directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ex ministre de Foment d'Aznar: "Mas és el que més té i el que més es queixa"

Per l’exministre de Foment Álvarez Cascos la inauguració del TAV "és un bon mirall de les dues Espanyes que el govern de Zapatero i de Rajoy estan impulsant"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

En declaracions a esRadio, l'exministre de Foment i expresident d'Astúries, Francisco Álvarez Cascos, ha manifestat que és "una cruel ironia" que els que disposen de l'AVE "són els que es queixen mentre que altres regions tenen les seves obres paralitzades i grans túnels sense vies", en referència a la connexió d'alta velocitat a Astúries. No obstant això, ha considerat que tot i recordar que "l'AVE a la frontera francesa és un vell projecte, un pas positiu per a la integració d'Espanya a l'Europa ferroviària ".


Comparteix
   


Etiquetes
Per l’ex ministre i ex president d'Astúries, "és absolutament fals" que Catalunya tingui un infradotació d'infraestructures públiques i per demostrar- ho només cal "repassar l'AVE i el seu curiós recorregut per les quatre capitals provincials catalanes o les ampliacions de l'aeroport del Prat o del port de Barcelona", així que "el senyor Mas falta a la veritat". Per Álvarez Cascos, quan es posa en un costat de la balança "la situació d'altres comunitats, per exemple les que tenen un pas més directe a França" és evident que "Mas està cometent una greu injustícia, perquè és el que més té i el que més es queixa ". A més, ha dit que "els diferents corredors ferroviaris no van al mateix ritme", mentre la connexió amb Galícia ha rebut 1.300 milions, en altres casos, "com el d'Astúries", falta "molt pocs diners" per acabar l'obra però aquesta es troba completament parada i "s'estan balafiant els 4.000 milions d'euros" gastats fins ara.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
9 de gener de 2013, 20.39 h

No ens haurien de sorprendre gens després de veure el que es diu des del regne veí que es diu Espanya, acostumat a llençar i malbaratar mil.lions d'euros que no els han costat gens vinguts des d'Europa.
Des de l'any 1986 Espanya ha rebut 90.000.000.000 d'euros i els ha cremat tots engreixant els assidus a la llotja del Reial Madrid acostumats a rebre les prevendes de les inversions en infranestructures.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Santi Vidal fletxa Barcelona
9 de gener de 2013, 11.46 h

Ja que el Sr. Alvarez Cascos parla de balances, potser seria hora de publicar les balances fiscals de totes les autonomies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
9 de gener de 2013, 07.31 h

Un cargol de jardí hauria trigat 5 anys menys que l’AVE en arribar a Figueres sortint des de Madrid, tenint en compte que aquest tipus de cargol camina a 5,4 metres per hora i que el tren d'alta velocitat que uneix Figueres i Girona amb Barcelona es va inaugurar ahir.

D’aquesta manera, el cargol hagués trigat 17 anys en arribar a la capital de l’Alt Empordà des de la capital de l’Estat espanyol, 5 any menys del que ha trigat l’AVE, un total de 22.

Així ho ha constatat el direc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
8 de gener de 2013, 20.21 h

Ens pren per idiotes aquest fals pallasso? Tot és qüestió de balances fiscals i CAT paga molt més del que reb. No crec que sigui cinisme. Son burros. Quan abans marxem d'aquest regne bananer podrit millor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
8 de gener de 2013, 18.27 h

És curiós que aquest afany de "transvasar" les riqueses del qui més té cap a qui té menys, el PP només l'apliqui als territoris i no pas a les persones. El PP, que és un partit de DRETES (i d'origen franquista, per cert) defensa amb dents i ungles la desigualtat social, defensa que els rics paguin impostos amb un percentatge semblant als dels pobres. I centra els seus estalvis en retallades que pateixen molt més els pobres que els rics.

Però quan es tracta de territoris, aleshores el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.