticat Puigdemont que creu que l'explicació a aquesta actitud és que no hi ha "cap interès d'agradar ni de satisfer" les necessitats del territori. "Quan som els que hem patit anys d'obres que encara no han acabat", ha afegit Puigdemont.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Jordi fletxa CATALUNYA
4 de gener de 2013, 11.48 h

#2 Ja ho sabem que vius a les clavegueres,però has de saber que l'aire de la superfície és més net,no et pensis que vivim enmig de la merda com tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pedru Revertero fletxa Castejóng del LLano
3 de gener de 2013, 17.33 h

Que asco, que aire mas corrusto el de Girona: casi casi tan corrusto como el del comedor de mi casa cuando acabo de tirarme un pedo (cosa que me pasa cada sai minuto poke teno el intistino podrio).

Sohy una puta mielda, lo sé, ya me guttaria no oler mal, pero comiendo mielda (lo ùnico ke me puido pagar) como kerai ke no me pedorree continuamente? eing? eing? dasme una limosna i comeré... CANNNNNEEEEEE!!!! (ojalà pudiera un dia!!) i plometo no pederme más ke cada media ora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
3 de gener de 2013, 17.06 h

Veig que algú ha perdut el món de vista, la reclamació del TGV no s'ha fet mai per a poder arribar abans a Madrid, s'ha fet per enfortir els lligams amb Europa, i això ja es pot fer des del moment en el qual Lleida, Barcelona i Girona ja les tenim unides, ja que Figueres fa mesos que ja tenia pas cap a Europa a alta velocitat.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pere PORCADA (es disirt ALBERTUUUUU) fletxa barsalona (es disirt MADRÍS)
3 de gener de 2013, 12.15 h

#4 Sí, sus yiamo tontos poké sohy una UTORIDÁS en el tema. De TONTOS chio entiendo muschiooooo . Mirás: mi agüelo era tonto, mi agüela era tonta, mi padre é tonto, mi madre é tonta i chio sohy TONTISSSSSSIMMOOOO. Mirás si sohy tonto ke cuando mi mujera viene a casa cong ung cliente, ar finás en lugás de cobrás, sohy chio kieng pago!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Toni fletxa Ripoll
3 de gener de 2013, 10.02 h

Doncs que no vagin a la inauguració, i llestos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
3 de gener de 2013, 08.58 h

La gran diferència entre Espanya y CAT és que nosaltres no anem contra Espanya, intentem defensar-nos i ells sí. Per què?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de gener de 2013, 00.09 h

#2 Hola oscar crusat,josep maria capdevila,roser fort,joel de vinaroz,pere puig,santi mataró i d'altres àlies per a un mitjamerda que no te collons de firmar amb el seu nom,veig que el canvi d'any no et senta bé,segueixes igual de poca cosa que sempre,és el que te ser un desgraciat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pere Forcada fletxa Barcelona
2 de gener de 2013, 23.44 h

Es que como sois municipi libre e independiente y demas zarandajas no os enterais de lo que pasa.

Separatistas y tontos, bueno es una redundancia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Listen up, Spain. Goodbye bye bye fletxa www.helpcatalonia.cat
2 de gener de 2013, 21.55 h

http://www.youtube.com/watch?v=B_ruO8nyJpc&feature=context-cha

No people deserves the treatment that we have received from you. And for that reason, and in cases like ours, the international community recognizes the right to self-determination. It's up to us to exercise it. And it is for that reason that we are meeting here today. Our people witnessed the birth of most of the countries in the modern wo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pedro Reverter fletxa Castellón de la Plana
2 de gener de 2013, 21.19 h

Estos con el imbécil este a la cabeza a parte de ser unos etarras de mierda, son un cáncer para la sociedad catalana, para la española y para la humanidad. Gerona es la puta peste de la falta de libertad de expresión del mundo "civilizado". Ha tomado el relebo a Guipuzcoa en lo que a falta de libertades se refiere, a ver quien es más troglodita de las dos provincias.

QUE ASCO, HASTA EL AIRE QUE SE RESPIRA Y EL AMBIENTE GENERALIZADO QUE HAY EN LA PROVINCIA GERUNDENSE ES MALO Y ENRRARECIDO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.