directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Angle Editorial publica en català el llibre que recull el pensament del Dalai Lama

Coincidint amb la visita que comença diumenge

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Coincidint amb la visita del Dalai Lama a Barcelona el pròxim cap de setmana, Angle Editorial ha publicat la versió en català de 'L'art de la felicitat', un llibre molt venut arreu del món que condensa el pensament del líder budista. En l'obra, el Dalai Lama explica la seva filosofia de vida per ser feliços, una recepta per encarar les relacions humanes, la salut, la família, l'angoixa i els obstacles de cada dia. L'edició compta amb el suport de la Casa del Tibet de Barcelona.
El Dalai Lama afirma al llibre d'Angle Editorial que 'la felicitat és un dret que tenim com a humans'. Per aconseguir-la, proposa 'defugir la tendència occidental que busca el plaer immediat,inestable i temporal' i 'educar la nostra ment perquè la felicitat ve determinada sobretot per la nostra actitud, i alhora, cultivar un ingredient essencial: la voluntat de fer el bé, juntament amb la tolerància, la paciència i la humilitat'.

El llibre repassa els pensaments del Dalai Lama a partir d’entrevistes amb el psiquiatre nordamericà Howard C. Cutler, històries i anècdotes, proposant, segons Abgle Editorial, un 'encontre entre el budisme, la raó occidental, la psicologia moderna i la filosofia clàssica'.

'Crec que el propòsit fonamental de la nostra vida és cercar la felicitat –assegura el Dalai Lama al llibre-. Tant si tenim creences religioses com si no, tant si creiem en una religió com si creiem en una altra, tots busquem quelcom millor a la vida. Així doncs, penso que el moviment principal de la vida ens encamina a cercar la felicitat'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.