directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Duran diu que ha aconseguit que s'endureixin les penes als lladres reincidents

Els robatoris de menys de 400 euros deixaran de quedar impunes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha anunciat aquest dimarts que s'ha assolit 'un pacte concret' amb el govern espanyol per tal de reformar del Codi Penal per endurir el tractament per a la multireincidència de furts, que seran penats amb privació de llibertat. En roda de premsa a la cambra baixa acompanyat pel portaveu de Justícia, Jordi Jané, Duran i Lleida ha explicat que fruit de les negociacions que CiU ha portat a terme amb el ministeri de Justícia espanyol s'han aprovat tres mesures concretes que s'aprovaran aquest dimecres a la Comissió de Justícia, on s'incorporaran en forma d'esmena al projecte de llei de reforma del Codi Penal.
lladre robatori
Comparteix
   


Etiquetes
Duran i Lleida ha assenyalat que les propostes de CiU persegueixen donar una solució al 'greu problema' de la reincidència castigant les faltes amb la privació de llibertat i no amb multes econòmiques com fins ara. En aquest sentit, s'ha congratulat d'aquest acord en la mesura que donarà solució als 'milers de furts' que es produeixen i que per no sobrepassar els 400 euros queden sense resposta penal.

Les mesures que s'han pactat consisteixen en la creació d'un Registre de Faltes que funcioni amb un sistema electrònic i que permeti conèixer la reiteració dels petits furts. Alhora, es preveu la possibilitat d'entrar a la presó per un període màxim de mig any si es cometen furts de manera reiterada que no excedeixin els 400 euros.

Per altra banda, s'agreugen les penes pels grups criminals com les bandes de carteristes. En concret, la proposta preveu de tres mesos a un any de presó.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.