directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 15:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Més d'un centenar d'esportistes nedaran diumenge al voltant de l'església del pantà de Sau

La prova és oberta a tothom

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

 Aquest diumenge es fa la 24a edició de Travessa de Sau de Natació. Els participants nedaran al voltant de l'església de Sant Romà de Sau. El nivell d'aigua del pantà no es l'òptim però en un principi els organitzadors esperen poder donar la volta a la mítica església. Els organitzadors esperen una assistència de més de 100 participants. Aquesta prova s'inclou dins del circuit català de travesses de natació i està organitzada pel Club Natació Vic ETB amb la col·laboració del Club Nàutic Vic-Sau.
natació pantà sau
Comparteix
   


Etiquetes
En l'edició de l'any passat hi van participar uns 120 participants. Els organitzadors esperen mantenir-la, ja que consideren que 'es una participació bona i creixent', segons explica Joan Casas, gerent del club Natació Vic ETB. Aquesta participació 'pot semblar poca però el calendari de travesses a l'estiu es molt apretat'. Per a Casas, la prova de Sau 'sempre té un significat especial per als nedadors' pel fet de nedar 'en un pantà, que es una cosa poc habitual' i per 'donar la volta a una església que hem vist tantes vegades a la televisió'. La particularitat de l'espai on es neda fa que els participants 's'ho agafin com una festa' i que la gent vingui 'a passar-ho be, sense donar tota la importància als punts del campionat'.

Tot i que la prova és oberta a tothom i té un esperit popular, 'la gent que hi participa són sobretot gent de les travesses' i, 'tot i que hi ha qui s'ho agafa com un repte, generalment hi participa gent molt vinculada a la natació o exnedadors'.

Pel que fa al nivell d'aigua del pantà 'no es dels anys que està massa bé'. Inicialment es preveu poder donar la volta a l'església, però 'si a última hora no es pogués acabar fent optaríem per recorreguts alternatius'.

En total es faran dues proves. La primera començarà a les 11 i tindrà una distància d'un quilòmetre, mentre que la segona ho farà a ¾ de 12 i tindrà un recorregut de dos quilòmetres.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.