directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Pallassos sense Fronteres donaran suport psicològic als nens i joves afectats del Perú

Contribuiran a millorar els resultats en l'atenció humanitària que fan altres organitzacions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Sis artistes de la companyia artística De Mortimers, col·laboradors de l'ONG Pallassos sense Fronteres (PsF), sortiran aquest pròxim dilluns dia 10 de setembre fins a l'1 d'octubre rumb al Perú amb la missió de fer riure durant vint dies als nens i nenes afectats recentment per un terratrèmol l'epicentre del qual es va registrar a Pisco. Metges sense Fronteres i Pallassos sense Fronteres, treballaran conjuntament per dur a terme aquesta expedició, on PsF donarà suport a l'atenció psicològica a nens i joves que viuen a les zones afectades.L'expedició constarà d'espectacles i activitats lúdiques dirigides als més joves. A través del riure i l'humor, s'aconsegueix disminuir l'impacte psicològic que el desastre natural ha provocat en aquesta població.
Aquest projecte es posa en marxa en un moment en què, com la mateixa organització Metges sense Fronteres explica, hi ha zones a les quals encara no s'ha pogut arribar físicament. Els pallassos viatgen amb l'objectiu de contribuir a millorar els resultats en l'atenció humanitària que se li ofereix a la població des de les altres organitzacions.

Com ja va ocórrer amb el Tsunami que va assolar el sud-est asiàtic a finals de 2004, amb el qual es van programar diferents expedicions a Sri Lanka i a Indonèsia, o a Guatemala amb l'huracà Stan el passat juny de 2006, l'objectiu d'aquesta expedició d'emergència de Pallassos sense Fronteres és el d'afavorir i recolzar la recuperació emocional del nen després de la situació viscuda després d'un desastre natural d'aquest tipus.

En aquestes primeres setmanes, segons s'explica des de PsF són crucials totes les atencions psicològiques possibles per remetre seqüeles i traumes. PsF creu que a través del riure i el joc s'hi contribueix eficaçment.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.