directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 03:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’unionisme perd una peça clau amb Duran

La credibilitat de Duran sota mínims genera preocupació en lobbys de poder com el “Puente Aéreo” o el Grup Godó, que temen perdre el seu home arran de l'escàndol Pallerols

Comentaris 81  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

El pacte subscrit ahir entre la Fiscalia i les defenses dels acusats en el cas Pallerols perjudica seriosament la credibilitat del líder democristià, que queda esquitxat per l’escàndol de corrupció, aquest fet preocupa i molt als grups de poder decidits a frenar el procés endegat cap a l’estat propi, perquè Duran és una peça molt valuosa en l’engranatge unionista i  ha quedat tocat davant la opinió pública. A més el silenci de Duran juga en contra seva i l’argument que ha esgrimit la portaveu del partit que "Unió no ha estat condemnada” i que  les responsabilitats polítiques que inclouen la dimissió  del líder del partit, Josep Antoni Duran Lleida, ja van ser assumides en el seu moment, és difícil de sostenir.
 
Godó preocupat per la caiguda de Duran centra el debat en el TAV i els calamars gegants  

Avui La Vanguardia es feia ressò de l’acord del cas Pallerols però sense mencionar Duran, en un altre ocasió l’editorial i els semàfor de La Vanguardia hauria fet estrall. Avui però tots al tren, Pepe Antich, director de La Vanguardia, parla de “l’AVE i els gestos” en l’editorial, el director de comunicació del grup Godó, Màrius Carol, dedica el seu article d’opinió als calamars gegants, Rahola als greuges i retards del TAV, i només un despistat Florèncio Domínguez, parla de la corrupció transversal, on carrega els neulers de la corrupció en general al electors que no la castiguen. A can Basté,  Tian Riba també ha pujat al tren i ha dedicat al TAV la secció  “les píndoles del món”, i Basté ha deixat el tema Pallerols per la secció “apunts” - pels que es lleven ben aviat-, mentre l’audiència queixosa reclamava es parlés del tema Pallerols, Basté ha dedicat la tertúlia al TGV i als incendis passant de puntetes pel cas. Ahir els telèfons devien treure fum.

Duran desaparegut de l’escena marxa a Xile a representar Espanya 
  
Duran ha deixat en mans de la portaveu d’Unió la defensa de la seva honorabilitat, que ha explicat que Josep Antoni Duran Lleida té previst marxar aquest dimecres a la tarda cap a Xile com a president de la Comissió d'Exteriors del Congrés de Diputats i al matí ha estat reunit.

El Mundo veu en l’acord del cas Pallerols la mà del Govern espanyol a canvi dels favors de Duran contra el procés sobiranista
 
En el seu editorial, el diari de  Pedro J. Ramírez,  diu: “Que la Fiscalia hagi acceptat un acord en aquests termes suposa un escàndol monumental, sobretot després de l'indult de fa 11 mesos de tres condemnats pel cas Treball en què també es va finançar il · legalment UDC de forma similar. A l'espera d'una explicació de la Fiscalia, cal sospitar que el Govern ha mogut els fils per donar un cop de mà a aquest partit a canvi de futurs favors en el procés sobiranista de Catalunya.”

El fiscal general de l'Estat s’afanya a negar cap "tracte de favor" en el cas Pallerols
 
Torres-Dulce nega "tracte de favor" en el cas Pallerols sobre la malversació de fons públics d'exdirigents d'UDC. "No es tracta d'un tracte de favor, sinó de l'aplicació estricta de la legalitat, atenent a les circumstàncies de duració del procés, que és el que més m'interessa denunciar en aquest moment", ha afirmat Torres-Dulce. Així mateix, el fiscal general de l'Estat considera "escandalós i inassumible en un Estat de dret" que s'hagi tardat vint anys a instruir el cas.
 
 






COMENTARIS fletxa taronja

item
#81
13 de gener de 2013, 11.25 h

#79 #80
Voleu callar d'una puta vegada!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
Jordi fletxa CATALUNYA
13 de gener de 2013, 10.39 h

#79 Ni tan sols dorms?qui és ara el que es passa 24 hores a l'ordinador?buscava una definició per a tu,però me l'acabes de donar amb el teu darrer missatge,moltes gràcies amargat,gracies per fer-me la feina tant fàcil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#79
Jordi fletxa Barcelona
13 de gener de 2013, 05.07 h

#78 solo eres un pobre fanático al q le han lavado el cerebro y q incluso llega a creerse las bobadas que cuentas , mientras los golfos de tus dirigentes se hacen millonarios ellos y sus hijos , claro q para eso se necesita una plebe inculta y adoctrinada ; tu eres un ejemplo Cojonudo ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de gener de 2013, 22.47 h

#77 Ho diu un que es passa el dia vigilant que dic o que deixo de dir...no si ja ho deia,traspolació de la propia vida a la dels demés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
Jordi fletxa Barcelona
12 de gener de 2013, 22.37 h

#75 deberías buscarte una ocupación , vas a acabar como un tarado ; que todos tus pensamientos y energías giren en torno a estos cansinos comentarios q reproduces sin parar día tras día y artículo tras artículo , es una vida muy vacía , si por lo menos te pagarán por ello ... Pero es q hablas EN TODOS LOS ARTÍCULOS y eres enormemente pesado... De verdad no tienes amigos ni familia ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
Ai Senyor! fletxa Barcelona
12 de gener de 2013, 21.58 h

#75 Creu-me deixa ja tranquil aquest Jordi-Barcelona. No hi ha res a fer. Ja fa pudor. No paga la pena. Converteix un tema polític i ciutadà en un problema personal. Dediquem les energies a comentar i a participar en tot el que fa falta en el nostre objectiu, no creus? (I no només amb els comentaris aquí, ben cert). En tot cas invitem-lo d'alguna manera a somriure, tal vegada així per paradoxa entengui ell i els que son com ell que les coses son serioses... (Paul Watzlavick, en "El arte ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#75
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de gener de 2013, 20.24 h

#74 Segona fase:"jo no soc,son els demés els que no estan bé"...la paranoia segueix el seu curs.I tu,que no en tens d'amics per parlar de la teva espanya?comprenc,les visites son rares...quasi em podries fer llàstima,però saps?no me'n fas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#74
Jordi fletxa Barcelona
12 de gener de 2013, 20.18 h

#73 Tu si q eres monotematico ! Sabes cuantos comentarios tienes en estas páginas ? No tienes amigos con los q hablar de la independencia ? Quizás no te das cuenta , pero eres un trastornado ; una persona normal , puede ser independentista , incluso llegar a creer q los pujolitos son muy honrados , pero habla con su familia , amigos , etc... Tu eres un pobre infeliz solitario e inadaptado q te pasas el día dando la plasta en este foro ; creo sinceramente q eres un pobre infeliz ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#73
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de gener de 2013, 14.34 h

#72 Tx,tx,tx...repeticións compulsives,monotemàtica,onanisme exhibicionista...manca d'originalitat....torna-ho a provar,please.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#72
Jordi fletxa Barcelona
12 de gener de 2013, 13.53 h

#71 ! Degenerado ! Pajearte con las fotos de la familia pujol , con la barretina calada hasta las cejas , mientras repites " España nos roba " ... Tu degeneración no tiene límite ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.